Birazda Konu Dışı Takılalım - Benim Bestem -(Söz-Müzik-Ses-Saz) Bana Ait.

Vallahi inan ustad,muzik ses yorum acaip super olmus ve acaipde hosuma gitti.Erdal erzincanli,ismail ozden musa eroglu hastasi olarak bunlari cok dinleyen biri olarak gercekden sesini cok begendim yorumda guzel olmus.Helal olsun ve bu videolarini bizimle paylas ara sira gercekden begendim Yuregine Saglik.

Vallahi inan ustad,muzik ses yorum acaip super olmus ve acaipde hosuma gitti.Erdal erzincanli,ismail ozden musa eroglu hastasi olarak bunlari cok dinleyen biri olarak gercekden sesini cok begendim yorumda guzel olmus.Helal olsun ve bu videolarini bizimle paylas ara sira gercekden begendim Yuregine Saglik.

Valla Muslera beğendiğine sevindim. Bunlardan daha çok var bende...Hepsi dertten kederden çıkıyor. Ara sıra paylaşırım tabii sakıncası yoksa..

Su an pm lere bakacagaim donus yaparim cevirisi konusunuda hallederiz sorun olmaz.

( Bu arada dert keder demişken biraz önce telif hakkıyla ilgili konuda da belirtmiştim dün pm atmıştım Muslera hocam. İnan derdim gerçekten büyük ve acill...pm kontrol edebilirmisin rica etsem..)

---------- Mesaj saat 18:01:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:57:58 civarında gönderildi. ----------

güzel olmuş devamını dilerim

Teşekkür ederim. Beğendiğinize sevindim.

Güzel olmuş ellerin dilin dert görmesin.

tebrikler dinlendirici bir ses ve müzik..

gerçekten yorum müzik ses başka diyarlara götürdü beni saolasın,tam beni anlatıyor mubarek

Reklam olaydıda tıklayaydık :) Çok sakin ve güzel olmuş eline diline sağlık. Ama bu böyle gitmez ki, açık hava ve sulu bişeyler lazım abi

gerçekten yorum müzik ses başka diyarlara götürdü beni saolasın,tam beni anlatıyor mubarek
Aslında herkes kendini bir yerlerde arıyor değilmi?

Reklam olaydıda tıklayaydık :) Çok sakin ve güzel olmuş eline diline sağlık. Ama bu böyle gitmez ki, açık hava ve sulu bişeyler lazım abi
Gün ola harman ola belki bir gün ytpara ailesi olarak bir araya geliriz o zaman yaparız bir şeyler :)

bir müzisyen olarak hocam bende beğendim çalışmalarının devamını dilerim ..

Valla arkadaşlar ne diyeceğimi bilemiyorum. Güzel yorumlarınız için teşekkürler.

ellerinize dilinize sağlık sağlık. (beste yapacak arkadaşlara ücretsiz söz verebilirim.)

ellerinize dilinize sağlık sağlık. (beste yapacak arkadaşlara ücretsiz söz verebilirim.)

Teşekkürler beğeniniz için. Bu arada sözleriniz türkü yada özgün müzik tarzına uygunsa denemek isterim şansımı...Belki güzel şeyler çıkabilir. Gerçi bu iş ilham meselesi melodi bazen 5 dakikada da çıkıyor bazen 5 yılda da :)
Ağzına sağlık hocam çok güzel söylemişsiniz.

Teşekkürler arkadaşım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri