Biri Kanalımı Kopyalamış Hakkımı Helal Etmiyorum

C
  • Kullanıcı crazytesla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özgün Olmasa bile Fikrimi Taktiğimi Herşeyimi caldı allah colu cocu varsa onlardan cıkarsın ...

Bayram bayram yaptığın terbiyesizliğe bak.
Ne olursa olsun kimse kimsenin çoluğuna çocuğuna laf EDEMEZ. Beddua hiç EDEMEZ.
Adamın şahsına ne dersen de beni ilgilendirmez ama bu yaptığın tam bir terbiyesizliktir. İşin komiği özgün olamayan kanalını kopyalamış diye bu bedduayı ediyorsun.

Banlanana veya mesajlarına ceza alana kadar report ediyorum.

Eyer o kişi burdaysa benim bütün emeklerimi caldığı için allah onu ıslah etsin diyorum bütün müziklerimi dün gece durmamış kopyalamış allah seni bildi gibi yapsın şu mubarek günlerde inşallah o paraların hayrını göstermez allah sana alayına telif yolladım hadi sana bol hırsızlıklar

NOT : Video içerikleri Bana aittir Sadece Müzikler Yetkili Firmalara aittir onlarıda kendi cabalarımla eşleşenden gecirdim bu nedenle benden eserimi kopyalayan herkeze beddua ederim ! ben kimsenin görüntüsünü kopyalamadım alayı bana ait

sen bu hakla kimseye beddua edemessin keşke kanalını bilsekte bizde sana telif atsaK şimdi kapatsak o kanalını bayram günü yaptığına bak ya neyin hakkı o firmadan izinmi aldında paramı verdinde hak sahibi oldun kendin diyosun eşleşen geçtim diye

EŞLEŞEN GEÇİLEN BİR VİDEODA HAK İDDA EDEMESSİZ KOPYALAYANIN ELİNE SAĞLIK ÖNÜNE GELENE BEDDUA EDİP DURMA HAKSIZSIN KONU KİLİT

Eyer o kişi burdaysa benim bütün emeklerimi caldığı için allah onu ıslah etsin diyorum bütün müziklerimi dün gece durmamış kopyalamış allah seni bildi gibi yapsın şu mubarek günlerde inşallah o paraların hayrını göstermez allah sana alayına telif yolladım hadi sana bol hırsızlıklar

NOT : Video içerikleri Bana aittir Sadece Müzikler Yetkili Firmalara aittir onlarıda kendi cabalarımla eşleşenden gecirdim bu nedenle benden eserimi kopyalayan herkeze beddua ederim ! ben kimsenin görüntüsünü kopyalamadım alayı bana ait

Hadi arkadaşım kendini başka forumlarda yer ara.

Bela eden bela bulur. Bayram bayram, benimde benim diye ağlanıp durma 3 yaşında çocuğun şekerini çalmışlar gibi.

Yeter artık, ipini koparan beddua ediyor, hakaret ediyor güle güle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri