Blendzy (Tunay Balcı) Dolandırıcılığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hikmetsonmez

Yasaklanmış
Web sitesi
hikmetsonmez.com.tr
merhaba arkadaşlar şikayet konusu öncesi bu arkadaşın iyiliğimi kullanması ve kazık atması ile ilgili benim nasıl yol izlemem gerektiğini lütfen söyleyin.

özet geçiyorum.
http://www.ytpara.com/e-ticaret/814...3-dolar-bulunan-08-09-2015-odemeli-hesap.html

şu konuya yazdım ve bana dönüş yaptı skypeden. son paramı 150 liramıda bu arkadaşa verdim 20 gün sonra 260 lira alacağım için acil para lazım sevgilime hediye alıcam diye paneli elinden çıkarmak istediğini söyledi aldık.
sonra konuşmalar şu şekilde..

6'sında parayı alırız diye bekledik bekledik panele sürekli girdim ve 2 gün önce erişemedim panele şifresini vs değişmiş arkadaş belli.

ödeme yöntemi olarak girdiğim paypal hesabının güncel dökümü.

Odel nickli arkadaşa paranın üstüne yattı ödeme aldı gibi iftiralar atıp bana hiçbir şekilde skypeden dönüş yapmıyor 3 gündür.
herşeye eyvallah dedim bugüne kadar bekledim ama bir insanın iyi niyeti nasıl kullanılır nasıl böyle sonuna kadar sömürülür onu gördüm.
telefon numarası elimde ancak dönüş yapmıyor sürekli bi kaçma durumunda benim son paramdan ne istiyorsun ? zengin birine bunu yap tamam benden ne istedin ?

bu arkadaş bide ban yemiş sebebi yazmıyor. bu konuya dönüşde yapamayacak. herşeyi planlamış gibi gözüküyor.

benim nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olur musunuz istediğiniz başka bi kanıt varsa hemen sağlayabilirim size.​

---------- Spam Engelliyici 04:12 ---------- Önceki Mesaj 04:08 ----------

şikayet bölümüne yazılmadı yorum yazmak isteyen yazabilir lütfen..

music nation giriş yapabildiğimde paneldeki ss :

yazık vallahi yazık . 150 lira için düştüğü duruma bak arkadaş. forumda benzer durumu bende yaşadım 1.5 sene önce falan adamın birine 170 lira borç yolladım. neyse ödememi alınca yaparım dedi .2-3 ay sordum hocam bizim para ne oldu diye .yok tarlamız var onu satacağız ödeyeceğim falan dedi hala ödeyecek. Ama ben hakkımı helal etmiyorum. Onla öbür tarafta hesaplaşacağız. hala forumda dolanıyor yüzsüz

tek orası kaldı hocam music nationdan ödemenin onaylanıp onaylanmadığını öğrenmeye çalışıyorum para aktarıldı kanıtınıda alıp savcılığa başvurucam.
yazık vallahi yazık . 150 lira için düştüğü duruma bak arkadaş. forumda benzer durumu bende yaşadım 1.5 sene önce falan adamın birine 170 lira borç yolladım. neyse ödememi alınca yaparım dedi .2-3 ay sordum hocam bizim para ne oldu diye .yok tarlamız var onu satacağız ödeyeceğim falan dedi hala ödeyecek. Ama ben hakkımı helal etmiyorum. Onla öbür tarafta hesaplaşacağız. hala forumda dolanıyor yüzsüz
2 sene öncede 50 lira kontür ile bi beğeni panelinde dolandırıcıolık yaşadım. yazık yani hocam şu paralara rezillik çıkarıyorlar. neden beni mağdur ediyorsun yani.

şimdi yaptıgın ödemenin ekran çıktısını, konuşmaların ekran çıktısını, alıyorsun eline, doğrudan bulunduğun il veya ilçe adliyesine savcılık bürosuna gidiyorsun ve suç duyurusunda bulunuyorsun, ne yaşadıysan anlatacaksın, ödemeyi omu aldı başkasımı aldı diye bekleme, git suç duyurusunda bulun.

sonra konuyla ilgili soruşturma başlatılır, bu bebede gelir uzlaşma teklifi yollar sana miktarı ödeyim felan der, parayı fazlasıyla al, yada şikayetini çekme uzlaşma teklifini ret et, kıvransın, sakın boşlama en fazla 15-20 dakikanı alır bu olay, sonrası zaten onu ilgilendirir, şikayetci olduktan sonra aranızda geçen tek bir görüşme dahi geçmesin, sms atma , tehtit etme, ararsa şikayetci oldum de kapat, aleyhinde delil verme.

elinde şahsa ait tc no, vs ne varsa ayrıca ver, işlemler hızlansın.
tanıdık avukat felan varsa ona vekalet ver o yapsın işleri, hem süreç sonunda avukat ücretleride ona gitsin, sana bir külfiyeti olmaz:):):) [ espri amaçlı yazılmıştır , istersen yapabilirsin]

dipnot: bu panel şifresinin değiştirilme olayını, şahsınıza ait pcye girebilecek virüsler yoluyla olmadığından emin olunuz, [ gerçi bu ortaya çıkar kimin değiştirdiği]

Son düzenleme:
şimdi yaptıgın ödemenin ekran çıktısını, konuşmaların ekran çıktısını, alıyorsun eline, doğrudan bulunduğun il veya ilçe adliyesine savcılık bürosuna gidiyorsun ve suç duyurusunda bulunuyorsun, ne yaşadıysan anlatacaksın, ödemeyi omu aldı başkasımı aldı diye bekleme, git suç duyurusunda bulun.

sonra konuyla ilgili soruşturma başlatılır, bu bebede gelir uzlaşma teklifi yollar sana miktarı ödeyim felan der, parayı fazlasıyla al, yada şikayetini çekme uzlaşma teklifini ret et, kıvransın, sakın boşlama en fazla 15-20 dakikanı alır bu olay, sonrası zaten onu ilgilendirir, şikayetci olduktan sonra aranızda geçen tek bir görüşme dahi geçmesin, sms atma , tehtit etme, ararsa şikayetci oldum de kapat, aleyhinde delil verme.

şimdi hocam ben bu arkadaşdan sadece telefon numarasını aldım şunu şunu vericem dedi ama ben istemedim. sizin için hesaba girip az önce ss aldım. ödeme enpara .

edit: saolun hocam yönlendirme için. salı sabahı bakırköy adliyesi bizi bekler.

Son düzenleme:
şimdi hocam ben bu arkadaşdan sadece telefon numarasını aldım şunu şunu vericem dedi ama ben istemedim. sizin için hesaba girip az önce ss aldım. ödeme enpara .

edit: saolun hocam yönlendirme için. salı sabahı bakırköy adliyesi bizi bekler.
sakın üşenme, bu tür 2 dava ile ilgili iyi bilgim var süreci takip etmiştim, bir yalvarıyorlarki sorma uzlaşma yollarken:):) , sakın öyle arzuhalciyle felan uğraşma adliye yanında, git dilekçeni yaz, zaten yanlış veya eksiğin olursa , katipler yardımcı olur sana tertemiz bir dilekçeyle halledersin.

bir gün ifade için çağırıldığında arar o seni zaten.

twitterine felan baktımda , ufakta yazık, dövmeye merakı var gibi, senin paralar dövmeye gitti galiba.:):)

Son düzenleme:
sakın üşenme, bu tür 2 dava ile ilgili iyi bilgim var süreci takip etmiştim, bir yalvarıyorlarki sorma uzlaşma yollarken:):) , sakın öyle arzuhalciyle felan uğraşma adliye yanında, git dilekçeni yaz, zaten yanlış veya eksiğin olursa , katipler yardımcı olur sana tertemiz bir dilekçeyle halledersin.

haklısın hocam böyle durumları yaşayan okumuştum hukuk forumunda 20 güne eve kağıt gönderiyorlar ifade için gitmezse polis kapıya gelip uyarıyor sivil polis. skypeden hiçbi şekilde yazmıyor aktif olduğu halde. aldığın parayı öde diye son kez yazdım ve cevap vermedi. kendi istedi.

---------- Spam Engelliyici 05:29 ---------- Önceki Mesaj 05:27 ----------

twitterine felan baktımda , ufakta yazık, dövmeye merakı var gibi, senin paralar dövmeye gitti galiba.:):)

lol oynarken odel isimli arkadaş ile yazışmış hocam

sevgilime hediye dedi oyunada yatırmış olabilir. o kadarda konuştu güvendirdi kendine bu çakallık nereye kadar.

haklısın hocam böyle durumları yaşayan okumuştum hukuk forumunda 20 güne eve kağıt gönderiyorlar ifade için gitmezse polis kapıya gelip uyarıyor sivil polis. skypeden hiçbi şekilde yazmıyor aktif olduğu halde. aldığın parayı öde diye son kez yazdım ve cevap vermedi. kendi istedi.

---------- Spam Engelliyici 05:29 ---------- Önceki Mesaj 05:27 ----------

lol oynarken odel isimli arkadaş ile yazışmış hocam

sevgilime hediye dedi oyunada yatırmış olabilir. o kadarda konuştu güvendirdi kendine bu çakallık nereye kadar.

sana cevap vermiyor olması zaten pekte normal değil, sen dediğimi yap, zaten sonunda olacak şey uzlaşmadır, alırsın paranı kuruşu kuruşuna, yada kovuşturma sonu mahkeme masraflarıyla öder herşeyi.

Gecmis olsun kardesim, ticaret yaparken (iTrader) puanı yüksek kişilerle yapmaya çalış.

yuh artık ya 150 lira için
üşenme hocam ver mahkemeye
ne günlere kaldık ya

Geçmiş olsun dostum ancak "zengin birine bunu yap tamam benden ne istedin ?" hiç olmamamış... Anın siniri ile yazmışsındır muhtemelen ama kurbanın zengin yada fakir olması suçluyu suçsuz yapmaya yetmez. Tekrar geçmiş olsun..

Bursa'da olan varsa bi ziyaret etsin arkadaşı

şerfzler bunları eline alacan ya neyse

yuh artık ya 150 lira için
üşenme hocam ver mahkemeye
ne günlere kaldık ya

hocam böyle hakkımızı aramaz isek nasıl yürür bu işler. skypede yazılarımı okuyor cevap vermiyor biliyorum. son kez uyardım cevap vermedi. evine ifade kağıdı gelince kendine gelir. 150 liramı ver seni unutayım diyorum hala iyi davranıyorum ama hala suistimal etmeye çalışıyor.

---------- Spam Engelliyici 21:58 ---------- Önceki Mesaj 21:56 ----------

Geçmiş olsun dostum ancak "zengin birine bunu yap tamam benden ne istedin ?" hiç olmamamış... Anın siniri ile yazmışsındır muhtemelen ama kurbanın zengin yada fakir olması suçluyu suçsuz yapmaya yetmez. Tekrar geçmiş olsun..
haklısınız hocam bu bir suç bunun hiçbi şekilde yapılmaması gerekir ama işte..
o yazıyıda kaldırayım bari. kötü bi niyetle yazılmadığını zaten anlamışsınızdır

hocam böyle hakkımızı aramaz isek nasıl yürür bu işler. skypede yazılarımı okuyor cevap vermiyor biliyorum. son kez uyardım cevap vermedi. evine ifade kağıdı gelince kendine gelir. 150 liramı ver seni unutayım diyorum hala iyi davranıyorum ama hala suistimal etmeye çalışıyor.

---------- Spam Engelliyici 21:58 ---------- Önceki Mesaj 21:56 ----------

haklısınız hocam bu bir suç bunun hiçbi şekilde yapılmaması gerekir ama işte..
o yazıyıda kaldırayım bari. kötü bi niyetle yazılmadığını zaten anlamışsınızdır

ver hocam hiç erinme . zaten iyi niyet olsa konuşur derdini anlatır vs .
ama bunun gibi yüzsüz insanlar 3 kurusa tenezzül eden adamlar bitmez peşini bırakırsanız

tanıdık avukat felan varsa ona vekalet ver o yapsın işleri, hem süreç sonunda avukat ücretleride ona gitsin, sana bir külfiyeti olmaz:):):) [ espri amaçlı yazılmıştır , istersen yapabilirsin]

dipnot: bu panel şifresinin değiştirilme olayını, şahsınıza ait pcye girebilecek virüsler yoluyla olmadığından emin olunuz, [ gerçi bu ortaya çıkar kimin değiştirdiği]
Sanırım avukatsınız sizin gibi insanların forumda olması bizim için bir avantaj.Bu dolandırıcılara karşı hiç düşünmeden dava açın hocam da yardımcı olur zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri