Bize Çoğunlukla Oturum Açtığınız Şehri Yazın?

ByTayfun

Kayıtlı Üye
Dün akşamdan beri girdiğim kanallarda bu sorunu yaşıyorum. Sebebi nedir bilen var mı?

şimdi benimde aynı sorun var kendi açtığım kanalar tlf onayı yada kurtarma mail malum tlf ile kurtarma mail kafadan yazıyoruz bu sorun nasıl olacak boş kanalar girildiğinde bu uyarılar çıkıyor .. yabancı olarak algılıyor otomatik

Bende alıyorum o uyarıyı. Gmaili kendi bilgisayarımdan açıyorum, almanya lokasyonlu vdsden giriş yapınca bu hatayı alıyorum dünden beri.

Bende alıyorum o uyarıyı. Gmaili kendi bilgisayarımdan açıyorum, almanya lokasyonlu vdsden giriş yapınca bu hatayı alıyorum dünden beri.

aynı durumdayım kendi pc açıyor hesapları tekrar girdiğimde beni yabancı olarak algılıyor.. bu sorunu hale çözemedim ..

hocam maalesef genel bı sorun bu dünden berı gızlı soruları da ıster oldu youtube
anlıcagınız ıyıce kasmaya başladı....

kendi açtığımız hesaba giremiyoruz .. işi ciddiyete almış youtube sıkıntı çok büyük

Ben ilk gmaili oluşturduğum şehiri yani şuan yaşadığım şehir konumunu girdim, Google hesabınızda şüpheli etkinlik tespit ettik yazısı çıktı ve şuan şifreyi sıfırlama ekranı çıktı..

Sorun çok büyük arkadaşlar izlenme alıp adsenseye bağlamadığım kanallar var girmeye korkuyorum

onun sebebi açtığınız ip'i ile sonrada girilen ip'nin lokasyonları farklı ise ondan dolayı hata veriyor.Bazen ip istanbul'da gözükürken sonraki girişte o ip adana olabiliyor ondan dolayı hata veriyor youtube

kendi açtığımız hesaba giremiyoruz .. işi ciddiyete almış youtube sıkıntı çok büyük

pcden mi açtın hocam dün birileri pcden açınca sıkıntı yok diye atıp tutuyodu:p
Allah yardımcımız olsun hocam youtube kastıkça kasıyo ytparaya girmeye korkuyorum yenı bısı oldu da mıllet konu açtı dıe görmekten korkuyorum...:eek:

onun sebebi açtığınız ip'i ile sonrada girilen ip'nin lokasyonları farklı ise ondan dolayı hata veriyor.Bazen ip istanbul'da gözükürken sonraki girişte o ip adana olabiliyor ondan dolayı hata veriyor youtube

Peki, türkiyeden gmaili açıp yurtdışı lokasyonlu vdslerde ne yapacağız bu sorun böyle giderse :/ bir fikriniz var mı

Allah yardımcımız olsun hocam youtube kastıkça kasıyo ytparaya girmeye korkuyorum yenı bısı oldu da mıllet konu açtı dıe görmekten korkuyorum...:eek:

Pc felan farketmiyor. 3 farklı kanal satıcısından aldığım kanalların hepsine girerken böyle bir sorun yaşıyorum

evt pc açıyorum hesap gine tlf onayı yada ikinci e-mail istiyor

Giremedim bugün hiçbir kanalıma. Gizli sorunun yanıtını istiyor veya direkt isteğinizi gerçekleştiremiyoruz diyor anlamadım

gine güncelememi yapıyor youtube artık çok hesap açanlara önlemi getiriyor ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri