Birtürlü başlayamadığım kanal

WFurkanARSLAN

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim. Ben 2016 yılından beridir youtube mecrasına atılmak istiyorum fakat önüme hep engeller çıktı. 1 Şubat 2017 de bir kanal kurdum herşeyini yükledim kanalın adsense de bağladım sanırım :)

Kanalı ilk zamanlar oyun oynarım çekerim diye düşünmüştüm, daha sonra fikrimi değiştirerek platformunu değiştirdim ve şu tür içerik çekmek için hazırlıklara başladım;
Herşey Dahil kanalı gibi içerikler üretmek istiyorum yüzümü göstermeden sadece sesim ve ücretsiz, telifsiz video ve fotoğraflar ile.

Son günlerde bu tarz içeriklerin artık para kazanması kesileceğini gördüm. Bunu ne kadar doğruluyorsunuz? Sizce başlamalı mıyım? Başlarsam da nelere dikkat etmeliyim, nereden başlamalıyım nelere dikkat etmeliyim?

Aranızda bana bu konuda yardımcı olabilecek kişilerin olduğunu düşünüyorum. Bu konuya ayırdığınız vakit ve cevaplarınız için Teşekkür ederim, İyi günler dilerim...

Ben 2 hafta önce o tarz bir kanalla manuel onay aldım. Gereken tek şey sabır o tarz kanallarda. En az 2 sene boyunca dişe dokunur para kazanmayı unut hocam..
Ben kanalı açalı ve içerik üretmeye başlayalı 9 ay oldu 4 bin aboneyi daha yeni geçtim.
Kanaldaki videolar oturmaya, son attığım videolar sabit bir rayda 3bin+ görüntülenmeye almaya başladı fakat 2 aydır içerik atmıyorum, sıkıldım. Farklı projelere vakit ayırıyorum.
Sıkılmadan 2 sene boyunca düzenli içerik üretir atarım diyorsan başla hocam. Şanslısan 1 senedede tutarsın.
* Kaliteli bir mikrofonla başlamanı tavsiye ederim. Rode nt usb kullanıyorum ben.
Bol şans.

Cevabın için teşekkürler, ben bu tarz içerikleri kendim de beğendiğim için sıkılmadan yapacağıma inanıyorum para konusunu gerçekten ilk etapta bende düşünmüyorum.
Mikrofon konusunda hem fikiriz laptop kullanıcısı olduğum için tek jak yeri var ve inanmazsın Rode Nt Usb için para biriktiriyorum şu anda. İnşallah alır almaz videolara başlamayı düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri