Blog + Adsense

Satış Sorumlusu

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar konu başlıgı biraz alakasız oldu sanırım kusura bakmayın birkaç soru sorucam

1.si blog açıcam etraftan topladıgım ve kendi yaptıgım bir texture arşivi var bunları pack pack paylaşıcam arasında netten aldıgım oldugu için adsense sorun yaratırmı ?

2. adsense ye blog ve kanalı baglıcam ikisi aynı yerde olsa sorun olurmu ?

3. sorum ise blogta 1.pack 25texture vb diye yazıcam youtube linki vericem ordanda videonun altına link koyucam indirebilmeleri için sizce mantıklımı ?

şimdiden teşekkürler

Blog isleriyle ugrasmadigim icin 1 ve 3 e birsey yazmam dogru olmaz hocam fakat 2.sorunuzun cevabi,evet yaratir.

eğer sitenin reklam yerleşmini düzgün yapmassan ve siteler için yer alan ads. politikalarnı ihlal edersen adsense hesabın tamamen kapıtılabilir ona göre yap ne yapıcaksın

merhaba arkadaşlar konu başlıgı biraz alakasız oldu sanırım kusura bakmayın birkaç soru sorucam

1.si blog açıcam etraftan topladıgım ve kendi yaptıgım bir texture arşivi var bunları pack pack paylaşıcam arasında netten aldıgım oldugu için adsense sorun yaratırmı ?

2. adsense ye blog ve kanalı baglıcam ikisi aynı yerde olsa sorun olurmu ?

3. sorum ise blogta 1.pack 25texture vb diye yazıcam youtube linki vericem ordanda videonun altına link koyucam indirebilmeleri için sizce mantıklımı ?

şimdiden teşekkürler

1.Texture arşivi sıkıntı yaratmaz.Fakat yazı ile birlikte paylaşacaksan yazılar özgün olsun.
2.Yukarıda arkadaş sorun olur demiş ama şahsi fikrim olmaz.Senelerce kanal ve bloğum aynı mailde.Yalnız kanal spam kanalsa sıkıntı olur
3.Videonun altına indirme linki yerine direk blog adresini yazarsan daha iyi.Gelen ziyaretçiler bloğundan indirsinler.

Şahsi fikirlerimdir.....

Blog isleriyle ugrasmadigim icin 1 ve 3 e birsey yazmam dogru olmaz hocam fakat 2.sorunuzun cevabi,evet yaratir.

Blogla ilgilenmiyorsun ve bilip bilmediğin soruya cevap veriyorsun 1. yaratmak Allaha mahsustur ikincisi sorun olmaz blogda sanki farklı bir yt kanalıymış gibi kazanmaya başlar hatta blogu gelirleri ekranda gözükür yt gibi sadece gösterim değil günlük kazancı aylık kazancı vs herşey adsense panelinde gözükür.

Ne paylaşacağınızı tam anlamadığım için 1. ve 3. soru hakkında bir şey diyemiyorum. (Not: Bloggerdan kazanç sağlayan bu işlerle uğraşan birisiyim)

zaten sorun yaratmaması amaçlı 2 reklam yerleştircem bloga

3 adet reklam yerleştirebilirsin sorun olmaz ama reklam ile içerik arasında pixel cinsinden boşluk olması lazım ayrıca yayınladığın şeyler w@rez olmamalı (yani ücretli satılan bir şeyi yayınlayamassın) yayınlayağın şeyler ücretsiz ve hiç bir hakkı bulunmamalı

Reklam yerleşimi hakkında incelemeni öneririm;
https://support.google.com/adsense/answer/1346295?hl=tr

Blogla ilgilenmiyorsun ve bilip bilmediğin soruya cevap veriyorsun 1. yaratmak Allaha mahsustur ikincisi sorun olmaz blogda sanki farklı bir yt kanalıymış gibi kazanmaya başlar hatta blogu gelirleri ekranda gözükür yt gibi sadece gösterim değil günlük kazancı aylık kazancı vs herşey adsense panelinde gözükür.

Ne paylaşacağınızı tam anlamadığım için birşey diyemiyorum. (Not: Bloggerdan kazanç sağlayan bu işlerle uğraşan birisiyim)

texture paylaşıcam tasarımcı arşivim var günlük 10 adet pack seklinde paylaşım yapıp kanaldada pack içindekileri tanıtan video atacagım

Ne paylaşacağınızı tam anlamadığım için birşey diyemiyorum. (Not: Bloggerdan kazanç sağlayan bu işlerle uğraşan birisiyim)
2.sorunun blogla ilgilenip ilgilenmemekle alakasi yok...Zamaninda bende bloglar olusturdum ve yasadim bu olayi ve cevremden de duyuyorum ve forumda bir cok kez karsilastim sorun olacak diyeni.Herkes tartisicak yer ariyor...

2.sorunun blogla ilgilenip ilgilenmemekle alakasi yok...Zamaninda bende bloglar olusturdum ve yasadim bu olayi ve cevremden de duyuyorum ve forumda bir cok kez karsilastim sorun olacak diyeni.Herkes tartisicak yer ariyor...

Benim amacım tartışmak değil ben bu işi 8 aydan fazla bir süredir yapıyorum. Kendi çapımda bilgi birikimim olmuşken başkalarının gelip hem fazla bilmiyorum deyip yanlış yönlendirmesine kızıyorum sadece.

1 seneden fazladır 3 tane blogspot hesabımda youtube için kullandıgım adsense reklamları var bugune kadar bir sıkıntı yaşamadıysam sanmıyorum daha yaşayacağımı

.com .net .org vs domain kullanacaksan adsense'de bi bölüm vardı ordan site adresini veriyorsun onaylarlarsa reklam gösterimi yapabiliyorsun. ben Örgü, Örgü Modelleri - www.orgu.in gönderdim kabul etmediler mesela ama blogspottan blog açıp ordan yazıp paylaşacaksan hiçbi sıkıntı yok googleden "blogger temp. ready for adsense" diye aratırsan reklam yerleri ayarlı sağlıklı temalara ulaşıp sorunsuzca paylaşım yapabilirsin. Blogspottan bir ton blogumda adsense var akmıyor ama damlıyor :)

.com .net .org vs domain kullanacaksan adsense'de bi bölüm vardı ordan site adresini veriyorsun onaylarlarsa reklam gösterimi yapabiliyorsun. ben Örgü, Örgü Modelleri - www.orgu.in gönderdim kabul etmediler mesela ama blogspottan blog açıp ordan yazıp paylaşacaksan hiçbi sıkıntı yok googleden "blogger temp. ready for adsense" diye aratırsan reklam yerleri ayarlı sağlıklı temalara ulaşıp sorunsuzca paylaşım yapabilirsin. Blogspottan bir ton blogumda adsense var akmıyor ama damlıyor :)

ee yani biliyorum akmadıgını damladıgını :) maksat eglenmek diyebilirim veya yt kanalına abone çekmek yorumun için teşekkürşer

youtube adsensesini site için kullanamassın

blog kullancam hocam site degil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri