bir videonun telif hakkını nasıl alabilirim

• Kullanıcı r@m@z@n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

r@m@z@n

Yasaklanmış
arkadaşlar youtubeyi kurcalarken bir videoma telif hakkı aldım 80.000 kişi izledi aynı videodan youtubede 15-20 tane var

youtubede ararttığın zaman en üst sırada benimki çıkıyor benimkinin altında resmi yazıyor

diğerlerinde yazmıyor

denemek için başka kanal açıp aynı videoyu yükledim 3. taraf içeriği verdi

o videoya kurclar ken aldım nasıl aldım bende bilmiyorum bida alamadım nasıl alabilirim

birde diğer yükleyenlerden de para kazanmak istiyorum nasıl yapabilirim videonun telif hakkı benim üzerime onlar yüklesin ben para kazanım :)

nasıl yapacam

arkadaşlar youtubeyi kurcalarken bir videoma telif hakkı aldım 80.000 kişi izledi aynı videodan youtubede 15-20 tane var

youtubede ararttığın zaman en üst sırada benimki çıkıyor benimkinin altında resmi yazıyor

diğerlerinde yazmıyor

denemek için başka kanal açıp aynı videoyu yükledim 3. taraf içeriği verdi

o videoya kurclar ken aldım nasıl aldım bende bilmiyorum bida alamadım nasıl alabilirim

birde diğer yükleyenlerden de para kazanmak istiyorum nasıl yapabilirim videonun telif hakkı benim üzerime onlar yüklesin ben para kazanım :)

nasıl yapacam

Telif hakkı benim üzerime diyorsun.Videoyu sen çekmediğin oluşturmadığın sürece telif hakkı senin değildir.O resmi yazısının bir anlamı yok.

videonun en ust sirada cikmasi videonun altinda 'Resmi' yazmasi,seni videonun telif hakki sahibi yapmaz! yok eger videoyu kendim cektim dersen o,baska

kim demiş ben çekmedim diye

Video 15-20 tane var demissin, kendi videon olsa kopyalattirmazsin heralde. Resmi yazmasi videonun senin demek degildir. O sekilde telif falanda alinmaz zaten. Salliyorsun gibi geldi. Benimde cok var resmi yazan videom, hatta ayni videolari farkli kanallarimada attim fakat eslesen falan vermedi? Benimkiler oyle 70 80k izlenen videolarda degil, en az 150k civari izlenen videolar.

Video 15-20 tane var demissin, kendi videon olsa kopyalattirmazsin heralde. Resmi yazmasi videonun senin demek degildir. O sekilde telif falanda alinmaz zaten. Salliyorsun gibi geldi. Benimde cok var resmi yazan videom, hatta ayni videolari farkli kanallarimada attim fakat eslesen falan vermedi? Benimkiler oyle 70 80k izlenen videolarda degil, en az 150k civari izlenen videolar.

ayni fikirdeyim ;)

neden kopyalatmazmışım kardeş ben karışmam kopyalasınlar ne güzel reklamım yapılıyor ne kadar çok videomu kopyasalar okadar çok izlenirim benim amacım para kazanmak değil videolarımın türkiye çapında meşhur olması

neden kopyalatmazmışım kardeş ben karışmam kopyalasınlar ne güzel reklamım yapılıyor ne kadar çok videomu kopyasalar okadar çok izlenirim benim amacım para kazanmak değil videolarımın türkiye çapında meşhur olması

Baska bir kanaldaki video linkini verde bir bakalım neymiş neyin fesiymiş.

E sen degilmisin 3. taraf gitsinde digerlerinin izlettigi paralar bana gelsin diyen? Boyle mantiktaki bi insan kendi videosundan baskasinin kazanmasini ister mi? Youtube sistemine tanitmadan 3. taraf eslesen cikartmanin bi yolu yok cunku. Oyle resmi yazmayla olmuyor bu isler. Resmi yazmasi tamamen youtubeun kendi yaptigi bisey.

E sen degilmisin 3. taraf gitsinde digerlerinin izlettigi paralar bana gelsin diyen? Boyle mantiktaki bi insan kendi videosundan baskasinin kazanmasini ister mi? Youtube sistemine tanitmadan 3. taraf eslesen cikartmanin bi yolu yok cunku. Oyle resmi yazmayla olmuyor bu isler. Resmi yazmasi tamamen youtubeun kendi yaptigi bisey.

ben yükelemerine izin veriyorum ama yükledikleri videodan onalr kazanmasında ben kazanayım diyorum anladıysan ben ne yapayım

çoluk çocukla tartişacak vaktim yok by yazma bida

ben yükelemerine izin veriyorum ama yükledikleri videodan onalr kazanmasında ben kazanayım diyorum anladıysan ben ne yapayım

çoluk çocukla tartişacak vaktim yok by yazma bida

Bende diyorum ki sana suan o yukleyen adamlar senin videondan kendileri kazaniyorlar sen degil :D Anlamakta gucluk mu cekiyosun? Ayrica ustte bi diger arkadasta demis, madem oyle ver videonun linkini (farkli yukleyen birinin kanalindan) gorelim neymis :D

Üçüncü taraf içeriği dediğine göre video CMS 'si olan biri tarafından yüklenmiş.
Bu video neymiş benim diyorsan benzer bir linkini paylaş veya PM at bakayım videoya?

hocam youtube CMS oyle her kesle anlasma yapmiyor.Youtube CMS ile anlasmasi olan hic bir kanal kalkipta baskasinin videosunu yuklemez biraz mantikli olalim :)

sen videoyu ilk yükleyip , yükleyen birine telif atmışsındır ve telifi yiyen kişide geri bildirim yapmadığı için senin videonun altında resmi yazmıştır..

Videoyu bizzat kendin çektiysen niye gönül rahatlığıyla diğerlerine telif atmıyorsun. Böyle bir hakkın var ve buna kimsede bir şey diyemez. Eğer 15-20 tane var diyosan aynı videodan demekki işin içinde başka bir iş var. Banada pek inandırıcı gelmedi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri