Bizleri mahfeden ünlem hakkında ve çözüm

• Kullanıcı serserin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

serserin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ritualturkey.com
Bende herkes gibi bu ünlem çıktığından beri araştırmalar yapmaktayım. Ve vardığım kesin sonuçlar var. Biliyorsunuz ki 3 ay içerisinde kanalınızda belirli sayıda eşleşen veya dünya engeli aldığınızda kanalınızın para kazanması kapanmakta. Ünlem de buna benzer özellikler taşımakta. belirli bir sayıda ünleme düşen videodan sonra kanalınızın spama giriyor ve ne atarsanız ünleme düşüyor. Kanalınızı silmeyin. Çünkü 16 gün sonra kanalınız tekrar spamdan çıkıyor. Herkesin deneme kanalı vardır. Spama yakalanmayan kanalınıza video atmadan önce deneme kanalına atın ve dolar yanmıyor ise onları ana kanalınıza atmayın. diğerleri dolar olarak ana kanalınızda da yanacaktır. Eğer ki video deneme kanalınızda ünleme düşüyorsa ve yüklemek istiyorsanız kesin çözüm olarak videoyu gizli yükleyin. Video dan düzenle dedikten sonra görüntü iyileştirme yapın ve görüntüyü karartın veya açın. farklı kaydet yapın ve bir gün sonra para kazanmasını açın açılacaktır. daha sonra değişiklikleri düzeltebilirsiniz.

o 1 gün çok geç bir süre işte neler gidiyo 1 günde değil 10 dk da.

Az önce 1 aydır video yüklemediğim kanalıma video yükleyip, görüntü iyileştirme tekniklerini uyguladım ama yine ünleme düştü.

yanlız deneme kanalına yükleyip sonra gerçek kanala yükleyince yine ünlme düşüyor çünkü kendi kanalından çalmış oloysun.

kardeş çok denedik bu söylediklerini. işe yaramıyor niye dersen aynı video bi kanalda dolar yanarken başka bi kanalda ünlem oluyor.

Eski kanalımdaki para kazandıran 200 bin izlenimli videoyu silip yeni kanalıma yüklediğimde para kazanmasını açamadım. Ticari kullanım hakları kanıtı falan istedi.

beğendiğiniz videoyu bilgisayarınıza indirin camtasiaya atın hiçbirşey yapmadan produceden videonuzu tekrardan işlesin. sonra kanalınıza atın direk $
ayrıca bir arkadaş yazmış bu da işe yarıyor videoyu kanala atın para kazanma açmayın.
görüntü iyileştirmeden ayarları en sola çekin video kararıyor. sonra efektlere gelin buradanda pixele tıklayın farklı kaydedin. bitince doları yakın. sonra görüntü iyileştirmeden videoyu eski haline getirin

Bugün 200 video attım geçen video sayısı 5 tane :) gerisi ünlem
Aynı videoyu 14 farklı kategori seçip yükledim gene ünlem.
Kanallar yeniydi.
Ne yapıcam bilmiyorum .

Bugün 200 video attım geçen video sayısı 5 tane :) gerisi ünlem
Aynı videoyu 14 farklı kategori seçip yükledim gene ünlem.
Kanallar yeniydi.
Ne yapıcam bilmiyorum .

Hocam en iyisi o video türünden uzaklaşmak.. Bazı kategoriler ne yaparsan yap geçiremiyosun tabi çerçeve yada daha değişik yöntemlerle geçirilebilir belki ama 200 video için uygulaması sıkıntı yaratır.. :) Araştırma yapmak en iyi çözüm.. Örneğin bazı video türlerinde hiç ünlem yemedim..

Söylediklerini uyguladım çok sağol ya . Sununda videolarımda dolar yakmayı başardım . :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri