Bizi tanımak için 35DK zamanınızı istiyoruz! Neonsunucu Internet Hizmetleri

• Kullanıcı hosunn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hosting Şirketleri (Tanıtım-Öneri-Tavsiye)

hosunn

Yasaklanmış
Web sitesi
www.neonsunucu.com
Merhaba arkadaşlar firmamız şuanda forumdan 3 kişiye dışarıdanda sayamayacağımız kadar fazla kişiye hizmet sunmaktadır bizi tanımanız ve işleri nasıl yapdığımızı görmeniz için örnek bir iş yapdık ve sunucuyu test ettik video aşağıda sorularınızı yorum olarak alabiliriz.

Neonsunucu Internet Hizmetleri

NeonSunucu Internet Hizmetleri | VPS, VDS, Web Hosting, Fiziksel Server, Co-********, Server Barındırma, Dedicated Server, Reseller Hosting, Alan Adı, Domain, Domain Bayiliği, Alan Adı Bayiliği - Ana sayfa YS-2951

fiyatlarınız diğer vds satıcılarına göre daha pahalı sizin verdiğiniz hdd biraz fazla (gözüme çarpan) hemen hemen aynı özellikteki bir vds'e neden daha fazla ücret ödeyim sizi seçelim ki şahsi fikrimdir.

Hocam tr lokalayonda 100gb sınırmı ne varmış? yanı hekrez yabancı ulke vds alıyor bunun için ne dıyorsunuz

fiyatlarınız diğer vds satıcılarına göre daha pahalı sizin verdiğiniz hdd biraz fazla (gözüme çarpan) hemen hemen aynı özellikteki bir vds'e neden daha fazla ücret ödeyim sizi seçelim ki şahsi fikrimdir.

Evet ancak yurtdışı lokasyon VDS lerde ekranda pixelleşme oluyor ve ms süreleri uzun TR Lokasyonda öyle birşey yok.

Hocam tr lokalayonda 100gb sınırmı ne varmış? yanı hekrez yabancı ulke vds alıyor bunun için ne dıyorsunuz

Bütün hatlarımız sınırsız hocam dünden beri toplam 2 TB veri indirmesi yapıldı 100gb sınır vardıda bizimi bulamadı? :)

Tr lokalasyonda hep 100gb sınırmı ne var derlerdi :D

iyi sizde boyle bişey yok şimdiki vds bıtıgı zaman sızden alırım :D

bekleriz her zaman :) Hatlarımız sınırsız ve şuanki hattımız yoğun olduğu halde hız böyle çıkmakda;

3490991877.png

ben vds'mi bu arkadaşımızdan satın aldım. şu an herhangi bi sorunla karşılaşmadım. kendisi müşterisiyle yakından ilgilenen birisidir, sizlere de tavsiye ediyorum.

Evet ancak yurtdışı lokasyon VDS lerde ekranda pixelleşme oluyor ve ms süreleri uzun TR Lokasyonda öyle birşey yok.

Bütün hatlarımız sınırsız hocam dünden beri toplam 2 TB veri indirmesi yapıldı 100gb sınır vardıda bizimi bulamadı? :)

yani yabancı lokasyonlardaki vdsler gibi kasmalar yok mu ekranda?

Hocam o 100mbit hız sınırıydı bende öyle biliyordum genelde vds satan coğu sitede 100mbit yazıyor.

Hocam o 100mbit hız sınırıydı bende öyle biliyordum genelde vds satan coğu sitede 100mbit yazıyor.

Hocam o hız sınırı bizde yok 1Gbit hat üzerinden paylaşıyor serverler yoğun olduğunda indirme hızı düşüyor ancak yükleme (upload) düşmüyor böylelikle hızlıca yükleme yapıyorsunuz.

Hocam siz bi aralar ekran karti sistem getireceginizden falan bahsetmistiniz ?
O is noldu acaba

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Hocam skype'dan ekledim, detaylı konuşmak isterim.Saygılar...

Dün Arkadaşdan 1 aylık Vds Satın Aldım Gayet iyi memnunum, İlgisi İçinde Ayrıca teşekkür ediyorum her konuda yardımcı oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri