Bittrex ve Poloniex Kullananlar dikkat

YTcu

Kayıtlı Üye
Amerikan şirketi olan Coinbase walletimde bulunan btcleri bloke etmiş, ülkenize çekim yapamazsınız yazıyo. Muhtemelen yakında Amerikan şirketi olan Bittrex ve Poloniexde aynı şeyi yapıcak. Amerikan borsalarında ve walletlerinde bakiye bulundurmayın.

hocam önce binanceye gönderip ordan türkiyeye denedinizmi
Hesap açarken ülkeyi Türkiye seçmiştim, bide hep Türk ipden girince artık çekmeye izin vermiyodur. Zaten göndermek için adres girmek isteyince girilmiyo, ülkenize çekim yapılamaz yazıyo. Bikaç gün sonra vpnyle girip deniyicem, bakalım nolucak.

Son düzenleme:
Yaptirimlardan dolayidir buyuk ihtimal.

Отправлено с моего SM-G935F через Tapatalk

Hiç bir yerde bununla ilgili bir haber bulamadım ? Sizden başka coinbase ile ilgili problem yaşayan var mı? Ayrıca poloniex'in böyle bir şey yapacağını sanmıyorum buna benzer bir sorunu Amerikada ki eyalet ile yaşadılar üyelerin paralarını çekmelerine izin verdiler belli bir süre tanıyıp o süreden sonra eyaletten bütün girişleri yasakladılar. Buna benzer bir durum olur. Ama ne twitter da nede forumlarda başka bir bildirim görünmüyor şuan da.

Eğer bu dediğin doğruysa sırada youtube ve tabikide adsense var demektir.

Payooner İsrailmi Amerikan şirketimiydi. Oda hesaplara bloke koyabilirmi acaba.

YT zaten senelerdir ülkemize ambargo uyguluyo. Para alabilenlerin çoğu yabancı adsenseyle para alıyo.

Artık demek oluyo ki adsense ve payooner de sıkıntı yaşanabilme olasılığı olabilir. Bana faydası olmıcak kilisenin papazına ...

---------- Spam Engelliyici 23:50 ---------- Önceki Mesaj 23:26 ----------

Amerikan şirketi olan Coinbase walletimde bulunan btcleri bloke etmiş, ülkenize çekim yapamazsınız yazıyo. Muhtemelen yakında Amerikan şirketi olan Bittrex ve Poloniexde aynı şeyi yapıcak. Amerikan borsalarında ve walletlerinde bakiye bulundurmayın.

Daha önce çekim yapmışmıydın coinbase den çünkü belli başlı ülkelere çekin olduğunu yazıyor.
Burdan bakabilirsin.
https://www.coinbase.com/global

Artık demek oluyo ki adsense ve payooner de sıkıntı yaşanabilme olasılığı olabilir. Bana faydası olmıcak kilisenin papazına ...

---------- Spam Engelliyici 23:50 ---------- Önceki Mesaj 23:26 ----------

Daha önce çekim yapmışmıydın coinbase den çünkü belli başlı ülkelere çekin olduğunu yazıyor.
Burdan bakabilirsin.
https://www.coinbase.com/global
Aylardır her hafta madencilikten gelenleri çekiyodum. Havaleyle yada kredi kartıyla coin alma zaten Türkiye'de hep kapalıydı. Şimdi walletdeki coinleri çekmek için adres yazmak için tıklayınca ülkenize çekim yapamazsınız yazıyo.

Beyler tr çekim yok maalesef umarım bu bir dalga haline gelip ülkeyi dünyaya kapatmazlar

---------- Spam Engelliyici 00:28 ---------- Önceki Mesaj 00:17 ----------

İşin garip tarafı şimdide yolluyor

Beyler tr çekim yok maalesef umarım bu bir dalga haline gelip ülkeyi dünyaya kapatmazlar

---------- Spam Engelliyici 00:28 ---------- Önceki Mesaj 00:17 ----------

İşin garip tarafı şimdide yolluyor

Ohbe kurtardım btcleri :) Dünden beri yukardaki ekran çıkıyodu. Az önce adres girme kısmı açıldı, gönderdim btcleri. Ama şimdi yine kapandı. Artık amerikan şirketlerinde tek kuruş tutmamak lazım.

Ne oluyor yine ortalık ayağa kalkmış

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri