Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Blok konan kanal isimlerini pm atarmısınız.
biraz önce sordum kendilerine, "For paypal user you will receive the money on the second week of July."
dediler. translateçesi, temmuz ayının ikinci haftası verceklermiş hocam![]()
biraz önce sordum kendilerine, "For paypal user you will receive the money on the second week of July."
dediler. translateçesi, temmuz ayının ikinci haftası verceklermiş hocam![]()
Nisan ayında bloke konanları mı ?
şubat ayında xxxx $ blokeli param var alabilicekmiyim yani![]()
benimki creativearkadaşlar music nation ana sitesine sormustum.benim parama mayıs da block koymuslardı.haziran ödemesinde alamamstm.temmuzun ikinci haftası dediler.benim de bir bilgim yok.kendileri öyle dedi.
arkadaşlar music nation ana sitesine sormustum.benim parama mayıs da block koymuslardı.haziran ödemesinde alamamstm.temmuzun ikinci haftası dediler.benim de bir bilgim yok.kendileri öyle dedi.
benimki creative![]()
bana da böle dedilerde hocam bence adam kanala bakmamıstır bile ezbere soylemiştir normal ödeme düzenini
beni o kuskulandırdı benim tickete öle cevap vermişler ikinciye tekrar yazdım cevap gelmedi daha
20 sinde bi açıklama olacaktı ?
Blok konan kanal isimlerini pm atarmısınız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.