Birden fazla adsense yönteminiz nedir?

• Kullanıcı ci021
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

ci021

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, birden fazla adsensede yöntem olarak ne kullanıyorsunuz?

aynı isimle birden fazla hesap, farklı banka bilgileri kullanılarak oluşturuluyor mu?
yoksa ailenizdekilerin bilgilerini kullanarak farklı isim soyisim ve farklı banka bilgileri mi kullanıyorsunuz her hesapta.
veya alternatif onerilerinizi yazarsanız sevinirim.
teşekkürler.

bende merak edıyorum diğer adsenselerı tr sunucudamı kullanıyorsunuz pc mı alıyorsunuz

hocam ben sunucu alıyorum tr lokasyonlu ordan adsense hesabı açıp kanalı baglıyorum 5 gun oldu açalı su anlık bir sorun yok

hiç bir önemi yok bence benim 8 adsense vardı hepsine ayrı bir pc ve ip den login olurdum hepsi gitti aynı pc den ip değiştir portible kullan yeter..

hiç bir önemi yok bence benim 8 adsense vardı hepsine ayrı bir pc ve ip den login olurdum hepsi gitti aynı pc den ip değiştir portible kullan yeter..
Ads. hesaplari senin banka hesaplarin uzerinemiydi, yoksa aile, es, dost uzerinemiydi hocam?

Farklı adres farklı banka hesapları ama hepsinden benim ismim hiç daha sıkıntı çıkmadı

Ya ipi değiştirdin ama pcyi niye değiştiryosun 10 tane adsense olsa 10 tane pc mi olması lazım.. :) Adsense eski veya yeni, şuan sorunlu bu kadar basit. Aynı isme 2--3 tane almadım hep farklı isimler. Bu mantıklı olan ama aynı isme alıpta sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.. Denemedim... Denemek lazım..

hocam ben ailemi kullanıyorum örnek 2 ablamınkinide kullandım isimler farklı ama aynı ev adresini verdim pin için sorun çıkmsdı gerçi geçen ay adresi değiştirdiler sıfırdan pin isterim ayrıca farklı tarsyıcı ile girerim hesaplara ip aynı hiç sorun olmadı zira bi ip aynı anda çok kişi kullanabilir

vmware sanal sunucuyla açtım adsenseleri ve her adsense için ayrı bi sanal pc var adsenseye kanal bağlıcağm zmn girp bağlayıp çıkıyorm

abi hala birden fazla adsense diyosunuz ya hala ya

Quiz demelerinden iyidir :)))

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sitemleriniz anlıyorum fakat 9 yıllık bir adsense hesabım var. riske atmak istemiyorum onu webde kullanıyorum. bu yüzden yt ve yeni web projelerim için ekstra hesaba ihtiyacım oldu. günde 100+ kanal açıp spam yapanlardan değilim :)

Ayrıca yorum yazan arkadaşlar teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 03:33 ---------- Önceki Mesaj 03:32 ----------

sorum bu değil hocam. 8 farklı hesabın adres, banka, isim soyisim bilgilerini nasıl ayarladın? hepsi senin adına mı? pinleri nasıl aldın?

Benim tek Adsensem kaldı, ben şimdilik Adsense açmayı önermiyorum, bu fırtınaların dinmesini beklicem, yani Ekimde açmayı düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar, birden fazla adsensede yöntem olarak ne kullanıyorsunuz?

aynı isimle birden fazla hesap, farklı banka bilgileri kullanılarak oluşturuluyor mu?
yoksa ailenizdekilerin bilgilerini kullanarak farklı isim soyisim ve farklı banka bilgileri mi kullanıyorsunuz her hesapta.
veya alternatif onerilerinizi yazarsanız sevinirim.
teşekkürler.
Multi sorunundan dolayı soruyorsunuz galiba.
Hocam 2 adsensem var. Birisi kendi adıma diğeri kardeşimin. Farklı adreslere pin istedim. Banka hesapları farklı.
Bu güne kadar multi sorunu yaşamadım. Son gelişmede ikiside banlandı.
Örnek olsun diye arkadaşımdan da bahsediyim
İki adsensesi var. İkiside kendi adına. Örneğin adı ve soyadı Ahmet Bulut ise göbek adı varmış gibi A. Ahmet Bulut şeklinde adsense açtı.Pini ilkinden farklı adrese isteyerek kullandı. Banka farklı bankalarda kendi adınaydı.
O da bu güne kadar multi sorunu yaşamadı. Son gelişmelerde onun hesaplarıda patladı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri