Birkaç noktada bilgisayar konusunda yardım..

Sinan.T

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bilgisayarımda son günlerde yaşadığım ve çözemediğim birkaç tane sıkıntım var bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim,

1-) Bilgisayarı açtığımda Görev Yöneticisi-->İşlemler kısmında ''deamon.exe'' isimli bir program çalışıyor ve hiçbir şey açık olmamasına rağmen CPU kullanımını %100 tutuyor , işlemi sonlandırıp bilgisayarı kendine getiriyorum ve her reset atmamda otomatik olarak çalışıyor.

2-) Bilgisayarda ki tarayıcılardan mozilla , chrome ve explorer ın anasayfalarını düzeltemiyorum , internetten araştırdığım kadarı ile yapmaya çalıştım lakin resetlediğimde yine tekrar anasayfamı gereksiz bir sitenin ele geçirmiş olduğunu görüyorum.

Bu iki problem içinde gerekli araştırmayı internetten yapmama rağmen çözemedim,
eminim bazı arkadaşlarımız için gayet basit bir şekilde çözümlenebilecek bir sorundur , bu konuda yardımınızı bekliyorum.

Not : Bilgisayara format atmak istemiyorum ,yedeklemem gereken çok fazla veri var ve benim şuanda yedekleme yapabileceğim bir harici di**** yok..
Gerekirse TW den bağlanılmasında bir sakınca problem yoktur.Öneri , yardım ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

1-) Bilgisayarı açtığımda Görev Yöneticisi-->İşlemler kısmında ''deamon.exe'' isimli bir program çalışıyor ve hiçbir şey açık olmamasına rağmen CPU kullanımını %100 tutuyor , işlemi sonlandırıp bilgisayarı kendine getiriyorum ve her reset atmamda otomatik olarak çalışıyor.

Başlat'a gel arama kısmına msconfig yaz,önüne gelen pencerede üst menüden başlatma kısmına gel ordan deamon.exe'nin tikini kaldır.

Bi ekran görüntüsü alıyım hocam ?

---------- Mesaj saat 19:42:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:38:54 civarında gönderildi. ----------

Program ekle kaldırdan kaldır nvdia nın güncelleştirme programı olması lazım o program

Hocam gözüme yabancı gelen bir şey gözükmüyor program ekle kaldır kısmında , nvdianın kendisi var.Bende internette okudum nvdia ile alakalı bir şeyler ama tam çözemedim

---------- Mesaj saat 19:42:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:38:54 civarında gönderildi. ----------

Hocam gözüme yabancı gelen bir şey gözükmüyor program ekle kaldır kısmında , nvdianın kendisi var.Bende internette okudum nvdia ile alakalı bir şeyler ama tam çözemedim

bu resimde gözüken en üstteki cliki kaldır ve pc yi yeniden başlat.

daemon tool programını taman bilgisayarınızdan kaldırın, önce ekle kaldırdan sonra program files ta kaldıysa ordaki klasörlerini de silin.

tarayıcılar içinde pc de toolbar yüklü ise kaldırın, taracıyıların içine eklentiler kurulmuş olabilir eklentileri temizleyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri