Birileri Şu Üyelikleri KAPATSIN Lütfen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmekThoR

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
abi son konuları gördükçe içimiz sıkılıyor yöneticiler üyelikleri kapatın biz elde daha çaylak olan 6165165 kişiye işi öğretelim sonra kadroya tekrar adam çekeriz, hem ortalık bi durulsun youtube un hamlelerini öğrenelim olmamı. :o:o:o
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] abi gözler sende sen bilirsin hangisini doğru görüyorsan yap onu :o
[MENTION=2466]YTpara[/MENTION] ailesi öneriler de sizde :D

abi son konuları gördükçe içimiz sıkılıyor yöneticiler üyelikleri kapatın biz elde daha çaylak olan 6165165 kişiye işi öğretelim sonra kadroya tekrar adam çekeriz, hem ortalık bi durulsun youtube un hamlelerini öğrenelim olmamı. :o:o:o
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] abi gözler sende sen bilirsin hangisini doğru görüyorsan yap onu :o

bencede kapatılsın

bu işe ilk başladıgımızda forumda yoktu r10da bile kategori yeni acılmıştı soru soramıyordk kmseye deli oluyorduk. smdi böyle fırsatı olan insanların elinden neden fırsatlarını alalımki.

Halen açık mı üyelik. Kaç hafta oldu ) Ya da ben mi öyle hatırlıyorum. 1-2 gün açılır kapanır benim bildiğim üyelik alımı.

Yemin ediyorum konu açmak için girdim siz benden önce açmışsınız.
Çoluk çocuk doluştu foruma.Yapın abi tekrar davetiyeli sistemi.
Davetiye ile üye olan kişiden de davet eden sorumlu olsun, gereksiz konulardan kurtulalım.Millet birbirini yiyecek yakında forumda.

Bence en mantıklısı bu konuda kapalı kalması üyeliklerin ve daha önce belirtilen ayda sadece 1 gün açık olması. Sadece bu işle ilgilenmeyi çok isteyen ve siteye üye olmayı çok isteyen kişiler o güne kadar bekleyip o gün siteye girer. En azından biraz daha düzgün olur sistem. Hatta o 1 günü forum kuralları altında falan yayınlarız, insanlara forum kuralları oku deriz, okuyanlar sadece hangi gün açılacağını görür :D Sadece onlar gelir :D bir de şimdikinin 30'da 1'i kadar şansa denk gelenler o güne.

Katılıyorum kapatılması konusunda.Foruma yeni üye olan biri hemen konu vs açmak için 25 post kasma derdine girişiyor.Yasaklanınca ip değiştirip tekrardan aynı olay üzerinden gidiyor.Bunun önüne bir süre geçilmiş olur.

Yemin ediyorum konu açmak için girdim siz benden önce açmışsınız.
Çoluk çocuk doluştu foruma.Yapın abi tekrar davetiyeli sistemi.
Davetiye ile üye olan kişiden de davet eden sorumlu olsun, gereksiz konulardan kurtulalım.Millet birbirini yiyecek yakında forumda.

şu iki konu yok mu adamlar birbirini vuracak neredeyse

bence en iyisi olur yada kapatılmayacaksada en ufak hatalarında banlansınlar

şu iki konu yok mu adamlar birbirini vuracak neredeyse

Sormayın hocam ya.Sanki babalarının at çiftliği youtube da, o onun kanalını kapattırıyor.O ona telif atıyor.Ne geçiyo acaba ellerine böyle yaparak çok merak ediyorum.

adminler sallamıyorki forumu üyeler napsın. şu yeni konu açma sınırını 200 mesaj falan yapsalar sorun kalmayacak. günde 50 tane aynı konu açılıyor.

Bence de kapatılsın. En azından multi üyelik azalır. Banlanan hemen geri gelmez.

Bence de kapatılsın baya oldu 1-2 gün açık kalması yeterli.

Forum genel bir forum değilki sadece gerçekten bu işi yapmak isteyenler gelmeli.
Forum genel bir forum gibi oldu son 1 Haftadır alakasız başlıklar, Alakasız yorumlar ( ki bende saçma sorulara saçma cevaplar veriyorum )

Adam üye olmuş 14-15 yaşında yazıyor, Sonra başlıyor Sorulara Adsense nasıl açılır?
Banka hesabı nasıl açtırırım, Tık nasıl alırım?
Gibi saçma sorulara.

Bu yaptığımız şeyi basit görüyorlar, ben Yazdan beri bu işi yapıyorum, hala çok sağlam para kazanamadım yeni üyeler sanıyorki hemen günde 100-150tl kazanıcaz.
Ama nerde ben 6-7 aydır bu Yt ile uğraşıyorum geçen ay para kazanmalar gitti 20tl'yi geçemedim Ocak başından beri.

Foruma üye olan biri hiç tartmadan düşünmeden kafasında kurmadan başlıyor Kategori verir misiniz en çok hangiler izlenir spam nasıl yapılır.

Zaten herşey yazıyor forumda, Adam sana burda kategori verse o kategoriden Binlerce kanal açılır.
( örnek EmekThor konusu )

Zaten sana burda kategori söyleyecek adam kendi zor kazanıyor ( yada kazanamıyor )
Türk insanı ( yanlış anlam çıkartmayın Genelleme yapıcam ) HAZIRCI BİR MİLLET.
Yani Armut piş ağzıma düş yada Balık tutmayı öğrenmek yerine Balık Verilmesini tercih eden bir millet.
Sonra forumda başkalarından taktik öğrendikten sonrada Ya Sahte Telif atar yada Diğer rakip kanalları binbir dalavereyle kapattırır.

Kısaca: Evet bencede tekrar Davetiyelik sistemine dönülmesi lazım.
Ayda birkez yada 2 ayda birkez forum normal şekilde kayıta açılabilir.
Ama son 1 haftadır durum şunu gösterdiki Forum büyümekle birlikte Büyüme sancıları çekiyor.
Forumda daha çok Lamer var.

Kesinlikle kapatilmali bu nedir kardeşim doğru düzgün bilgi paylaşmaya gelmiyor. Üyelikler ayda 2 kez açılmalı bence maksimum bu forumun bir değeri olmalı bu kadar çok bilgi var. Ayrıca bilgi paylaşımı yaparken dışardan gelen herkesin bilgiyi görmesi kötü etkiliyor bu olayları bence adamlar telif cart curt başıma gelmedi ama gelmiş gibi hissediyorum.

adminler sallamıyorki forumu üyeler napsın. şu yeni konu açma sınırını 200 mesaj falan yapsalar sorun kalmayacak. günde 50 tane aynı konu açılıyor.

Adminlerin yaptığı sadece iyi niyetli davranmak bunun için onları suçlayamayız.

Forum genel bir forum değilki sadece gerçekten bu işi yapmak isteyenler gelmeli.
Forum genel bir forum gibi oldu son 1 Haftadır alakasız başlıklar, Alakasız yorumlar ( ki bende saçma sorulara saçma cevaplar veriyorum )

Adam üye olmuş 14-15 yaşında yazıyor, Sonra başlıyor Sorulara Adsense nasıl açılır?
Banka hesabı nasıl açtırırım, Tık nasıl alırım?
Gibi saçma sorulara.

Bu yaptığımız şeyi basit görüyorlar, ben Yazdan beri bu işi yapıyorum, hala çok sağlam para kazanamadım yeni üyeler sanıyorki hemen günde 100-150tl kazanıcaz.
Ama nerde ben 6-7 aydır bu Yt ile uğraşıyorum geçen ay para kazanmalar gitti 20tl'yi geçemedim Ocak başından beri.

Foruma üye olan biri hiç tartmadan düşünmeden kafasında kurmadan başlıyor Kategori verir misiniz en çok hangiler izlenir spam nasıl yapılır.

Zaten herşey yazıyor forumda, Adam sana burda kategori verse o kategoriden Binlerce kanal açılır.
( örnek EmekThor konusu )

Zaten sana burda kategori söyleyecek adam kendi zor kazanıyor ( yada kazanamıyor )
Türk insanı ( yanlış anlam çıkartmayın Genelleme yapıcam ) HAZIRCI BİR MİLLET.
Yani Armut piş ağzıma düş yada Balık tutmayı öğrenmek yerine Balık Verilmesini tercih eden bir millet.
Sonra forumda başkalarından taktik öğrendikten sonrada Ya Sahte Telif atar yada Diğer rakip kanalları binbir dalavereyle kapattırır.

Kısaca: Evet bencede tekrar Davetiyelik sistemine dönülmesi lazım.
Ayda birkez yada 2 ayda birkez forum normal şekilde kayıta açılabilir.
Ama son 1 haftadır durum şunu gösterdiki Forum büyümekle birlikte Büyüme sancıları çekiyor.
Forumda daha çok Lamer var.

Çok güzel özetlemişiniz hocam.

bence boşverin böyle şeyleri biz işimize bakalım. Aksi durumlarda zaten moderatör arkadaşlar gereğini yapıyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri