Blogger İçerik Ekleme Bot Tanıtımı

• Kullanıcı tnt77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )

tnt77

Kayıtlı Üye
Değerli Arkadaşlar;
Blogger içerisine otomatik olarak içerik ekleyen botu hizmetinize sunuyoruz.
Aylık 10 tl karşılığında. İrtibat için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Botun çalışma şekli video linkini aşağıda paylaşıyorum. Kolay gelsin.
https://www.youtube.com/watch?v=8Q6zSAO8EDQ

Thumbs up Blogger İçerik Ekleme Bot 24 saatlik Demo Ref
Değerli arkadaşlar;
Blogger Botunun indirme linkini aşağıda paylaşıyorum.
https://yadi.sk/d/jLwa0EmeotKxJ

Bu linkten indirebilirsiniz. Demo Kodunu ise buradan talepte bulunursanız özelden önderirim.

Lütfen botun sadece ierik girme noktasında işlem yaptığını, amuda kalkma yada parende atma gibi işlemler için tasarlanmadığını unutmayınız. Görüşlerinizi bu kapsamda bildiriniz. Şimdiden teşekkürler.

Botu 1 ayık almak isteyen arkadaşlar 10TL öedemeyle alabilirler.

Son düzenleme:
evt resimleri url alarak çekiyor ayrıca blogger de başlık ve title etiketini düzenliyor.

Mesela 20/30 adet PBN ağımız var.Bu botla 30 adet farklı maildeki bloglara yazı ekleme şansımız var mı?

videoda görüldüğü gibi tek hesaptan birden fazla blog için ekleme yapılabiliyor. Ama farklı hesaplarda da bulunan farklı bloglar konusu aklıma gelmedi doğrusu ama kodda değişikliklik yapılarak yapılabilir. Sonuçta aynı hesaptan farklı blogları dönen bir program bir foreach üste koyarak farkılı hesaplardaki blog hesaplarınıda dönebilir ve içerik ekleyebilir.

Yalnız hocam 50 60 adet ekledikten sonra güvenlik sorusu çıkıyor

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu şekilde hit alacak mı hocam bloglar. Yazıları hiç değiştirmeden ekliyoruz. Spinlemek lazım değil mi en azından.?

Yalnız hocam 50 60 adet ekledikten sonra güvenlik sorusu çıkıyor

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evt bu doğrulama çıktığında bot sizin cevap vermenizi bekliyor cevapladıktan sonra yayınla deyip diğer içeriğe geçiyor.

---------- Spam Engelliyici 11:50 ---------- Önceki Mesaj 11:46 ----------

Bu şekilde hit alacak mı hocam bloglar. Yazıları hiç değiştirmeden ekliyoruz. Spinlemek lazım değil mi en azından.?

programsal açıdan mümkün. sonuçta bu işlemi bilgisayar yapacağından cümle düşüklükleri yaşana bilir. Cümle düşüklüğü sıkıntı değilse ekleyebilirim.

hocam

ortada bir emek var.ona saygım var ama doğrusu botda pek özellik göremedim.biri bu formda olmak üzere 2 tane çok harika bot zaten var.daha çok geliştirilmesi lazım hocam.

ortada bir emek var.ona saygım var ama doğrusu botda pek özellik göremedim.biri bu formda olmak üzere 2 tane çok harika bot zaten var.daha çok geliştirilmesi lazım hocam.

saygı için teşekkür ederim. Zaten isimden de anlayacağınız gibi içerik ekleme yapıyor. Amuda kalkmasını yada takla atmasını beklemek manasız olur.
Kaldı ki ücreti de zaten yaptığı iş ile orantılı.

son olarak zaten programı geliştiriyorum istekler doğrultusunda. Varsa eklenmesini istediğiniz yazın değerlendirelim.

kolay gelsin.

Aynen arkadaşa katılıyorum. Bot fiyatları çok çok pahalı. 10 tl normal.

[MENTION=42377]tnt77[/MENTION] Ref var mı hocam

Gerçekten emek var botta 10 tl gayette uygun bence. Refi Bekliyorum. Refden sonra alabilirim.

Blog işini çözebilsem alırdım, ücret çok iyi bence ancak yaptığım bloglar 1 haftada 500 gösterimi geçmediği için alamıyorum. Hayırlı satışlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri