Bitcoinden Para Kazanma

memobg94

Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba bitcoin mining makinaları almak istiyorum bulundugum yerde elektirik ücreti yok.

bitcoin mining işinden anlayanlar varmı yatırım yapmayı düşünüyorum makinalarını nereden alabilirim yardımcı olurmusunuz teşekürler :)

Hocam ben şimdi sitesine girdim okuyayım dedim btc nedir nasıl işler vallahi hiç bişi anlamadım

arkadaşlar merhaba bitcoin mining makinaları almak istiyorum bulundugum yerde elektirik ücreti yok.

bitcoin mining işinden anlayanlar varmı yatırım yapmayı düşünüyorum makinalarını nereden alabilirim yardımcı olurmusunuz teşekürler :)

santralde işemi başladınhocam : )))))

bitcoin miner makineler ile para kazanmak nerdeyse imkansız oldu

btc-e sitesine üye olup trade yapmak daha mantıklı

paranı ikiye bölersin düşerse bitcoin alırsın , yükselirse mevcut bitcoinini satarsın , hedge mantığı ile bu şekilde devam edersin

miner makinalarında para kazanılmamasının sebebi elektrik elektrikte bedavaya geldigi için kar var diye düşünüyorum

hiç girmeyin arkadaslar artık öyle ucuz meblalarla para kazanma devri bitti bitcoinde heleki bu kadar düşmüşken 600$ dan düştü suan geldiği nokta 236$ ve bu iş artık öyle 3-5 cihazla para kazandırmıyo gelinen nokta bu artık böyle bir farm kurabılcekseniz girin derim ama yok yurt tısından 2 cihaz getirtirim elektrikte bedava baslıyım falan dıyosanız tırt cihaza verdiğiniz para havaya gider ciddi bir bilgi istiyo bu bitcoin işi youtube cok daha kar lı bana sorarsanız

bitcoin-mine15.jpg

miner makinalarında para kazanılmamasının sebebi elektrik elektrikte bedavaya geldigi için kar var diye düşünüyorum

elektrik bedava ise her halukarda gelir elde edilir , o zaman alabildiğin en güçlü miner cihazı almakta fayda var.

Rüzgar ile mi elektrik elde ediyorsun , su değirmen ile mi bilmiyorum , lakin bir bina var ve bu binada elektrik kullanımın bedava ise , miner bağladığında yüksek faturalar geldiğinde sebebi araştırılabilir yani .

Örneğin öğretim üyesisin üniversitedeki odanda laptop kullanıyorsun , sorun olmaz lakin miner bağladığında faturada baya bir artış olur , sonrada sorun olmasın

bulundugum yer 2800 kişilik bir yurt elektrik ücreti yok ingilterede

elektrik ücretini baştada sordum istedigim kadar kullansam sorun çıkarmı diye 2800 kişiden ciddi bir kira alıyoruz zaten dediler sınırsız yani :D

söylemek istedigim hiç sorun değil bunun gibi çok yurt var zaten kira ücretimi ödüyorum hiçyoktansa 10 tane felan mining makinası kurup kar elde etmek istiyorum.

bayağı bir yatırım yapmayı düşünüyorum arkadaşlar mining makinalarını nereden temin edebilirim.

bulundugum yer 2800 kişilik bir yurt elektrik ücreti yok ingilterede

elektrik ücretini baştada sordum istedigim kadar kullansam sorun çıkarmı diye 2800 kişiden ciddi bir kira alıyoruz zaten dediler sınırsız yani :D

söylemek istedigim hiç sorun değil bunun gibi çok yurt var zaten kira ücretimi ödüyorum hiçyoktansa 10 tane felan mining makinası kurup kar elde etmek istiyorum.

bayağı bir yatırım yapmayı düşünüyorum arkadaşlar mining makinalarını nereden temin edebilirim.

türk aklı işte bedava duymasın bunu düşünen tek türk değilsindir bence o yurtta :p:D

ben suç işlemiyorum istedigim kadar kullanılma hizmeti vermişler elime niye kaçırıyim :)

ayrıca 2800 kişilik yurtta tek ben yapmıyacagım heralde:D

ingilterede oldugundan ürünlere vergi gümrüğe takılmadan getirebilecegim arkadaşlar bu işi yapan varmı nereden ürün aliyim sizce

ben suç işlemiyorum istedigim kadar kullanılma hizmeti vermişler elime niye kaçırıyim :)

ayrıca 2800 kişilik yurtta tek ben yapmıyacagım heralde:D

ingilterede oldugundan ürünlere vergi gümrüğe takılmadan getirebilecegim arkadaşlar bu işi yapan varmı nereden ürün aliyim sizce
bitcointalk ti sanirim o sitede tum sorulariniza cevap alabilirsiniz. Ingizcenizde iyidir orda ingilizce bolumundede iyi sonuclar elde edebilirsiniz.

Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri