Biz Boşa ugraşıyoruz

merkezi haber

Yasaklanmış
sürekli youtubetrends sitesini takip ediyorum ve bazı videoları görünce çok şaşırıyorum bizler saatlerce günlerce aylarca uğraşıyoruz biraz izlenim elde edelim diye ama bu youtube trend olan videolara bakınca hevesim kaçıyor adamların bazen hiç abonesi yok 2 günde milyon izlenime ulaşıyorlar mesela bir videoyu daha örnek vereyim

The Rapid Packing Container - YouTube

biz bu tarz videoları nasıl keşfedecegiz mesela geçen gün biri video paylaşmış ve ilk videosu reklamı da kapalı 3 gün sonra video 4 milyonu geçmiş abonesi yokken 4 gün sonra abonesi 30bine ulaşmıştı

Özgün çalışalım kaliteli olalım neyin üstüne yönelmemiz gerektiğini bulalım bizde başarırız
+ bunlar sanırsam üni öğrencisi linklere baktımda mühendislik faküktesi gibi biryere yönlendiriyor zaten basitte değil uğraşıyorlar sonuçta bedavadan almıyorlar izlenimi

Kurgu-hikaye-ekipman -ekip eldeki avuçtaki imkanlar ve gerçekten özgün yenilikçi fikirler hangi kitleye neye göre yöneliceğini bilmek önemli :)

Edit: Bu arada herkez dursun bir düşünsün bizim özgünlük anlayışımız Nedir ? :) (kişiden kişiye değişir ama aklın yolu bir tabi)

Bende Asla pes etme filmini izliyordum şuan
Asla pes etmeyin​
;)

Ben geçen bir video görmüştüm 8 milyon izlenmiş o kadar saçma sapan işe yaramaz bir video yduki Youtube a aklım ermiyor bazen.

Daha önce ki videolarına bakarsanız izlenim kötü sadece gösterdiğin video tutmuş . Bana kalırsa reklam kokan hareketler bunlar

sürekli youtubetrends sitesini takip ediyorum ve bazı videoları görünce çok şaşırıyorum bizler saatlerce günlerce aylarca uğraşıyoruz biraz izlenim elde edelim diye ama bu youtube trend olan videolara bakınca hevesim kaçıyor adamların bazen hiç abonesi yok 2 günde milyon izlenime ulaşıyorlar mesela bir videoyu daha örnek vereyim

The Rapid Packing Container - YouTube

biz bu tarz videoları nasıl keşfedecegiz mesela geçen gün biri video paylaşmış ve ilk videosu reklamı da kapalı 3 gün sonra video 4 milyonu geçmiş abonesi yokken 4 gün sonra abonesi 30bine ulaşmıştı

Bu tarz videoların samsung S3 ile mi çekildiğiniz düşünüyorsunuz. Arkasında muhteşem bir prodüksiyon cast reklam çalışması var.

Özgün çalışalım kaliteli olalım neyin üstüne yönelmemi gerektiğini bulalım bizde başarırız
+ bunlar sanırsam üni öğrencisi linklere baktımda mühendislik faküktesi gibi biryere yönlendiriyor zaten basitte değil uğraşıyorlar sonuçta bedavadan almıyorlar izlenimi

Kurgu-hikaye-ekipman -ekip eldeki avuçtaki imkanlar ve gerçekten özgün yenilikçi fikirler hangi kitleye neye göre yöneliceğini bilmek önemli :)

Edit: Bu arada herkez dursun bir düşünsün bizim özgünlük anlayışımız Nedir ? :) (kişien kişiye değişir ama aklın yolu bir tabi)

Bende Asla pes etme filmini izliyordum şuan
Asla pes etmeyin​
;)
onlarca film izledim ama gercekten o film kadarını tam göremedim fight clubta baya baya iyi defalarca izlemişimdir hocam o filmleri iyi seyirler

Hiç abonesi olmayabilir ama sosyal medyadan desteklenmiş olabilir, ilgi çekici birşey yaptıktan sonra sosyal medya fazlasıyla destek oluyor.

Vay arkadaş böyle konuları görünce sinir oluyorum gerçekten. Yani adamlar gerçekten güzel bir video yapmışlar ve yaptıkları paketleme sistemi çok hızlı. Şimdi kamera çekimleri bile çok çok iyi. Kurgu ayrı bir güzel ve sonuna kadar izletiyor kendini.

Dışarıdan biz Türk insanına her şey kolay geliyor. Çantada keklik sanki. Sen izlenim almaya çalışan arkadaş sende düzgün yap ve izlenim alıyor mu almıyor mu o zaman gör. 3 ay önce hazırladığım video 100 küsür bin izlendi.

Vay arkadaş böyle konuları görünce sinir oluyorum gerçekten. Yani adamlar gerçekten güzel bir video yapmışlar ve yaptıkları paketleme sistemi çok hızlı. Şimdi kamera çekimleri bile çok çok iyi. Kurgu ayrı bir güzel ve sonuna kadar izletiyor kendini.

Dışarıdan biz Türk insanına her şey kolay geliyor. Çantada keklik sanki. Sen izlenim almaya çalışan arkadaş sende düzgün yap ve izlenim alıyor mu almıyor mu o zaman gör. 3 ay önce hazırladığım video 100 küsür bin izlendi.

Kesinlikle , benim demek istediklerimi açmışsınız.

Ben geçen bir video görmüştüm 8 milyon izlenmiş o kadar saçma sapan işe yaramaz bir video yduki Youtube a aklım ermiyor bazen.

hocam ben 3 mb lık kendim bile izlemeyeceğim videodan 4 bin tl kazanmıştım :D

yeni video olsun taştan olsun. tr de populer olan videoları 1 hafta sonra at izlenmez. mesela yeni videolar hep tutuyor.

adamlar icat yapmış. elle yapılan kutular yerıne, bir kalıp bulmuşlar vede diyorlarki bu sayede işler hızlanabilir diyorlar. bildiğin basit akıllara gelmeyen bir icat var, o o bakımdan izlenıyor. ki besbelliki birileri tarafından desteklenen bir projemiş, eee malum ulkelerındede bir yarışmada bir derece almışlar sanırsam. öylee oluncada izlenıyor kimileride bizim gibi meraktan izliyor.

adamlar icat yapmış. elle yapılan kutular yerıne, bir kalıp bulmuşlar vede diyorlarki bu sayede işler hızlanabilir diyorlar. bildiğin basit akıllara gelmeyen bir icat var, o o bakımdan izlenıyor. ki besbelliki birileri tarafından desteklenen bir projemiş, eee malum ulkelerındede bir yarışmada bir derece almışlar sanırsam. öylee oluncada izlenıyor kimileride bizim gibi meraktan izliyor.

haştayna sevgiler.

hocam ben 3 mb lık kendim bile izlemeyeceğim videodan 4 bin tl kazanmıştım :D

yeni video olsun taştan olsun. tr de populer olan videoları 1 hafta sonra at izlenmez. mesela yeni videolar hep tutuyor.

Valla iyi tutturmuşunuz ben de 160 k izlenen videodan 1500 civarı kazanmıştım ama benimki saçma sapan değildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri