Werdıgınız cewaplar ıcın tesekkur ederım yasım 17.5 forumu arastıramam nedenım ygs ye hazırlanmam galıba on yargıları parcalamak atarmu parcaklamaktan gercekten zormus cewaplarınız ıcın gene tesekkruler.. sonra sorum hesapta 10 dolar olunca adrese gelen pın ıcın yasım uygunmu
---------- Mesaj saat 23:15:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:13:22 civarında gönderildi. ----------
Gercekte onyargıları parcalamak atomu parcalamaktan gucmus ...
sımdılık 2 gmaıl hesabı actım 1 tanesı ıle kanal actım 1tnaesı ıle adsense hesabı sımdılık basvuru yaptım onay beklıyorum falan
cewaplarınız ıcın genede tesekkurler
---------- Mesaj saat 23:19:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:15:43 civarında gönderildi. ----------
basta kuruculara daha sonra bugun ytpara aılesıne tesekkurler
---------- Mesaj saat 23:15:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:13:22 civarında gönderildi. ----------
Gercekte onyargıları parcalamak atomu parcalamaktan gucmus ...
sımdılık 2 gmaıl hesabı actım 1 tanesı ıle kanal actım 1tnaesı ıle adsense hesabı sımdılık basvuru yaptım onay beklıyorum falan
cewaplarınız ıcın genede tesekkurler
---------- Mesaj saat 23:19:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:15:43 civarında gönderildi. ----------
basta kuruculara daha sonra bugun ytpara aılesıne tesekkurler