Biraz Kafa Dağıtayım dedim :)

beyto33

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar :

Dün FRANSA'dan olmasada (anlayan anlar) bir arkadaşım ziyarete geldi ailecek yat turuna gittik.yat turunda güzel bi gün geçirdik yaklaşık 8 saat sürdü ve gerçekten stersimizi attık....Tabi bu arada YTpara ailesinide unutmadım
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] [MENTION=114]FGA[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION] @ Strider [MENTION=1309]LoonyTuneS[/MENTION]

yt para davet - YouTube
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] bu sana özel ..... :D

Beyto dan Serkan'a özel atlayış - YouTube

Bunlarda Yat turundan bikaç resim :)

Cümleten Bol Kazançlar......

hahaha çok beğendim ya :D Bunun şerefine 15 gün içinde gürcistandan sana istediğin içeçeği yolluyorum hakemim :D

Vay aslanim :) :) Helal be ben geliyim orayada sen Angarali atlayisi gor :)

:):) usta sen tanımassın ama bi arkadaşım var söz verdiydi ama ekecek gibi ekmesse onla gittiğimiz yerledeki,ikimizin atlayışlarını koyarım ozman daha iyi olur.... :D

Beyto hersey bir kenera bak simdi.En cok sevindigim sey su aslinda.Bu internetde hani iyi arkadasliklar dostluklar olmaz kurulmaz diyorlarya.Biz bu sozu forum olarak,gerek sanalda gerek ozelde her gun yuz yuze gorustugumuz dostlar olarak alt ettik bence.iste bu onemli gerisi bos.

Bide ben video koyacam senin icin hafta sonu,ama bu video 2013'e damgasini vuracak :)

Beyto hersey bir kenera bak simdi.En cok sevindigim sey su aslinda.Bu internetde hani iyi arkadasliklar dostluklar olmaz kurulmaz diyorlarya.Biz bu sozu forum olarak,gerek sanalda gerek ozelde her gun yuz yuze gorustugumuz dostlar olarak alt ettik bence.iste bu onemli gerisi bos.

Bide ben video koyacam senin icin hafta sonu,ama bu video 2013'e damgasini vuracak :)

usta seni ve ytpara ailesindeki özel kişileri tanımadan önce bende o şekilde düşünüyordum nette herşeyi konuşurum ama özelimi-evimi-adresimi-şunu-bunu sölemem diyordum ama malum bizim ortamımız hiç öle değil biz kocaman bir dostuz-aileyiz....

Senin koyacağın video benim koyacak oldukalrımın yanında solda 0 kalır Anadınmı :D:D

İlla bizde mi yükleyek Almaya'da ki Fransa'da ki gittiğimiz discoların barların videolarını :D :D
Dur bakalım Serkan abiyle buluşabilirsek özel bi video çekeriz :D

İlla bizde mi yükleyek Almaya'da ki Fransa'da ki gittiğimiz discoların barların videolarını :D :D
Dur bakalım Serkan abiyle buluşabilirsek özel bi video çekeriz :D

hadi berat sende dediğimi yapmadın halen fransa diyon ...g,t intihara kalkış eyferden ozman görelim seni tv lerde :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri