Birisi Hesabımı Çalmak mı İstiyor?

• Kullanıcı JoNeST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var

JoNeST

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bundan 10 gün önce hotmail hesabıma aşşağıda ki gibi bir mail aldım.

ra***@hotmail benim kullandığım bir mail adresi değildi. Hiç bir şey yapmadım 10 gün içersinde de hesaplarıma herhangi bir şey olmadı.

Biraz önce bir mail daha aldım. Resim aşşağıda..

Burada bahsedilen mail adresi benim aktif kullandığım bir mail adresi ve aynı zamanda Youtube işlerimde kullandığım Paypal adresim.. Bu Kişi Bendim sekmesine tıkladığım zaman aşşağıda gördüğünüz sayfa açılıyor ve benden şifre girmemi istiyor. Tabi şifre filan girmedim

Bu mail Microsoft'tan gelse böyle bir yazım hatası olur mu? Yoksa birileri hesabımı ele mi geçirmek istiyor. Hesabıma girmeden buraya yazmak istedim Bu konuda uzman arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum.

Teşekkürler,,

Mail tam olarak kimden hangi e posta adresinden gelmiş oraya bir bakın. Şu an ismi yazıyor görüntülerde.

Mail tam olarak kimden hangi e posta adresinden gelmiş oraya bir bakın. Şu an ismi yazıyor görüntülerde.

İlk mail aldığımda öğeyi denetle demiştim Microsoft olarak gözüküyor.

Normal görüntüsüde böyle..

Verilen mail ve siteyi tam olarak inceleyebilirsem tam bir bilgi verebilirim bu arada tarayıcınızda Exploit ile kontrol sağlanmış olabilir ki böyle bir şey varsa siz Youtube'ye girdiğinizi sanarken aslında önce adamın sitesine girip mail şifrenizi verirsiniz sonra Youtubeye girersiniz ve anlamanızın bir yolu yoktur skype ekleyin bir bakalım hocam pc ye sıkıntı çıkarıcak bişey olabilir

---------- Spam Engelliyici 09:46 ---------- Önceki Mesaj 09:45 ----------

+ Olarak bu mail Microsoft'dan gelmiş ama hacker tarafından girilen site yönlendirmeye alınmış olabilir buda bir fikir ama tam doğrulamam lazım bir skype ekleyin bakalım hocam cenk.parlar

hotmail fakesi o aslinda direk hotmail gibi inbox a düşürmek çok profesyonellik ister hotmail in algilari güçlüdür

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri