Bizde Böyle Birşey Yapsak ? :)

vehbi54

Kayıtlı Üye
watch

Delikanlı adamı bozar böyle şeyler :D

biz koysak topluluk falan verirler direk.

Delikanlı adamı bozar böyle şeyler :D

İşte buna güldüm abi ya. :) Delikanlılık ile ne alakası var. Komedi yapan adam her şeyi göze almış adamdır. Konuya bakılması gereken yerden bakın. Güldünüz mü. Güldünüz! O zaman sorun yok. :)

Ayrıca adamın bir sonra ki videolarına bakarsan artık gözlerinin içinde $$$$ görürsün. :)

onu bırakta biz koysak resimden dolayı reklam çıkmaz hey gidi.

İşte buna güldüm abi ya. :) Delikanlılık ile ne alakası var. Komedi yapan adam her şeyi göze almış adamdır. Konuya bakılması gereken yerden bakın. Güldünüz mü. Güldünüz! O zaman sorun yok. :)

Ayrıca adamın bir sonra ki videolarına bakarsan artık gözlerinin içinde $$$$ görürsün. :)

yemin ederim vallahide billahide zerre kadar gülmedim ve bana tiksindirici sinir bozucu geldi

ayrıca ben youtub ana sayfasını açtım ve o anda sıkışmıştım tuvalete gittim, annem odaya gelmiş malüm youtub ana sayfasında bu video vardı bunu gördü, bana bu çıplaklara falan mı bakıyosun dedi utandım açıkçası

Ayrıca delikanlılığa racona ters bu işler

yemin ederim vallahide billahide zerre kadar gülmedim ve bana tiksindirici sinir bozucu geldi

ayrıca ben youtub ana sayfasını açtım ve o anda sıkışmıştım tuvalete gittim, annem odaya gelmiş malüm youtub ana sayfasında bu video vardı bunu gördü, bana bu çıplaklara falan mı bakıyosun dedi utandım açıkçası

Ayrıca delikanlılığa racona ters bu işler

Bunu ailenden birisinin görmesi farklı bir olay. Senin neler yaptığını merak ederler illa ki böyle bir olay olunca utanman çok normal.
Kimisi ailesi ile her konuyu konuşabilir, kimisi de babasının yanında uzanamaz bile. Yoldan geçen kıza bakmak bile delikanlılık raconuna ters. Daha bir çok olay sayabilirim.

Fakat adam bu işin olayını çözmüş öz güveni de var benim gözümde o adamın erkekliğine şüphe edecek bir durum söz konusu değil.
Tabi bakış açısıdır. Sıkıntı yok herkes istediği gibi düşünebilir hocam saygı duyarım sonuna kadar.

herkesin bir bahanesi var telif yeriz reklam çıkmaz falan filan farkında değilsiniz heralde bu adamda bu noktaya birden gelmedi zaten bu kadarda iç karartıcı olmayın milletide kendiniz gibi karartmayın derim

yap yap . para icin yapıcaksın zaaten bu videonun başka bi acıklması yok.

adam yakında orjinal şarkıının izlenmesini geçicek :D , bu arada wolverin i görenler? :D

Bunu yapacağına e5'in kenarına sabaha kadar bekleyin.Bi gece de kırarsınız parayı.Hem kesinleşme /ödenme /ödenmeme derdi de yok ;)

bence adamın ozguveni yerinde ve guzel bir video koymuş ortaya sonuycta gulduruyor adamda bundan 100$ para alırdı reklamı aktif etse ama aktif etmemiş cunku para için yapmamış belli

Yaklaşık 1 yıldan fazladır takip ettiğim birisi ve kesinlikle hayata bizlerden farklı bakmasını bilen biri diyebilirim.
Yaptıkları delikanlılık veyahut değil ama izlerken insanı güldürebilen videolar yapabiliyor. Sokakta, plajda çektiği videolar da var Türkiye'de böyle videoalar çekmek toplum örf ve adetlerine göre ilginç gelecektir elbette.
Lakin benim görüşüm, hayat dolu birisi olduğuna inanıyorum. Cinsel tercihi beni ilgilendirmez "gay" diyenlerde var ama facebook sayfasında kızlarla ilginç fotoğraflarıda var :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri