Bitcoin kasma (sıfır sermaye ile) ''CryptoTab''

yalcinyigit

Kayıtlı Üye
bu videoyu izledikten sonra bizde burada bir zincir olusturabiliriz diye düşündüm.
konu ile ilgili araştırmalar yaptığım da ciddi kazançlar elde eden kişiler var.
zaten konusu kilitlenen arkadaşta bahsetmişti.
Biz daha düzenli bir şekilde ilerleyebiliriz. her kim tarayıcıyı indirip üye oluyorsa ref linkini alta yorum olarak yazarsa sırası ile devam edebiliriz yani yeni gelen ve sisteme dahil olmak isteyen kişi en altta yorum yapan arkadasın ref üyeligi ile sisteme girisini yapmalı şeklinde.
daha iyi fikri olan var ise yine yazarsa sevinirim geliştirebiliriz sistemi.
lütfen ilk 10 kişi buradan üyeliğini başlatsın ve yoruma yazsın linkim burada
refsiz link : https://cryptobrowser.site/tr/
https://cryptotabbrowser.com/18802733

https://www.youtube.com/watch?v=_VAsSZsTf1w&ab_channel=MuratPek%C3%B6zcan

Son düzenleme:
çok uzun uğraşlar sonrası çok küçük rakamlar verildiği söyleniyor ve bu süreçte pc'nin sağlığınında gitmesi cabası deniyor. Konu hakkında detaylı bilgim yok ama söylenenler bu şekilde

Reis bu adamı izleme zamanını boşa harcama derim. tavsiyeleri hep aynı ve başarısız. Adamın çok güzel ikna kabiliyeti var, kanalına gir yüzlerce aynı türde kazandıran video var bu adamı izleyenler şimdiye kadar hiç başarılı olmadı bence. Saadet zincirinden hayır gelmez gelse Çiftlik banktan gelirdi :) :) :).

Onlarca referansınızla üst düzey özelliklerde bilgisayarla iyi gelir elde edilir. Boost satın alsanız bile anca boost miktarını kazanabiliyorsunuz. Cloud sunucuları kullanarak ve kapanmamasını sağlayarak kazananlar var. Ama nasıldır bilmiyorum. İ7 10.nesil ve quadro ekran kartıyla bile çok az kazım yapıyor.

Aynı konuyu ben açtim, benim konu kapatildi , bu kişide referans birakmiş kapatilsin lütfen
[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]

Son düzenleme:
bu cryptotab konusuda günlük açılıyor herhalde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri