Bir türlü beceremiyorum... Yardımınıza ihtiyacım var.

Hocam bir önerim olacak: Video başlıklarına (şiir) veya [şiir] şeklinde yazarsanız şarkı sanıp girip sonra şarkı olmadığını anlayınca hemen çıkanların sayısı azalacaktır. Ki muhtemelen dediğim gibi oluyordur tahmin ediyorum. Ortalama görüntüleme sürenize bi bakın isterseniz. Bu şekilde yaparsanız hedef kitleye hitap edersiniz ve o kitlede yükselirsiniz ortalama izlenme süresi yükselince..

Hocam bir önerim olacak: Video başlıklarına (şiir) veya [şiir] şeklinde yazarsanız şarkı sanıp girip sonra şarkı olmadığını anlayınca hemen çıkanların sayısı azalacaktır. Ki muhtemelen dediğim gibi oluyordur tahmin ediyorum. Ortalama görüntüleme sürenize bi bakın isterseniz. Bu şekilde yaparsanız hedef kitleye hitap edersiniz ve o kitlede yükselirsiniz ortalama izlenme süresi yükselince..

Önerinizi dikkate alacağım hocam. Teşekkür ederim.

Merhabalar, uzun zamandır şiir yazıyor ve seslendiriyorum. Gerçekten değer vererek, uğraş vererek yapıyorum bu işi. Ancak reklam kısmını bir türlü beceremediğim için kanal hep aynı yerinde adımlıyor.

Reklamını nasıl yapacağım, ne yapacağım hiç bilmiyorum. Beceremiyorum sanırım. Doğal olarak, durduğu yerde bir büyüme olmuyor.

Sizlere danışmak istedim. Sizce ne yapabilirim? Nasıl bir yol izleyebilirim?

Kanal: https://www.youtube.com/channel/UCPsBhZ1fDw5J3-XF055WGyQ
Son parça: https://www.youtube.com/watch?v=T_YMwClo5OQ

Gerçekten yardımlarınıza, fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.

İyi kalın.

İnstagram da ve facebook üzerinde reklam verebilirsiniz. Hedef kitle olarak da şiire ilgisi olanlara hitap ederek güzel bir kitle yakalayabilirsiniz.

İnstagram influencerlar ile de bu işi yapabilirsiniz. Yani instagram da atıyorum "şiir dilimizde" adlı bir instagram hesabı var ve iyi de bir takipçi sayısı var diyelim. Bu hesabın sahibine özelden yazıp 24 saatlik kısa bir şiirini ne kadar ücretle reklamını yapacağını sorabilirsiniz. Yani sizin büyümeniz için ilaç sosyal medya'da.

İnstagram da ve facebook üzerinde reklam verebilirsiniz. Hedef kitle olarak da şiire ilgisi olanlara hitap ederek güzel bir kitle yakalayabilirsiniz.

İnstagram influencerlar ile de bu işi yapabilirsiniz. Yani instagram da atıyorum "şiir dilimizde" adlı bir instagram hesabı var ve iyi de bir takipçi sayısı var diyelim. Bu hesabın sahibine özelden yazıp 24 saatlik kısa bir şiirini ne kadar ücretle reklamını yapacağını sorabilirsiniz. Yani sizin büyümeniz için ilaç sosyal medya'da.

Bunu daha önce denemiştim ancak tık, izlenme maliyeti çook fazla olmuştu. O yüzden durdurmuştum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri