Bir zalımın İncubus ile imtihanı :D

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar, teminler kafa dağıtmak için CS : GO oynayım dedim oyuna bi girdim baktım bizim takımdan Incubus nickli birisi :D Hemen bizim [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] 'a aklım gitti o kadar mesaj yazdım ama zalım cevap vermedi demek ki bizim [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] değil :D

"Mac OS X" olan benim :D

0421RZ.png

mr83R4.png

Not : Konu tamamen geyik içeriklidir. :D Bu arada takımda İncubus olduğunu SS almayı unutmuşum :(

Dipnot : [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam isminizin onur olduğunu tamamen unutmuştum ss alayım derken falan aceleden sonradan aklıma geldi soy isminiz aklımda kalmıştı :D

sen şimdi neden Onur'un soy ismini ifşa ettin ki :P
bu arada rütben nedir oyunda =)

Bir oynayamadık su oyunu 2 gb ram istiyor ah fakirlik :p

neyki bu oyun ya gelelim bi ara bizde :D

edit: cs go yazıyomuş :D

25 TL falan hocam Steam'dan satın alın forumca beraber atarız baya zevkli :D ben daha hack falan kullanana denk gelmedim. Normal cs işte ama biraz alışması uzun sürüyor cs 1.5 i özlüyor insan çocukluk yıllarını falan :D

1.6 için steamdan almıstım 25 lira 2 sene önce bırakmıstım cs:go yu aldım listeye

neyki bu oyun ya gelelim bi ara bizde :D

edit: cs go yazıyomuş :D

Oyunda çıkan itemleri pazarda satıp steam $ ına çevirebiliyorsun :D İddaası bile var 2 takım maç yapıyor itemini basıyorsun mesela deagle ın var değeri oyunda 1.4 $ oynayacağın takımın oranına bağlı olarak sana o değerde item veriyor :D Sadece iddaası için bile oynanır çok matrak oluyor gece falan maç olunca o maçı canlı izliyorsun "hadi oğlum bak gözünü seveyim kazanın" falan diye havaya giriyorsun :D

1.6 için steamdan almıstım 25 lira 2 sene önce bırakmıstım cs:go yu aldım listeye

pişman olmazsınız hocam zaten çocukluğumuzun oyunu hepimiz cs 1.5 ile half life ile büyüdük :) youtube dan kazanıyoruz çok şükür eğlencemize de biraz zaman ve 1-2 kuruş ayıralım. Zaten pişman olmazsınız da google'a CYRI yazıp pc nizi kontrol ettirin CS:GO minimum sistem ayarını destekliyor mu diye bilirsiniz büyük ihtimal zaten o siteyi bilmeyen yok :)

Oyunda çıkan itemleri pazarda satıp steam $ ına çevirebiliyorsun :D İddaası bile var 2 takım maç yapıyor itemini basıyorsun mesela deagle ın var değeri oyunda 1.4 $ oynayacağın takımın oranına bağlı olarak sana o değerde item veriyor :D Sadece iddaası için bile oynanır çok matrak oluyor gece falan maç olunca o maçı canlı izliyorsun "hadi oğlum bak gözünü seveyim kazanın" falan diye havaya giriyorsun :D

gaza getirme masrafa sokma beni ya :D

aynen öyle :D "CS GO Lounge" olarak geçiyor :D

gaza getirme masrafa sokma beni ya :D

Yok hocam öyle masrafı yok tabii pazardan item(silah) çekip basabilirsin iddaaya ama şöylede birşey var normal oyun oynuyorsun 10 20 dk lık falan oyun sonu şansın varsa item atıyor sana tabii beleş attığı için pek değeri yok ama onları satıp yerine 1 - 2$ lık alıp falan pazar yapabiliyorsun :D

pişman olmazsınız hocam zaten çocukluğumuzun oyunu hepimiz cs 1.5 ile half life ile büyüdük :) youtube dan kazanıyoruz çok şükür eğlencemize de biraz zaman ve 1-2 kuruş ayıralım. Zaten pişman olmazsınız da google'a CYRI yazıp pc nizi kontrol ettirin CS:GO minimum sistem ayarını destekliyor mu diye bilirsiniz büyük ihtimal zaten o siteyi bilmeyen yok :)
Ben indirdimde kurarken 2 gb ram gerekli dedi ekran kartı yeterde 2 çekirdekde işlemci var işte ramden yemedi. Yeni pc ile oynarız artık

Incubus goren masum köylü :D Bu arada cs go oynayanlar varsa birlikte oynarız :D

Benim de Incubus olabilir oyunda nickim çok az giriyorum ama :D zaten soyadım yazıyor her yerde, problem yok :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri