Birbirinden renkli kaliteli çoraplar rengarenk

• Kullanıcı spac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Pazarı

spac

Kayıtlı Üye
10TL'den Birbirinden Renkli kaliteli Çoraplar YILBAŞINA ÖZEL

Herkese Merhaba öğrenci olduğum için ufak çaplı satışlar içerisindeydim. Bu aralar aşırı derece de moda olan bu renkli çorapların satışına başladım. İnstagram üzerinden de satışımız mevcuttur İnstagram Sayfamız

Dilerseniz eşinize, çocuğunuza kendinize veya hediye olarak arkadaşlarınıza alabilirsiniz.

Ürünlerimiz kalitelidir. Piyasada ki fiyatlara nazaran daha da uygundur. Amacımız hem harçlığımızı çıkarabilmek hem de kaliteli ürün sunabilmektir. Bu yüzden dandik ürünler seçilmemiştir. Özellikle kaliteli ürünler seçilmiştir.
Modeller Unisex modeldir. Bayan erkek giyebilir.

İnstagram üzerinden bizi takip edebilirsiniz. Yeni gelen modelleri de takip edebilirsiniz.

Daha Fazla model vardır. Fakat çekimleri daha bitmediği için koymadım güncelleyeceğim.

STOKLAR GÜNCELLENMİŞTİR

Fiyatlar ; 1 Çifti 10 TL'dir.

50 TL ve üzeri alışverişler de kargo ücretsizdir.

Son düzenleme:
görüntü gayet güzel, karpuzlu gerçekten efsane imiş, tarzım biraz daha spor olsa alabilirdim lakin bu tarz çorap tutkunu olan arkadaşlara önereceğim. fiyatı özelden çıtlatır mısın ? bol kazançlar

çorabın da mı fiyatı pmden isteniyor :D konuya yazın fiyatı, komik gerçekten

5 adet alındı ilgili arkadaş. yeni sanırım instagram sayfası felan. umarım güzel bir gelişme gösterir istikrarla devam et hocam bol kazançlar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri