Selam aleyküm arkadaşlar.Sizlere youtubede orjinal video çalışarak rabbiminde yardımı ile çok şükür 5 ay sonra rayına oturmuş inşallah bundan sonrada böyle gideceğini ümit ettiğim şubat ayına ait 8 günlük kazancı paylaşıyorum, bunu yapmamın nedeni mutlaka ama mutlaka orjinal çalışmanız içindir, internet'te ben orjinal çalışamıyorum diye birşey yoktur,ben 5 aydan beridir, hemen hergün gece gündüz orjinal videolar yaptım toplamda 5 ayda konu olarak 6 ayrı kategori altında 6 tane kanal açtım bu kanalların hepsi ingilizcedir.
Sizlere tavsiyem kesinlikle orjinal videolar yapın yılmayın azimli olun en çok izlenen video kategorilerini detaylı bir araştırmadan sonra karar verin ve başlayın mutlaka siz bunu isteyin rabbim sizler dürüst çalışırsanız mutlaka yardım edecektir.
ALLAH'a emanet olun.
Sizlere tavsiyem kesinlikle orjinal videolar yapın yılmayın azimli olun en çok izlenen video kategorilerini detaylı bir araştırmadan sonra karar verin ve başlayın mutlaka siz bunu isteyin rabbim sizler dürüst çalışırsanız mutlaka yardım edecektir.
ALLAH'a emanet olun.