Merhaba arkadaşlar, bir kaç farklı siteye BTC ile ödeme yapmaya çalışırıyordum. Ödeme yapmaya çalıştığım siteler BitPay altyapısını kullanıyor. Yani bize ödemeyi göndermemiz için bir BTC adresi veremiyor, dolayısıyla BTC'yi doğrudan bir adrese gönderemiyorum. Bunun yerine, BitPay sisteminin bir QR kodu beliriyor ekranda. O kodu taratarak ödemeyi yapmamız isteniyor sanırım. Bende o kodu taratarak ödeme yapmayı denedim ama bu defa da "hedef BTC adresi bulunamadı" uyarısı alıyorum.
Daha önce bu şekilde ödeme yapmış ve çözüm bilen arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim.
Özet: BitPay ile ödeme kabul eden sitelere, BitPay'ın ödeme ekranında sunduğu QR kodunu taratarak ödeme yapmaya çalışırken "BTC adresi bulunamadı" uyarısı veriyor. Nasıl ödemeyi tamamlayabilirim ?
Daha önce bu şekilde ödeme yapmış ve çözüm bilen arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim.
Özet: BitPay ile ödeme kabul eden sitelere, BitPay'ın ödeme ekranında sunduğu QR kodunu taratarak ödeme yapmaya çalışırken "BTC adresi bulunamadı" uyarısı veriyor. Nasıl ödemeyi tamamlayabilirim ?