Biyolojik Chip ID2020 Taktırcakmısın ?

Chip Taktırcakmısın ?

• EVET Taktırcam

Oy: 13 31,7%
  • HAYIR Kesinlikle Taktırmıcam

Oy: 28 68,3%

• Kullanılan toplam oy
    41

Unknow

Kayıtlı Üye
Mevcut sistem gösteriyorki önümüzdeki yıllar hatta belki aylarda Biyolojik çipler insanlara takılmaya başlanıcak bu çipi taktırmak istemeyenler ve isteyenler olarak insanlar 2 ye bölüncek taktırmayanlar hiçbir sağlık kurulundan okuldan alışverişten vs vs yararlanamıcak sizlerin görüşlerini almak istedim

herkes benim yazdığımı yanlış anlamış anlaşılan ben demek istedimki çip o kadar çok yaygınlaşacakki hastaneye falan gittiğinizde size makinaya çipi okutun dicekler ee sende çip yok ne yapacaksın adam sana dicek ozaman çip taktır tekrar gel çip olmadan işlem yapamıyoruz bu sadece hastane içinde geçerli değil bir çok şeyde ilerde böyle olacak ozaman ne olmuş olacak mecbur çipi takmak zorunda kalacaksın yoksa birçok şeyden faydanalamıcaksın haksızmıyım ?

Bu çipi taktıran tarafmı olurdunuz taktırmayanmı Anketimize Katılmayı ihmal etmeyelim ?

Konuyu sürekli güncell tutmaya özen göstericem yeni bilgiler geldikce güncelleme olacaktır

https://id2020.org/

https://www.youtube.com/watch?v=jULPQNQR__w

Son düzenleme:
taktırmayanların hiç bir şeyden faydalanamayacağı saçmalığına inandınız mı gerçekten ? :) insan hakları diye bir şey var kimseye zorla bir şey yaptırılamaz. boş bi olay

Taktırmayanlar neden hiçbirşeyden yaralanamayacakmış ki çok saçma hocam ben taktırmam gerekirse savaşırım ama gene taktırmam

Nereye takacaklarına bağlı

hahaha nedense güldüm reis :D

---------- Spam Engelliyici 17:12 ---------- Önceki Mesaj 17:11 ----------

taktırmayanların hiç bir şeyden faydalanamayacağı saçmalığına inandınız mı gerçekten ? :) insan hakları diye bir şey var kimseye zorla bir şey yaptırılamaz. boş bi olay

Malesef Yeni Dünya Düzeni Bu Şekilde Olacak hastaneye gittiğinde mesela sana soracaklar Chip varmı varsa okutup muayeni olacaksın yoksa chip taktır gel dicekler örnek

Tamamen geçelim de şu dijital çağa rahatlayalım. Belki biz o Matrix efektini hissedemeyiz ama torunlarımız veya onların çocukları hissedecek gibi... Yaşayabilirsek bi Morpheus oluruz herhalde :) . Konuya gelirsek taktırmayı düşünmüyorum

hahaha nedense güldüm reis :D

---------- Spam Engelliyici 17:12 ---------- Önceki Mesaj 17:11 ----------

Malesef Yeni Dünya Düzeni Bu Şekilde Olacak hastaneye gittiğinde mesela sana soracaklar Chip varmı varsa okutup muayeni olacaksın yoksa chip taktır gel dicekler örnek

siz bu dünyayı hiç sorgulamayan her denileni yapan koyun sürüsünden ibaret olduğunu mu düşünüyorsunuz? malesef tahmin ettiğinizden çok daha fazla sorgulayan insan sayısı. böyle şeylere çok çabuk ikna olmayın. tamamen viral olmuş bir konu. neyse çok saçma bir konu ben çıkayım size chipli günler :)

siz bu dünyayı hiç sorgulamayan her denileni yapan koyun sürüsünden ibaret olduğunu mu düşünüyorsunuz? malesef tahmin ettiğinizden çok daha fazla sorgulayan insan sayısı. böyle şeylere çok çabuk ikna olmayın. tamamen viral olmuş bir konu. neyse çok saçma bir konu ben çıkayım size chipli günler :)

karşı çıkanlar olacak elbet ama konu malesef viral değil önümüzdeki günlerde görüşmek üzere :D

zaten yeni kimliklerde cip var neden illa bir yerimize mi sokmalari gerekiyor?

zaten yeni kimliklerde cip var neden illa bir yerimize mi sokmalari gerekiyor?

sisteme karşı çıkan insanları chipler sayesinden uzaktan kalpkrizi gecirterek öldürmek amacı ile böylelikle nüfusu daha rahat kontrol edebilcekler.

Diyelimki sorgulayan insan sayısı çok. Bu yapacakları gerçeğini değiştirir mi hocam ?

1 yıl öncesine kadar dünyayı bir virüs saracak ve kimse bibirine dokunamayacak her eve gireni dezenfekte etmeden sokmayacağız dese inanır mıydınız ? ben inanmazdım. İmkansız diye birşey olmadığını teknoloji ile içli dışlı birisinin buna ihtimal vermemesi bana garip gelir :) olacağından değil ama kapalı kutu olmanız bana ilginç geldi.

Ytpara anketlerine oy sağlanır,
minimum sipariş 1, maximum 1,
sipariş 10 tlToplu alımda indirim yapılır, ref yoktur

Diyelimki sorgulayan insan sayısı çok. Bu yapacakları gerçeğini değiştirir mi hocam ?

1 yıl öncesine kadar dünyayı bir virüs saracak ve kimse bibirine dokunamayacak her eve gireni dezenfekte etmeden sokmayacağız dese inanır mıydınız ? ben inanmazdım. İmkansız diye birşey olmadığını teknoloji ile içli dışlı birisinin buna ihtimal vermemesi bana garip gelir :) olacağından değil ama kapalı kutu olmanız bana ilginç geldi.

tam tersi aslında, inansaydım kapalı kutu olurdum. özgürlük, insan hakları ve dokunulmazlıklar diye kaideler var. Bunlar salt düşüncelerdir. yani insanlığın doğasında özgürlük vardır belli bir kesimi ikna edebilirsin ama çoğunluğu ikna edemezsin çünkü kimse kontrolün kendisinde olmadığı böyle bir şeyi asla kabul etmez. sizin verdiğiniz virüs örneği bambaşka bir olay yani elimizde olmayan bir olay. ama bu chip olayı tamamen dayatma. ve tarih boyunca kimse dayatmalara karşı boyun eğmemiştir canı uğruna. tabi ki iyi niyetli yapılacak bir şey olabilir belki ama yine de kimse bu riske girmez, teknoloji demek ne kadar yenilik demekse bir o kadar risk demektir. kimse özgürlüğünü feda edebilecek bir olay için riske girmez. çünkü doğamızda vardır özgürlük

tam tersi aslında, inansaydım kapalı kutu olurdum. özgürlük, insan hakları ve dokunulmazlıklar diye kaideler var. Bunlar salt düşüncelerdir. yani insanlığın doğasında özgürlük vardır belli bir kesimi ikna edebilirsin ama çoğunluğu ikna edemezsin çünkü kimse kontrolün kendisinde olmadığı böyle bir şeyi asla kabul etmez. sizin verdiğiniz virüs örneği bambaşka bir olay yani elimizde olmayan bir olay. ama bu chip olayı tamamen dayatma. ve tarih boyunca kimse dayatmalara karşı boyun eğmemiştir canı uğruna. tabi ki iyi niyetli yapılacak bir şey olabilir belki ama yine de kimse bu riske girmez, teknoloji demek ne kadar yenilik demekse bir o kadar risk demektir. kimse özgürlüğünü feda edebilecek bir olay için riske girmez. çünkü doğamızda vardır özgürlük

adamlar çip taktırmayanlara aşıyı yapmıcak aşıyı olmassan öleceksin kararın ne olurdu ?

adamlar çip taktırmayanlara aşıyı yapmıcak aşıyı olmassan öleceksin kararın ne olurdu ?

hocam sen böyle bir soruyu gerçekten mi soruyorsun yoksa troll mü yapıyorsun :D gerçekten böyle bir soruyu şaşkınlıkla izliyorum :D ben boşa hak hukuk özgürlükten bahsediyorum. neyse kolay gelsin size

hocam sen böyle bir soruyu gerçekten mi soruyorsun yoksa troll mü yapıyorsun :D gerçekten böyle bir soruyu şaşkınlıkla izliyorum :D ben boşa hak hukuk özgürlükten bahsediyorum. neyse kolay gelsin size

madem inanmıyorsun bekleyip görelim :)

Adamlar yapmak istese aşıların içine mikro chip koyup gene yapar. Ama chip takmazsanız hastaneye , okula giremezsiniz demezler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri