Biz Niye Böyle Değilim Abi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pixel Plus Medya

Kayıtlı Üye
Biz Niye Böyle Değiliz Abi :(

Son birkaç gündür ne yalan söyleyim biraz soğudum forumdan bunun kendimce birkaç nedeni var.. Sonra dedim ki kendi kendime ya ingilizce biliyorum zaten ne diye yabancı forumlara takılmıyorum ki...

Ardından google'dan arayarak dünyanın en popüler youtube forumlarından birine girdim ve üye oldum.. Ardından normal olarak bir merhaba mesajı yazdım.

Cevaplar gelmeye ve forumda biraz gezinmeye başladıkça gördüm ki kimse kanalını saklamıyor aksine forumda kanalını ifşa etmek için ayar bile var Üstelik insanlar imzalarına kanal adreslerini yazıyor sonra son yayınladıkları videoları koyuyorlar yine imzalarına abone olur musunuz diye vs vs..

Ya nasıl özendim anlatamam adamlara hala da özeniyorum.. Ben halen buralardayım ama bundan sonra sanırım orada daha aktif olacağım...

Son düzenleme:
konu başlığını görünce bende soğudum bir anda.google translate le mi yazdın :D

Son birkaç gündür ne yalan söyleyim biraz soğudum forumdan bunun kendimce birkaç nedeni var.. Sonra dedim ki kendi kendime ya ingilizce biliyorum zaten ne diye yabancı forumlara takılmıyorum ki...

Ardından google'dan arayarak dünyanın en popüler youtube forumlarından birine girdim ve üye oldum.. Ardından normal olarak bir merhaba mesajı yazdım.

Cevaplar gelmeye başladıkça gördüm ki kimse kanalını saklamıyor aksine forumda kanalını ifşa etmek için ayar bile var Üstelik insanlar imzalarına kanal adreslerini yazıyor sonra son yayınladıkları videoları koyuyorlar yine imzalarına abone olur musunuz diye vs vs..

Ya nasıl özendim anlatamam adamlara hala da özeniyorum.. Ben halen buralardayım ama bundan sonra sanırım orada daha aktif olacağım...

Bizim basimiza ne geliyorsa batiya ozenmekten ama ben sahsen bu ozenmeyi coktan astim 15 yasindaydim o vakit :)))) bu yaziyi paylasmakla hakaret ettiginin farkindamisin. bizi asaladiginin farkindamisin. nere gideceksen git beni yada baskalarini ilgilendirmez ama bu uslupla konusma nedemek istedigin cok acik.

konu başlığını görünce bende soğudum bir anda.google translate le mi yazdın :D

Daral kardes nedemek istedigi apacik ortada KiBiR yapmis :)) oradaki insanlar soyle boyle diyorya aralarina gitmesi manfaati icin baska bisi yok. ama giderken toz etmeden gitsin. toz veren toz olur turk tabirinde.

Aman o konuların linkini falan vereyim deme :)

[MENTION=14315]zekikaynak[/MENTION],
hayırlısı olur umarım senin için, başarılar..

diğer konuda haklısın ancak bu bahsedilen olay, YTPARA forumundan kaynaklanan bir durum değil, kişiliksiz insanlardan kaynaklanan bir durum ki bu her forumda alışılageldik bir durumdur.

Abicim ingilizcen de türkçen gibiyse işin var demektir,bu nasıl bir başlıktır:)))

Cevaplar gelmeye ve forumda biraz gezinmeye başladıkça gördüm ki kimse kanalını saklamıyor aksine forumda kanalını ifşa etmek için ayar bile var Üstelik insanlar imzalarına kanal adreslerini yazıyor sonra son yayınladıkları videoları koyuyorlar yine imzalarına abone olur musunuz diye vs vs..

hocam forumlarin adreslerin yazman mumkumu?

başlık güzelmiş :)

haklısın da bu yüzde doksanı spam yapan bi forumda olabilecek birşey değil malesef, mesela git başka forumlara, programlama üzerine olsun. video dersleri paylaş. ordan abone de gelir. beğenilrsin de. tabi işini de düzgün yapman lazım.

he ne kadar kaliteli yaparsan yap salça olan çıkacaktır ama umursamadan yola devam edeceksin ;)

Hanimiş konu kilit:)
Bi tartşamıycaz bile ya,
ben şahsen o forumla bu forum arasındaki farkları merak ediyorum

Kimse Turkleri taklit edemez,Turklerde kimseyi taklit etmez :)
Bosver sen orayi Tilkinin donup dolasip gelecegi yer kurkcu dukkanidir :)

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Her seyi burada ogrendim baska foruma gitmem herkesin tercihi farklidir saygi duymak lazim. Bu aralar foruma uyelik serbest olduğu icin bazi sorunlar yasaniyor yonetimin en kisa zamanda olaya el atacagindan suphem yok :)

Discovery cihazımdan gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri