Blog adsense tamamen onaylı teslim edene 100 TL!

adnandogannn

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Uzatmadan konuya gireyim. 1 haftadır blog adsense olayını çözemedim kafayı yemek üzereyim artık. Bana reklamları direk bloglarda açık olacak şekilde temiz bir blog ile adsense teslim edebilecek arkadaşa 100 tl vereceğim. Fazla ya da az bilmiyorum ama bunu çözmem lazım.

Birinci onay ikinci onay falan istemiyorum. Bir blog üzerinden adsense i açıcak ve başka blogları bağladığımda direk reklamlar çıkacak şekilde teslim etmesi gerekiyor.

Çokmu şey istiyorum bilmiyorum ama ben bu işi çözemicemi anladım.

Arkadaşla görüştükten sonra isteyen benimle de aynı konuda irtibata geçebilir.

1 yıllık bir blog bul vardır forumlarda içeirsinde illa özgün yazı vardır ben de vardı arşive bakmam lazım hazırda :)

100 tl mi what your job ?

iPhone 6 Tapatalk

Youtube adsense hesabını açabilirim, template dosyalarına kodunu eklerim her blogda kullanırsın reklam çıkartmana gerek kalmaz uygun görürsen yapabilirim.

Bi blogtan onay aldıktan sonra farklı hesaplardaki bloglarda adsense hesabı işlev görmez. Bunun için web adsene lazım.

Hocam nerde pinli adsense istediğim yazıyor?

Sadece reklamlar bir gelip bir gitmesin bu 1. 2. onaya bağlıymış. Yardımcı olmayacak fikrini söylemene gerek yok pinli falan istemiyorum ben

Sen bu sabırsızlıkla pinmi beklersin sence ?Ayrıca Web adsensesi olmak zorunda reklamın çıkması için web adsense fiyatlarını bilmiyorsun neyse ben karışmiyim

iPhone 6 Tapatalk

Bi blogtan onay aldıktan sonra farklı hesaplardaki bloglarda adsense hesabı işlev görmez. Bunun için web adsene lazım.

Hocam galiba bazı arkadaşlar bir blog üzerinden yt adsense i ile ilişkilendirdikten sonra bu adsense in pub id'sini diğer blogların templatelerine gömüyor ve öyle reklamlar çıkıyor diye bilioyorum

nasıl görmez hocam bi blogdan onaylat adsenseyi sonra diğer bloglarda html koduyla reklam ekleyip kullanabilirsin.

adı üstünde blogger adsense.

sen youtube adsense onaylatınca bir kanaldan diğer kanallarda nasıl kullanıyorsan bunda da kullanabilirsin.

nasıl görmez hocam bi blogdan onaylat adsenseyi sonra diğer bloglarda html koduyla reklam ekleyip kullanabilirsin.

adı üstünde blogger adsense.

sen youtube adsense onaylatınca bir kanaldan diğer kanallarda nasıl kullanıyorsan bunda da kullanabilirsin.

Hocam şimdi özgün 1 blog da adsense onayını alsak 2. onayı da daha sonra bunun kodları spam bloglarda kullanırsak sıkıntı çıkarır mı ?

[MENTION=17436]adnandogannn[/MENTION] hocam konunuza gereksiz mesaj yazdığım için özür dilerim. Sizinde bilgi edineceğiniz soru :)

Hocam şimdi özgün 1 blog da adsense onayını alsak 2. onayı da daha sonra bunun kodları spam bloglarda kullanırsak sıkıntı çıkarır mı ?

[MENTION=17436]adnandogannn[/MENTION] hocam konunuza gereksiz mesaj yazdığım için özür dilerim. Sizinde bilgi edineceğiniz soru :)

hocam zaten actionscript arkadaşın verdiği yöntem bu. ve bu yöntemi kullanan çok. yani onaylı adsenselerde spam blog yapılabilir. şuan ki bilgiler arasında normal com, net sitelerden ziyade blog siteleri spamdan kapandığı zaman adsenseye hiçbirşey olmuyor deniliyor. bu işi yapan arkadaşlardan aldığım bilgiler doğrultusunda cevap veriyorum size.

ama spamda risk her zaman vardır şuan bişey olmaz 2 hafta sonra google bir güncelleme yapar spamdan kapanan bloglardan reklam yayınlanmış adsenseler banlanır bunun garantisini kimse veremez.

Adam hazır pinli web adsensesi istiyor

iPhone 6 Tapatalk

Hocam pinli istemiyor orada öyle bir şey yazmıyor önce konuyu okuyunuz.

---------- Spam Engelliyici 02:14 ---------- Önceki Mesaj 02:13 ----------

Merhaba Arkadaşlar,

Uzatmadan konuya gireyim. 1 haftadır blog adsense olayını çözemedim kafayı yemek üzereyim artık. Bana reklamları direk bloglarda açık olacak şekilde temiz bir blog ile adsense teslim edebilecek arkadaşa 100 tl vereceğim. Fazla ya da az bilmiyorum ama bunu çözmem lazım.

Birinci onay ikinci onay falan istemiyorum. Bir blog üzerinden adsense i açıcak ve başka blogları bağladığımda direk reklamlar çıkacak şekilde teslim etmesi gerekiyor.

Çokmu şey istiyorum bilmiyorum ama ben bu işi çözemicemi anladım.
Elimde web adsense var onaylı vs o yüzden bir tane bloga almıştım bakıcam hocam eğer bulursam size vereceğim :)

Hocam pinli istemiyor orada öyle bir şey yazmıyor önce konuyu okuyunuz.

---------- Spam Engelliyici 02:14 ---------- Önceki Mesaj 02:13 ----------

Elimde web adsense var onaylı vs o yüzden bir tane bloga almıştım bakıcam hocam eğer bulursam size vereceğim :)

Hocam şu an bir arkadaş yardımcı oluyor skypetan sağolsun. Yapamassak size yazayım ben.

Teşekkürler tekrardan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri