Bizim forumdanmı bu arkadaş :)

Güzel kategoriler car crash, funny :) Efsane konuya bekleniyorsun. :D

Car crash funny baska kategoriye ihtiyac yok zaten :))

Yav bu arkadaş iyi niyetli faydalı olmak ıcın video çekmıs ama insanları çok yanlış yonlendiriyor insanların umutlanmasını sağlıyor Bizim gibi uzun zamandır youtube ile urasmıs (ben artık uraşmıyorum bıraktım)insanlar bılır 1.render almadan yukledığın videonun kanalı ay sonunu görmeden ucuyor 2. car crash fıtnes funny çizgi film vine bu kategoriler rekabetın kralı var yeni yuklme yapan adam dünyaya çok şanslı gelmemiş ise imkanı yok 5 yılda 10k izlenım ancak yapar Birde bu arkadaş özgün videolar hazırlamıs kanalı özgün millete spam yap dıyor Kısaca insanlar boş yere umutlandırıyor Yinede faydalı olmak ıstedğini düşündüğüm için bu arkadaşı tebrık ederım Bu ulkeyı bu dunya yı sedece kendını çıkarını düşünmeyen insanlar güzelleştirebılır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri