Bitcoin 10.000$ Sınırına Nasıl Ulaştı? | Neler Bekleniyor? Bloomberg| Alp IŞIK

Muhabir asker arkadaşın değil ise "Senin" diye hitap etmek yerine "sizin" diyebilirsin :) Diksiyon, kişiliğin bir aynasıdır diyebilirim.

O değilde 1 bitcoinle 1 ay da 16 bin tl kazanmak vardı. Geçen ay 40 binlerdeydi.

Muhabir asker arkadaşın değil ise "Senin" diye hitap etmek yerine "sizin" diyebilirsin :) Diksiyon, kişiliğin bir aynasıdır diyebilirim.

Ne alaka? Muhabir adama gereken saygıyı göstermiş mi peki hocam? Alp diyor sen diyor. :) Muhabirin ne üstünlüğü var acaba?

Son düzenleme:
2013 yılında 1000 dolar vardı yoktu yanlıs hatırlamıosam arkadasım ben yavas yavas alıcam bole bısey cıkmıs demıstı..
ah ah keske sozunu dınleyıp alsaydım.
sımdı zengındım tabı bukadar bekleyemezdım.

arkadaşlar bitcoin hala emekleme aşamasında. sürekli fırsatı kaçırdım tüh ya diyenlerin bir diğer söylediği söz de şu oluyor.

her düşüş anında peydah oluyorlar ve " bak gördün mü iyi ki almamışım şimdi şu kadar zarardaydım "

bu " fırsatı kaçırdım tüh " diyenlerle diğer cümleyi kuranlar aynı kişiler, bu hiç şaşmaz not edin. ardından kendinize bi sorun, ben bu cümlede bahsi geçen kişi miyim değil miyim? bu size, karakterinizle ilgili yanıtı verecektir.

sanırım bu haber baya yatırımcıyı bitcoin almaya yönlendridi.

Facebook'un kendi kripto parasını çıkarmak üzere başlattığı Libra Projesi'ndeki sır perdesi yavaş yavaş kalkmaya başladı. Wall Street Journal'ın haberine göre sosyal medya devi kripto para temelli bir ödeme sistemi geliştirmek üzere başlattığı projesinde önemli adımlar attı. Haberde Facebook'un dünya genelinde 1.5 milyar kullanıcısının platform üzerinden kullanabileceği bir kripto para geliştirmek üzere birçok finansal kurum ve online satıcıyla görüşmelerde bulunduğu ifade edildi. Görüşülen firmalar arasında Visa ve Mastercard gibi önemli kurumlar yer alıyor. Firma ayrıca, söz konusu proje için 1 milyar dolarlık yeni bir yatırım almayı hedefliyor.

https://www.haberturk.com/facebook-kripto-para-cikariyor-2450854-teknoloji

Alp dediğiniz adam hem bilg. mühendisi hemde üni.de ders veren akademisyen. Biz burda hiç tanımadığımız adama bile hocam diyoruz, muhabirinde en azından Alp bey demesi lazım. Sanki sıradan biriyle röpartaj yapıyo.

Düşüş yakın. 8400 geliyor pozisyon alın :)

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhabirle adamın arasındaki samimiyeti bilemezsin boş yapmışsın. muhabir de adama alp diye sesleniyor belli ki röportaj sonrası kafede çay kahve içecek kadar samimiyetleri var. tanımadığın insanları sadece dışardan görerek yorumlamak, yargılara varmak ne derece doğru? kişiliğini bi de sen sorgula bana kalırsa.

Btc yaklaşık 1,5 sene sonra anca toparladı.
Bakalım dahada yukarı gidebilecek mi?

sanırım bu haber baya yatırımcıyı bitcoin almaya yönlendridi.

Facebook'un kendi kripto parasını çıkarmak üzere başlattığı Libra Projesi'ndeki sır perdesi yavaş yavaş kalkmaya başladı. Wall Street Journal'ın haberine göre sosyal medya devi kripto para temelli bir ödeme sistemi geliştirmek üzere başlattığı projesinde önemli adımlar attı. Haberde Facebook'un dünya genelinde 1.5 milyar kullanıcısının platform üzerinden kullanabileceği bir kripto para geliştirmek üzere birçok finansal kurum ve online satıcıyla görüşmelerde bulunduğu ifade edildi. Görüşülen firmalar arasında Visa ve Mastercard gibi önemli kurumlar yer alıyor. Firma ayrıca, söz konusu proje için 1 milyar dolarlık yeni bir yatırım almayı hedefliyor.

https://www.haberturk.com/facebook-kripto-para-cikariyor-2450854-teknoloji

Amazon dan da yakında böyle bir haber duyabiliriz. roportaj gördüm düşünceleri varmiş. düşünsenize amazon da herşeyin kriptoparalarla alinip satildigini.

Veee 10kda geçildi. Daha bi kaç ay önce 3,5k dolardı, herkes dahada düşer, satın diyodu. Uzmanlar ne derlerse tersini yapmak lazımmış :D

18.000 $ gördgnde girdk 200k gömdüm üstüne toprak attım. Walletta uyuyo o zmn dolar 3.50 lardydı, dolar artışından zararı çıkarcaz gibi ha gayret btc 15k olda güldür yüzümüzü

10.900 oldu birkaç saatte. Haftasonu kim alıyo bu kadar kaç yüz milyon dolarlık btcleri:D 2017de olduğu gibi yine tepeden çakmazlarsa iyi.

2013 yılında 1000 dolar vardı yoktu yanlıs hatırlamıosam arkadasım ben yavas yavas alıcam bole bısey cıkmıs demıstı..
ah ah keske sozunu dınleyıp alsaydım.
sımdı zengındım tabı bukadar bekleyemezdım.

o ara benim alacaklı oldugum adamlardan 3-5 kişi,elimde sadece btc var.istersen onla ödeyeyim borcumu dediginde sadece 1 tanesinden kabul ettim,gerisini istemem ben diye reddettim.o 1 kişide borç aldı ama ortadan kayboldu sonra geri geldi,zor yakaladım.adam cilali taşla ödeme yapsa kabul edecek haldeydim diye aldım :D digerlerinede paypalla bi ara ödersiniz olunca diye gönderdim gittiler.o btc ile ödeyeyim dediklerinde kabul etsem,hala o btcler oldugu gibi duruyordu elimde ve iyi kar ederdim.btc ne arkadaş diye küçümsememek gerekiyormuş demekki :D hala da anlamam coin moin işlerinden hiç.

o ara benim alacaklı oldugum adamlardan 3-5 kişi,elimde sadece btc var.istersen onla ödeyeyim borcumu dediginde sadece 1 tanesinden kabul ettim,gerisini istemem ben diye reddettim.o 1 kişide borç aldı ama ortadan kayboldu sonra geri geldi,zor yakaladım.adam cilali taşla ödeme yapsa kabul edecek haldeydim diye aldım :D digerlerinede paypalla bi ara ödersiniz olunca diye gönderdim gittiler.o btc ile ödeyeyim dediklerinde kabul etsem,hala o btcler oldugu gibi duruyordu elimde ve iyi kar ederdim.btc ne arkadaş diye küçümsememek gerekiyormuş demekki :D hala da anlamam coin moin işlerinden hiç.

ne oldugunu bılmıyordum
ekran kartıyla bıle uretılıyormus
felan fılan hepsı ayakta kalan bır durumdu
ahah:)
gelecekte de tamamen sanal paraya gecılecekmıs
dolar dahıl hıcbır para ıslem goremeyecekmıs
varsa yoksa sanal para ve altın diyor uzmanlar.
bakalım hayırlısı o gunlerı gorursek ve forum durursa gene tartısırız bu konuları:)

fena hereketli olmaya başladı sert düşüş sonrası tekrar çıkıyor fena risk şuan :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri