Bir Türk telekom altyapı rezaleti:)

Referans BİLİŞİM

Yasaklanmış
https://www.youtube.com/watch?v=ZfPahhj7FZ4

Geçen gece otururken Türk telekomun yeni reklamı karşıma çıktı.
Neymiş efenim dünyayı 4 kat dolanmışlar fiber altyapıyla vay efenim guines rekorlar kitabına girmişler bla bla bla

beynime kan sıçradı aradım müşteri hizmetlerini :mad:
güvenlik falan filan kısımlarını geçtikten sonra ağzımdan şu kelimeler döküldü:D

Şimdi reklamınız sayrettim yok Türkiye nin heryerini fiber altyapıyla donatmıssınız yok guines rekorlar kitabına girmişiniz herşeyi başarmışsınızda bu garip fatihin musababa mahallesindeki binasına mı altyapı çekemiyonuz:D
6 ay oldu ayıptır falan açtım agzımı yumdum gözümü:D
kadın dumur evet beyfendi tabi beyfendi gazımı aldı sonra şikayet oluşturalım falan oluşturduk yalandan.ertesi gün mesaj geldi sorununuzu çözdük sonunda kocaman nokta:D

ne yaptıkları belli değil gelen giden arayan soran yok:Dtekrar aradım bi hışımla neymiş beni planlamaya bildirmişler:D3 ila 6 aya çekilecekmiş altyapı:D:D:D

siz kendinizi o saçma sapan altyapı reklamlarınızla avutun deyip suratına kapadım evet kadının suçu yok ama delirdim:D

hayır herşey için illa ttnet altyapısı diyolar herkes bunların altyapısını kullanıyo elim kolum bağlı şu tooway i deneyim dedim insan gibi fiyat koymamışlar ki onlarda demem o ki Türk telekom şirketler grubu beceriksiz bir firma.....

herkese selamlar....

Ttnet pişmanlıktır ama mecburiyettir. Aynı Yurtiçi kargo gibi. Kimse sevmiyor ama mecbur kullanıyoruz alternatifleri çıkmıyor diye. Turkcell superonline iyice hızlandırsa şu işleri de herkes geçiş yapsa.

16 mbps internet aldım altyapı sadece 3 mbps destekliyormuş.şimdiki evin karşısındaki eski evimde 12 mbpsydi hız . 10 metre arayla altyapı nasıl değişik oluyor anlamadım

---------- Spam Engelliyici 13:32 ---------- Önceki Mesaj 13:31 ----------

Ttnet pişmanlıktır ama mecburiyettir. Aynı Yurtiçi kargo gibi. Kimse sevmiyor ama mecbur kullanıyoruz alternatifleri çıkmıyor diye. Turkcell superonline iyice hızlandırsa şu işleri de herkes geçiş yapsa.

ttnet altyapısı kullanıyor hocam onlarda :D

beni de geçen türk telekomdan tivibu için aradılar. yok şöyle yok böyle 29.90tl size özel felan hatun anlatıyordu. ya bi dakka dedim. ben tivibu istemiyorum. fiber altyapısını mahalleye ne zaman çekeceksiniz. yok müracaat etmeniz lazım yok bilmem ne felan otomatiğe bağladı. taşınırsam mutlaka internet altyapısı olan eve geçicem. bezdirdiler iyice. :D

Kafan güzelmiş ttnet kardeş güle güle kullan fazla geliyosa bizede yolla.

Hız testi yaptım 9 download 0.25 upload baya hızlı.Dünyanın en hızlı interneti derken acaba nasıl bir dünya hayal edip yaptılar reklamı merak konusu.

Ne güldüm yaaa harika bi tespit yurtiçi kargoda dahil:)

bu yurtiçi kargoya ayar oldum bende. blender seti sipariş ettim ankaradan. Bizim köy konya merkeze 160 km adamlar kargoyu konyaya getirmişler . beni arıyorlar efendim kargonuz geldi şubeden alabilirsiniz diye. dedim ilçeye gelmiyor mu yok gelmiyor dedi. Ben zaten konyadan alacak olsam gelir ordan alırım dedim kargoya ne gerek var. Sinirlendim geri yollayın kargoyu dedim yok böyle bir saçmalık

Acaba diyorum avrupa insan hakları mahkemesine dava açsak dünyanın en hızlı interneti diyip maddi manevi duygularımızla oynadılar vs vs vs yüklü tazminat alabilirmiyiz :D :D

valla bende sıfır bina diye seviniyordum:)bilemedim altyapı meselesini altyapısı olaydı iyiydi:)[/QUOTEbu adamlar reklama ihtiyacımı var zaten tekel reklama üzlülere vereceği özellikle cem yılmaz abime ne kadar verdiğini bilmeyen yok (8 Milyon $) bu paraları alt yapıya harcasaydı şimdi almanya olmuştuk

bu yurtiçi kargoya ayar oldum bende. blender seti sipariş ettim ankaradan. Bizim köy konya merkeze 160 km adamlar kargoyu konyaya getirmişler . beni arıyorlar efendim kargonuz geldi şubeden alabilirsiniz diye. dedim ilçeye gelmiyor mu yok gelmiyor dedi. Ben zaten konyadan alacak olsam gelir ordan alırım dedim kargoya ne gerek var. Sinirlendim geri yollayın kargoyu dedim yok böyle bir saçmalık

aynısı 1 ay önce benimde başıma geldi hocam bende köye sipariş vermiştim gelin ilçede buluşalım vereyim kargonuzu dedi bende gitmedim 1 hafta sonra getirdiler köye

aynısı 1 ay önce benimde başıma geldi hocam bende köye sipariş vermiştim gelin ilçede buluşalım vereyim kargonuzu dedi bende gitmedim 1 hafta sonra getirdiler köye

senin yine ilçeye gelmiş benim ilçeyede getirmediler. bu alışveriş siteleri neden böyle kalitesiz yerlerle çalışır anlamıyorum.

8 milyon onalara çerez parası bea senden bende yavaş internet karşılığı aldıkları paralarla veriyolar o paraları:)
hocam 8 milyon $ tl ye cevirdinmi 23 m tl yapar birde sadece cem yılmazla bitmedi reklamlar 3,5 milyonda diyer ünlüleri saysan 50 milyon tl yapar gerci onlara cerez parası gelir ama.
Sana bi olayı anlatayım bikaç ay önce şok markete girmiştim tesadüfen 2 çalışan arasındaki konuşmaya kulak misafiri oldum konuşmaları aynen şöyle
anlatan ark. ş.....ler gülben ergenle reklam anlaşması yapmışlar.
dinleyen ark. kaç para vermişler.
anlatan ark. bilmiyorum ama 1 milyon tl den bahsediyorlar.
dinleyen ark. ş....ler bizim zamları niye vermiyorlar zaten doğru dürüs maaş verdikleri yok
yani sen kaliteli ürün ucuz ürün satıyorsun diye reklam yapıyorsun ama çalışanın sana sövüyo
gerci şokun reklama ihtiyacı var bimle yarışamaz bile
bunun gibi biçok marka var reklam bütçesini çalışanından çalarak veren

reklam gelince küfür ediyorum :D ben müşteri hizmetlerini arayıp birşey demek istemiyorum yazık onlarada müdür felan yokmuki ona sövek :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri