bırakacam bu işi paramı nasıl alabilirim

r@m@z@n

Yasaklanmış
bu işe tam 9 ay önce başladım o günden ben beri ne yaptıysam kaznaamadım 9 ayıda 150 tl kazana bildim youtube çok haksızlık yaptı bana kanallarımı kapattı videolarımı kapattı sahte telif yedim

9 aylık emeğim sadece 150 tl onuda 200 tl olmadığı için çekemiyorum bu işi bırakacam ama 150tl yi googleye yedirmek istemiyorum onu almanın bir yolu yokmu illkede 200 tl mi olması lazım

zaten önüne gelen bu işi yapacak diye kural yok belli ki denemişsin olmamış sağlık olsun

adsense hesabında kesinleşen miktar 200tl ve üstüyse paranı yatırırlar.

ayrıca adsense hesabın pinli ise onu da satabilirsin

şu sorduğun sorudan bile bu işin sana göre olmadığı belli ))
adsensen pinliyse 200 liraya satarsın paranı alırsın..Gerçek hayatta başarılar !!!

Kesinleşmiş kazançlarda 150 tl var ve adsensen pinliyse forumdan 200 tl ye bi alıcı bulabilirsin paranıda böylelikle almış olursun.

Ben bu arkadaşın sattığı Adsense'i almam. Muhtemelen içinde para kazanmaya kapatılan kanal vardır. Kanal adından da bulamamış ve silememiştir.

Kazanamayan adam yoktur,Serk@n-YT nın konularını okumamış adam vardır :)

Hayatınızda Başarılar :)

ben bu arkadaşın sattığı adsense'i almam. Muhtemelen içinde para kazanmaya kapatılan kanal vardır. Kanal adından da bulamamış ve silememiştir.

hayir öyle bişey olmadi hiç bi kaç sefer videolarim silindi amma hiç para kazanma kapatilmadi

Bırak, boşver diyenleri dinleme bence. 9 ay kazanamamışsın ama yeri gelir 1 aylık gelir bile tüm o 9 ayın yerini kapatır.

Her türlü dene ve devam et.

İnan bana para kazananlar senden akıllı insanlar değil.

Sadece sabır ve hafif araştırmacı ol.

Oturduğun yerden bu kadar para kazanabileceğin başka bi platform yok.

Bırakma bu işi.

Bırak, boşver diyenleri dinleme bence. 9 ay kazanamamışsın ama yeri gelir 1 aylık gelir bile tüm o 9 ayın yerini kapatır.

Bırakma bu işi.

Arkadasa kesinlikle katiliom. Temiz kanalin varsa aylik ucbes de olsa partnerlerden de kazanabilirsin. 1$ sinirini astin mi paypalla odemeni de sorunsuz alirsin.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bırakma bu işi.

aynen çok haklısın ama bu işe 12 ay ara vermek zorundayım haziranda askere gideceğim gelince allah izin verierse sıfırdan tekrar başlayıp bir daha denerim bu adsenseyide almak isteyen olursa satarım 200 tl teklif geldi 2 kişiden

Arkadaşım madem tekrar başlayacaksın ne diye satıyorsun adsenseni, şunu unutmaki youtube kanalı olsun adsense olsun eskidikçe değeri artar ve daha çok kazandırır...

sen bence bi yandan adsensemi satayım peşindesin gibime geldi 2 tane teklif geldi 200 falan :D böle yapcıgına konu aç daha iyi

Bu İş Bir Nimet Kardeşim Bırakmamanı Tavsiye Ederim Şöyle bi Etrafına Bak günlük 20-30 tl için 14-15 saat çalışanlar var bizde çalıştık öyle ama bu iş gibisi gerçekten yok oturdugun yerden ne kazansan kardır dostum 9 ay bişey kazanamadın dimi şimdi git kafanı dinle 1 hafta ara ver sonra gel ve 9 ayı unut yeni başlamış biri gibi olmaya çalış ve direk serkan hocamızın konularından başla eminim 1-2 ay sonra güzel paralar elde edeceksindir.

bende bu ay bırakma eşiğine kadar geldim yerimde kim olsa bırakırdıda ama biraz sabir lazım 5 mayısta dayım öldü 6 mayısta tüm kanallarım yandex kurbanı oldu yani kapandı içlerinde çok güzel para bırakanlarda vardı... ve bir sonraki gün yani 7 mayısta adsense hesabım banlandı tüm bu olanlar üst üste geldi psikolojik bakımdan yıprandım 1-2 gün ara verip kendimi oyunlara verdim biraz daha sakinim suan ve bugün bi vds aldım şuan kanalları partner yapmaya başladım.. bence kesinlikle bırakmamalısın böyle bir iş kolay kolay bulunmaz bugün paypal hesabıma girdim bide baktım 450 tl gelmiş nerden gelmiş falan derken hiç beklemediğim bi şekilde creative den ödeme almışım çok güzel bir duygu :)

hayatta başarılar dilerim...

adsenseni ucuza getirmeye çalışıyorlar.ödeme almamış adsense 100tl dir,içinde de 150 var diyorsan 250ye satarsın çok rahat :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri