Amerikan şirketi olan Coinbase walletimde bulunan btcleri bloke etmiş, ülkenize çekim yapamazsınız yazıyo. Muhtemelen yakında Amerikan şirketi olan Bittrex ve Poloniexde aynı şeyi yapıcak. Amerikan borsalarında ve walletlerinde bakiye bulundurmayın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çekik gözlü bi amcanındı, Maltaya taşındı galiba. Amerikayla alakası yok o borsanın.Binance nerenin şirketi, acil yazabilirmisiniz
Edit Çin hong-kong sanırım
Yani sadece bana değil, Türkiye'ye coin gönderilmesini yasaklamışlar. Ama Türkiye'den oraya coin gönderebiliyosun. Çok ş.....z bu Amerikanlar.İlerde açılır tahminen bloke
Yani sadece bana değil, Türkiye'ye coin gönderilmesini yasaklamışlar. Ama Türkiye'den oraya coin gönderebiliyosun. Çok ş.....z bu Amerikanlar.
Hesap açarken ülkeyi Türkiye seçmiştim, bide hep Türk ipden girince artık çekmeye izin vermiyodur. Zaten göndermek için adres girmek isteyince girilmiyo, ülkenize çekim yapılamaz yazıyo. Bikaç gün sonra vpnyle girip deniyicem, bakalım nolucak.hocam önce binanceye gönderip ordan türkiyeye denedinizmi
Payooner İsrailmi Amerikan şirketimiydi. Oda hesaplara bloke koyabilirmi acaba.
YT zaten senelerdir ülkemize ambargo uyguluyo. Para alabilenlerin çoğu yabancı adsenseyle para alıyo.Eğer bu dediğin doğruysa sırada youtube ve tabikide adsense var demektir.
YT zaten senelerdir ülkemize ambargo uyguluyo. Para alabilenlerin çoğu yabancı adsenseyle para alıyo.
Amerikan şirketi olan Coinbase walletimde bulunan btcleri bloke etmiş, ülkenize çekim yapamazsınız yazıyo. Muhtemelen yakında Amerikan şirketi olan Bittrex ve Poloniexde aynı şeyi yapıcak. Amerikan borsalarında ve walletlerinde bakiye bulundurmayın.
Aylardır her hafta madencilikten gelenleri çekiyodum. Havaleyle yada kredi kartıyla coin alma zaten Türkiye'de hep kapalıydı. Şimdi walletdeki coinleri çekmek için adres yazmak için tıklayınca ülkenize çekim yapamazsınız yazıyo.Artık demek oluyo ki adsense ve payooner de sıkıntı yaşanabilme olasılığı olabilir. Bana faydası olmıcak kilisenin papazına ...
---------- Spam Engelliyici 23:50 ---------- Önceki Mesaj 23:26 ----------
Daha önce çekim yapmışmıydın coinbase den çünkü belli başlı ülkelere çekin olduğunu yazıyor.
Burdan bakabilirsin.
https://www.coinbase.com/global
Ohbe kurtardım btcleri
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.