Bizim SMS | Başlıklı Toplu SMS Hizmeti | API | Opencart | WHMCS | Android Uygulama

demirkurt94

Kayıtlı Üye
Web sitesi
birdamlabilgi.com

MÜŞTERİLERİMİZDEN
1000 SMS paketi alındı, ilgili yaklaşımdan dolayı teşekkür ederim.

10k lik sms alındı,
gayet ilgili sıkıntı olduğunda anında hızlı cevap verip yardımcı olan bir firma
teşekkür ederim.

Arkadaş ilgili birisi, herşey için teşekkürler.

1k sms alındı hızlı ve güvenilir.

1000 SMS paketi alındı teşekkürler

Kendilerinden sms hizmeti alındı teşekkür ederim ilgilerinden dolayı.

1600 sms ve bayilik alındı ilgi ve alakasın dan ötürü teşekkürler.

sms hizmeti alındı teşekkürler ilgili arkadaş

Başlıklı sms alınmıştır. Çok ilgili ve anlayışlı bir arkadaş teşekkür ederim.

10.000 SMS paketi alınmıştır. Güvenilir yardım sever biridir. Teşekkürler ederim.

bin adet başlıklı sms alındı ilgili bir arkadaş teşekkürler

Hizmet Alındı Teşekkürler Selim Bey.

1 Dakka telefonla konuştuk, 2. dakka ödeme evrakları yolladım, şuan 2dakka 30 saniye oldu herşeyim hazır thanks

Hızlı ve sorunsuz bir şekilde toplu SMS paketi alınmıştır. Hizmet kalitesi hat safa da olan ve müşterisine önem veren bir firma oldukları için kendilerine teşekkür ederim.

Bizimsms.net sitesi üzerinden satın aldık. İşlemin her aşamasında anlık desteğiyle çok kısa sürede sms gönderimi sağladık. Teşekkürler.

Selim hocam 'dan Allah razı olsun, hiçbir sorumu karşılıksız bırakmadı ve cok yardımcı oldu, paketlerde oldukça uygun gözünüz kapalı çalışabilirsiniz.

Başlangıç olarak öğleden sonra 5k sms satın aldım. Şuanda başlığım, kredilerim aktif edildi. Ve apiye entegre etmemde bitti. Denedim ve yüzüm güldü. Beni yarı yolda bırakan diğer uyduruk firamalar çatlasın:) Teşekkürler BİZİM SMS

Son düzenleme:
İki sorum olacak:
1) İzinsiz sms göndermek yasak değil mi?(Yasal yaptırımı var diye biliyorum)

2) Sms göndermek değil de sms almak mümkün mü?

1.SMS Gönderim ile alakalı yasal sınırlamalarını sitemizden inceleyebilirsiniz.tıklayın SMS'lerin sonuna eklenecek olan izin form linkleri işlemlerinizi yasal çerçeve de tamamlayabilirsiniz.
2. Malesef SMS'lerimiz tek yönlü çalışmaktadır. Yalnızca gönderebiliyorsunuz.

İlginiz için teşekkür ederim. [MENTION=10417]Turkuaz[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=14555]demirkurt94[/MENTION]
Söyle birşey mümkünmü acaba? Şimdi sizden numara satın aldım örneğin 053x xxx xx xx gibi standart bir cep telefonu numarası olsun. Bu cep telefonu aranıcak ve arandıgında direk meşgule düşecek ve ardından bu numaradan arayan kişiye otomatik olarak belirtilen bir mesaj gidicek.Acaba böyle bir uygulamanız varmı ? Dönüşünüzü bekliyorum.

[MENTION=11020]aykut267[/MENTION] Sistem tarafından size yalnızca 0850'li bir hat belirleniyor gönderimlerinizi numara üzerinden değil Gönderici Kimliği Başlığınız ile gerçekleştiriyorsunuz. Sunmuş olduğumuz hizmette sesli santral hizmeti olmadığı için arama alınması mümkün değil malesef.

API, yazılımların birbiri ile sorunsuz ve hızlı bir şekilde konuşmasını sağlayan yapıdır. API'ler her yazılım dili ile entegrasyon sağlanarak uyumlu olarak çalışırlar. BizimSMS, SMS API kodlarımızı kendi yazılımlarınıza entegre ederek SMS gönderme özelliğini ekleyebilirsiniz.

Uygulamalarınıza kısa zamanda, kolayca entegre edebileceğiniz, stabil çalışan, yüksek kapasiteli SMS API kodlarımız ile kendi website,uygulama ve yazılımlarınızdan SMS gönderimi yapabilirsiniz. Birebir mesajlaşma, alarm sistemleri, bilgilendirme & aktivasyon, bilgilendirme ve kampanya mesajları vb. servisler için kolayca kulanabilirsiniz.

Örnek Kod ve TXT dosyası olarak indirmek için tıklayın

SMS API Dokumanımızı İncelemek ve İndirmek için Tıklayınız

şu saçma sapan reklam mesajlarını uygunsuz spam mesajlar gönderen her geldiğinde defalarca küfür ettiğimiz işi mi yapıyorsunuz ?

Merhaba hocam,

benim çalıştığım (kurecell), 1-2 haftadır sms göndermiyor. Üyelerime deneme süresinide sistemim otomatik veremiyor. Senin yapı şuanda aktif mi acaba? Eğer aktifse,

1) Yurt dışı hatlarına sms gönderiyor mu?(göndermesini istemiyorum)
2) Reklam alımına kapalı hatlara sms gönderiyor mu?(göndermesini istiyorum:))
3) belkide kısmet bu zamanaymış:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri