Blogger-Adsense İlişkilendirme-Gmail.

flypow3r

Kayıtlı Üye
Bu sıralar forumun başını fazla şişiriyorum ama iki sorum daha olacak sizlere. :)
SORU1: youtube'de yeni bir kanal açtım. bu kanalla ilgili blogger'dan bi blog açtım.
blogger sayfası üzerinden youtube kanalını adsenseyle nasıl ilişkilendiriyorsak aynen o şekilde blogu ilişkilendirdim. bi hata falan vermedi. youtube nasıl başarılıyla ilişkilendiriliyorsa buda öyle oldu.
fakat adsense ye girince şöyle bir uyarı çıktı. sizce nedendir?

FosihGG.png

''başvuru formu'' kısmına tıklayınca url istiyor. blogun url sini yazıyorum ''URL, "blogger.com" barındırma iş ortağını içeremez.'' diyor.?

SORU 2:Forumda bir konuda, gmail ile açılan hesapların, diğer mailler ile açılan kanallara göre daha riskli olduğunu okudum. Bunun bir aslı var mıdır?
Eğer var ise gmail ile açılmış kanalın malini başka bir maille değiştirmek mümkün müdür?
Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.

kardeşim bende blogger hesabımı youtube adsenseme bağlamıştım biraz para kazandıktan sonra kaldırdım tavsiyem ekstra fazladan bir adsense daha aç ona bağla yoksa adsense siteden ban yerse çok üzülürsün

ban yiyilecek bir site değil spam çalışmıyorum. eğer siteden ban yemek spamdan başka sebeplere bağlıysa bilemem tabi.

Bloggerla başvurup adsense alıyorsun fakat sadece youtube için kullanılır diye uyarı çıkıyor. Bu hakikaten ilginç geldi bana.. Bence orada istenen url ye blogger url ni yaz gönder.

Zaten youtube hesabıyla bloggerda reklam yayınlayabiliyorsun ek bir başvuru yapmana gerek yokki muhtemelen o sebepten veermiştir hatayı

Bende bu şekilde yapmıştım blogger yüzünden adsensem banlandı olan içindeki 380TL ye oldu.Spam vs yoktu herşey normaldi bence farklı adsense ile ilişkilendir blogunu.Sonradan üzülmeni istemem.

Pek birşey anlamadım ama saolun cevaplar için. O kırmızı uyarı rahatsız ediyor yoksa bu saatten sonra reklam olmuş olmamış önemli değil blogda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri