Birilerinin Ekmegine yag çalmak icin Konu Kilitlemeyi Şikayet Etmeyi bırakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

laincest

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kadinevi.org
Bu nedir arkadaş ya Kilitlenen konum

http://www.ytpara.com/konu-disi/94794-wp-robot-yeni-versiyon-dosyalari.html

Neden Kilitleniyor bir acıklama yaparmısınız Ben war ezinimi istedim o konuda ki zaten bunun war ezide yok bulamassınız

Yazdıgım aynen şu wp robot yeni verisyon dosyaları varmı ki bunuda indirebilen varmı ben indiremiyorum anlamında yazdım orada war ezini isteseydim

Atacagım başlık aynen şu şekilde olur

Wp robot lisans crack olan varmı

Birincisi dosyaların war ez kullanılma ihtimali yok neden derseniz lisansınız varsa mailiniz varsa kullanırsınız yoksa kullanamazsınız

ikincisi burada o işi yapan amcalar bir siteyi 300-400 tl satanlar war ezyasak dedilermi hemen kapat gitsin bir bi zahmet araştırın ne oldugunu ondan sonra war ez isteyip istemedigimi anlarsınız

Kapatırsınız konuyu bilinclimi yapıyorsunuz siz bunu anlamış degilim ????

Bazılarıda 160 dolar verdik falan demiş o yazanlar bilincli yazıyor yada para verip aldıgı sistemimi bilmiyorlar

Son düzenleme:
Konuyla ilgili bir bilgim yok ama moderatörlerle yöneticilerle ilgili sorunları adminlere pm atarak görüşmen gerekiyor.

neyin nesi bu eklenti para falanmı kazanılıyo noluyo ? :D

6 7 sene önce bu şeyler iyiydi de artık bunlardan para kazanmak çok zor ya.

hiçbirşeyin wrezini kullanmayın o wrezlerin içine onlarda kod atıp sitenizi istdeği gibi yönetiyor adamlar konu wrez olunca yazam dedim :D

Ortalıkta developer lisanslar varken tam da ***** denilmez.Bu konuya daha fazla yazmak istemiyorum.Siz kilitlenen konunuzla ilgili çözüm ararken wp robot veya başka bir şeyi tartışmak istemiyorum.

L1qoLo.png

Daha yeni çıktı hocam nasıl dolu her yerde :))) lisans sahibi oldugumuz halde biz indiremiyoruz sen dolu her yerde birde çalışıyor diyorsun indirme linki maili gelmiyor bana sacmaladılar ice

Ortalıkta developer lisanslar varken tam da ***** denilmez.Bu konuya daha fazla yazmak istemiyorum.Siz kilitlenen konunuzla ilgili çözüm ararken wp robot veya başka bir şeyi tartışmak istemiyorum.

L1qoLo.png

4.14 versiyonunun nulledini bulamassınız hocam $329 verip alan kişide çıktıgı gün nullede bırakmaz o kadar salak degil millet

Hocam zorla yazdırıyorsun.Gizli seo forumları aylık üyelikle alınan.Her taraf dolu.Diğer yandan satışınız beni ilgilendirmez.Yöneticilere bu işte sorun olmadığını belirten bir belge atarsınızi satarsınız.Size kolay gelsin.
4.14 versiyonunun nulledini bulamassınız hocam $329 verip alan kişide çıktıgı gün nullede bırakmaz o kadar salak degil millet

Şimdi milletin kafasında deli sorular "wp robot ne hacı?" "para kazanılıyor mu?" :p

Ben şahsen şimdiye kadar 3 robot gördüm aralarında wp robot yok

Will Smith'in Ben Robot
Gora'da 216
Bir de tabi mutfak robotu

Cahilliğin gözü kör olsun

[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] bide mr.robot var :D

Hocam zorla yazdırıyorsun.Gizli seo forumları aylık üyelikle alınan.Her taraf dolu.Diğer yandan satışınız beni ilgilendirmez.Yöneticilere bu işte sorun olmadığını belirten bir belge atarsınızi satarsınız.Size kolay gelsin.

konuyu bir okusaydınız bana cevap vermeden önce direk wp robot yazısını gördünüz yazdınız

da bence gidin bir konuyu okuyun :))))

Neden Dersen Konularımda ben birşey satmıyorum zaten yöneticiler satışımın konusunu da kapatmadı öyle olsaydı sorun yokdu zatennn başkasının malını kimsenins atmaya hakkı yok

( Ah hocam ahhh bir okuyun şu konuları ilk cümlesini görür görmez yazmayın )

Aha Sustum hocam da :)))

Bu konuyu favorilerime ekledim cezayi benden once birisi vermezse pcden nete ilk girdigim anda ben verecegim neden mi

1- Yoneticileri sIkayet etmek icin konu acamazsiniz baska bir yoneticiye pm atmaniz gerekir

2-Konunun basligi tum yoneticileri zan altinda birakiyor konunun basligi dogru olsa forumda bu konuya sira gelene kadar birsuru konunun kilitlenmesi gerekir

3- Biz her yazilimin varezi varmi yokmu olabilirmi bilmek zorunda degiliz bilmiyoruzda o konuya gelen yorumlarin tamamina yakinida varez paylasim yasak seklinde demekki konuyu kilitleye yonetici konuyu kilitlemekte hakli

4- varezini istemiyorsaniz yazilimin sitesinde yazilomciyla irtibata gecip lisansli dosyalarinizi ondan isteyin ondiremiyorsaniz destek talebi olusturun vs.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
[MENTION=8073]laincest[/MENTION] Madem ***** istemiyorsun neden gidip dosyalari bu robotun satis yapildigi yerden temin etmiyorsun? Ben bu islerden anlamam, neyin *****i vardir yoktur bilemem. Konuda yazan herkes ***** istedigin kanisina varmis ki sen parali satilan biseyin dosyalarini satan kisiden almak yerine burada ariyorsan insanlarin o sekilde dusunmesi gayet dogal.

@laincest Madem ***** istemiyorsun neden gidip dosyalari bu robotun satis yapildigi yerden temin etmiyorsun? Ben bu islerden anlamam, neyin *****i vardir yoktur bilemem. Konuda yazan herkes ***** istedigin kanisina varmis ki sen parali satilan biseyin dosyalarini satan kisiden almak yerine burada ariyorsan insanlarin o sekilde dusunmesi gayet dogal.

:D:D hadi boşlukları dolduralım :D:D öss sorusu gibi wallaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri