Blogger Bilgi Teması İstek.

MarshallTeach

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar Youtube beni kovdu blog'a gireyim bilgi paylaşım için tema arıyorumda yalnız mesela facedeki gibi mesela profilinizde bir resme tıklayın o resimin yanında ok olur ileri yada geri gösterir öyle birşey lazım çok aradımda bulamadım eklentilerdede öyle birşey'e rastlamadım. o tür birşey yoksada bildiğiniz bilgi paylaşım teması varsa paylaşabilirmisiniz.

Teşekkürler.

googleda arama yaparsan eminim bulursun :) bende arasıra bu blog işine bakıyorum teknoloji blogum var 1 2 hafta aradım sağlam bir tema bulabildim.

googleda arama yaparsan eminim bulursun :) bende arasıra bu blog işine bakıyorum teknoloji blogum var 1 2 hafta aradım sağlam bir tema bulabildim.

benim amacım mesela bir bilgiyi okudumu diğerine bir tuşla geçmesi geri yapıp tekrardan okumaması birde düzgün tema bulamıyorum çok aradım mesela buluyorum magazin teması oynuyorum ayarlarıyla biraz da olsa düzeltiyorum ama güzel bulmaya çalışcam

benim amacım mesela bir bilgiyi okudumu diğerine bir tuşla geçmesi geri yapıp tekrardan okumaması birde düzgün tema bulamıyorum çok aradım mesela buluyorum magazin teması oynuyorum ayarlarıyla biraz da olsa düzeltiyorum ama güzel bulmaya çalışcam

bende bulamıyordum 2 hafta boyunca aradım hatta 10 larca tema denedim en sonunda aradığımı buldum :)

bende bulamıyordum 2 hafta boyunca aradım hatta 10 larca tema denedim en sonunda aradığımı buldum :)

bulduğun sitenin linki varsa yollarmısın :)

---------- Mesaj saat 01:07:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:07:17 civarında gönderildi. ----------

inceliyorum hocam teşekkürler

bulduğun sitenin linki varsa yollarmısın :)

---------- Mesaj saat 01:07:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:07:17 civarında gönderildi. ----------

inceliyorum hocam teşekkürler

baya bi aradım hangi site olduğunu bilmiyorum ama blogum teknoloji ile ilgili olduğu için blogger teknoloji temaları vs. gbi aramalar yaptım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri