Biri sanırsam kanalıma saldırıyor.

mustafa9516

Kayıtlı Üye
Haber videosu paylaşıyorum fakat dün paylaştığım bir video şu hale gelmiş
pkx0z.jpg

530 Beğeni var fakat hiç yorum yok 301+ olmuş ama adsenseye geçmedi sanırsam ne oluyor yahu :confused:

Videon patlamış mübarek daha ne istiyon? :D Aman diyeyim kanalım saldırıya uğruyor diyipte para kazanmayı kapatma. :D

video patlama yapmiş dostum ama 301 de kaldı merak etme o izlenim yansiyacaktir.

---------- Mesaj saat 17:41:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:41:06 civarında gönderildi. ----------

kesinlikle var bişey herkesmi begenmis arkadas :D

Sende dostum birşeyi bilip bilmeden yorum yapma.

Ne patlaması usta yahu 530 beğeni var ve 1 tane bile yorum yok :) adsense de izlenim bugün 1000 e bile ulaşmadı daha

video patlama yapmiş dostum ama 301 de kaldı merak etme o izlenim yansiyacaktir.

---------- Mesaj saat 17:41:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:41:06 civarında gönderildi. ----------

Sende dostum birşeyi bilip bilmeden yorum yapma.

hiç yorum yok 500 küsür like kaç tane böyle video gördün ?

hiç dislike ve yorum olmaması normal değildir. videona like gönderilmiş. tehlikelidir.

Başka böyle bir videom yok en çok 60 beğenili organik video var arkadaşın dediği gibi bencede like gönderildi videoya millet kafayı yemiş ne işi var videolarımla yahu videoda patlama yapacak bir video değil saçmasapan bişey :D

Başka böyle bir videom yok en çok 60 beğenili organik video var arkadaşın dediği gibi bencede like gönderildi videoya millet kafayı yemiş ne işi var videolarımla yahu videoda patlama yapacak bir video değil saçmasapan bişey :D

Link olarak gönderirmisin hocam ?

Ve para kazanma açıksa iptal etmelisin bence.

biri sistem deniyodur videoda bende sacma videolarda denemeler yapıyom :D

Şu +301 normale döndüğünde kaç olucak merak ediyorum

http://www.youtube.com/watch?v=js4vfza9Os4

videoya hit denemesi yapmıstımda :)
video bana ait degil arkadas sacma bi video diyince aklıma geldi

dostum sabırla bekle hiç bişey yapma...ve para sayma makinası al :)

Yapmayın böyle ama umutlandırıyorsunuz :) 530 da kaldı beğeniler dahada artmıyor hile kullanmış biri videoma bir arkadaşa yolladım (Linux) baksın bakalım o bi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri