Bitcoin Lightning Node İle Kazanın - Ücretsiz Kurulum Hizmeti

wmprx

Kayıtlı Üye
Ücretsiz Bitcoin Lightning Network Kurulumu Yapılır

Merhaba arkadaşlar. Lightning Network nedir kısaca bilgi vermek istiyorum öncelikle. Lightning Network bitcoin için geliştirilmiş düşük fee ve aktarım işlemlerini anında yapılması için geliştirlmiş yeni nesil teknolojidir.

Ligthtning Network sayesinde ileride işlem ücretleri hem çok düşecek hemde anında işlemlerin gerçekleşmesini sağlayacak.
Şu an Lightning ağında az sayıda node var. Bunun sebebi ise yeni çıkmasından dolayıdır. İleride sayıları 100 binlerce bulduğunda ciddi anlamda Node sahiplerine çok güzel kazançlar sağlayabilir.

Nasıl Kazanırım ?

Lightning ağında oluşturduğunuz node ile işlemlerin gerçekleşmesine yardımcı olacaksınız. Bunun karşılığı olarak ağınızda gerçekleşen her bir işlem için belli bir miktarda komisyon ücreti alırsınız.

Neden Bedava Kuruyorum ?

Bedava kurmamın sebebi oluşturduğum node ağını daha da büyütmek ve sizlerede daha fazla kazaç sağlamaktır. Ayrıca bu işin öncüleri olarak Türkiye’yi temsil etmektir.

Gerekli Şartlar Nedir ?

• Beni node ağıma bağlanmanız. İstediğiniz kadar node ağına bağlanabilir ve çıkabilirsiniz. Bu konuda herhangi bir sınırlama yok şu an için. Çıktığınızda fonlarınız size geri dönecektir.
  • Kendinize gereken özelliklerde sunucu almanız. Sunucu özelliklerini aşağıda belirtilmiştir. Sunucu konusunda da isteyene yardımcı olabilirim.
  • Kurulumun uzun sürmesi nedeniyle haftada sadece iki kişiye kurulum yapabilirim.

Sunucu Özellikleri Nasıl Olması Gerekiyor ?

• CPU: 4 veya 6 GB
  • DİSK BOYUTU: 250 GB ve üzeri
  • SUNUCU: Ubuntu 16 ve üstü

GOOGLE CLOUD ÜZERİNDEN 10 AY BOYUNCA ÜCRETSİZ KULLANABİLECEĞİNİZ SUNUCU ALABİLİRSİNİZ.

Nasıl Kuruyorum ?
İster Alpemix veya Teamwiever programları ile PC’nize girip kurarım, istersenizde sunucu şifrelerinizi bana verirsiniz o şekilde kurarım. Tercih tamamen size ait.

İletişim

Twitter: @coin_meria
Forum: PM
Mail: [email protected]
Telegram: LNTürkiye

Hocam kurulum için nerden baslanacak ve siz aktif olarak kazanıyormusunuz + bir maliyeti var mı ?

Kurulum için Sunucu almanız gerek dediğim özelliklerde en önceliği bu. Google Cloud 10 ay boyunca ücretsiz verir zaten. Yani 10 boyunca maliyetsiz node sahibi olursunuz. Şu an aktif olarak kazanma diye bir şey yok geleceğe yatırım gibi düşünebiliriz. 1 ay, 2 Ay 5 Ay artık bilemeyiz nodeler çoğaldığında asıl kazancınız başlar. Şu an node sayıları hızla artıyor zaten :)

Hocam bende 10 adet bilgisayar var laptop ama kodlardan anlamıyorum misal hangi dosyayı indirip ona ne yapacagız arastırdım bir sürü kod gösteriyor yardımcı olursanız memnun oluruz.

Kurulum için Sunucu almanız gerek dediğim özelliklerde en önceliği bu. Google Cloud 10 ay boyunca ücretsiz verir zaten. Yani 10 boyunca maliyetsiz node sahibi olursunuz. Şu an aktif olarak kazanma diye bir şey yok geleceğe yatırım gibi düşünebiliriz. 1 ay, 2 Ay 5 Ay artık bilemeyiz nodeler çoğaldığında asıl kazancınız başlar. Şu an node sayıları hızla artıyor zaten :)

Hocam google clouddan nasıl alabiliriz bir vide veya bilgi verirmisin? geçen kredi kartını girdim 1 dolar çekti fakat vdsleri alamadım

masternodelar için elinizde belli bir miktar coin olması gerektiğini biliyorum yanlış biliyorsam düzeltebilirsiniz Bitcoin Lightning için elinizde minimum 3000 adet blt olması gerekiyor ve şu an tanesi $3.7539

masternodelar için elinizde belli bir miktar coin olması gerektiğini biliyorum yanlış biliyorsam düzeltebilirsiniz Bitcoin Lightning için elinizde minimum 3000 adet blt olması gerekiyor ve şu an tanesi $3.7539

Düzelteyim ben hocam

10 dan fazla makale okudum bi sürü video izledim hala araştırıyorum ilk defa sizden duydum 3000 adet blt olayını

lightning network node lar üzerinen yürüyen yine nodelar ile kanal açılabilen bi olay

kazanç yapılan işlemlerden size kalan komisyonlar

Hayır bu masternode değil hocam. Olay farklı bunda istediğin kadar coin tutabilirsin elinde ama ne kadar fazla ise o kadar işlem yapma kapasiten yükselir.

---------- Spam Engelliyici 22:52 ---------- Önceki Mesaj 22:49 ----------

Hocam google clouddan nasıl alabiliriz bir vide veya bilgi verirmisin? geçen kredi kartını girdim 1 dolar çekti fakat vdsleri alamadım

Çekmişse vermesi lazım hocam siz bir yerde yanlış yapmışsınızdır. Aşağıdaki videodan arkadaş Ücretsiz anlatmış VPS almayı

https://www.youtube.com/watch?v=L5G_JEp7kHc

Güncel. Şu an 3 adet kurulum devam etmekte.

1 Adet kurulum yaptırıldı . Çok ilgilendi arkadaş sagolsun hemde hiç bir ücret almadan. Teşekkürler :)

Google Cloud üzerinden madencilik işlemlerini yasakladı diye biliyorum. Yanlışım varsa dzüeltin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri