birisi videomuzu youtube ye eklemis

• Kullanıcı filmman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

filmman

Yasaklanmış
arkadaslar tanimadigimiz birisi bizim videomuzu youtube ye eklemis ama ben o videoyu kaldiramiyorum telif falan hic bi sey yemiyor kanala bu durumdan nasil kurtula bilirim ??? o videomuzu sildirecek olan arkadasa az bi miktar odeme yapa bilirim

https://www.youtube.com/watch?v=59hCneufNbE

Son düzenleme:
Kanal sahibine mesaj yazın yada videoya yorum yapıp videonun kaldırılmasını isteyin.

Birileride benimkileri dailmotion a yüklüyor... Şikayet ediyorum ama cevap gelmiyor... Sonradan baktım ki zaten hiç izlenmiyor :D :D

dügünde baya eglenceliye benziyor kalsa güzel olur aslında zararı yoksa :D

Anlamadım beyler napıyorsunuz siz ''Bildirildi'' felan diyerek? Adam herhangi bir kanıt koymuş mu, videonun hak sahibi mi bilmeden etmeden hareket etmeyin. Forumdaki insanları da böyle işlere aret etmeyin. Ki bu adam az önce ''sahte telif falan atmayi denedim ama olmadi'' demiş. Sahte telif gönderen kimse bu forumda hak sahibi değildir. Konuyu reportluyorum sağlıcakla kalın. :)

Anlamadım beyler napıyorsunuz siz ''Bildirildi'' felan diyerek? Adam herhangi bir kanıt koymuş mu, videonun hak sahibi mi bilmeden etmeden hareket etmeyin. Ki bu adam az önce ''sahte telif falan atmayi denedim ama olmadi'' demiş. Sahte telif gönderen kimse bu forumda hak sahibi değildir. Konuyu reportluyorum sağlıcakla kalın. :)

reportla abicim istersen videoda bulunan kisinin kimlik bilgilerini vereyim bak video youtube ye ilk kez konuldu o video yu biz cekmedik ve videodaki arkadas benim arkadasim bilmem anlata bildimmi 200 kere izlenmis videonun sirtindan para kazanmak istemem her halde gercek telif atilmiyor bulundugum ulkede !!!!korsan serbest

reportla abicim istersen videoda bulunan kisinin kimlik bilgilerini vereyim bak video youtube ye ilk kez konuldu o video yu biz cekmedik ve videodaki arkadas benim arkadasim bilmem anlata bildimmi 200 kere izlenmis videonun sirtindan para kazanmak istemem her halde gercek telif atilmiyor bulundugum ulkede !!!!

O halde hak sahibi olduğunuzu belgelerle kanıtlar, öyle konu açarsınız foruma. Burası dingonun ahırı değil. Her gelen şu kanalı, şu videoyu sildirelim vs. gibi konular açsa bu forum sacma sapan bir hal alır. Ki sen bir cümlende ''sahte telif falan atmayi denedim ama olmadi'' gibi bir ifade kullandın, bu durumda sen o videoyu oraya yükleyenden daha kötü durumdasın. Unutmadan bu forumun tamamına yakın bir kısmı spam işi yapıyor. Söylemlerinize dikkat edin, sahte telifçilerin bu portalda işleri yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri