Blogger İçin Reklam Firması (Kazancınızı İkiye Katlayın!)

• Kullanıcı Leverage
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )

Leverage

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba, ilk önce bu vereceğim yol adsenseye zarar veriri mi bilmiyorum ancak adsense kullanmıyorsanız tam size göre bir reklam firması uzatmadan konuya giriyorum;

Linkbucks bir reklam firması bu siteden oluşturacağınız bir kod ile tüm sitelerinize onaysız reklam alabilirsiniz, verilen reklam ise şu şekilde ; Bir kullanıcı sitenize girdiği zaman otomatik olarak 5 saniyelik bir reklam çıkar 5 saniye bittiği zaman sağ üst köşede reklamı geç var buna tıklayınca siteniz yönlendirir böylece sizde para kazanırsınız (içinizde bilen vardır link kısaltmalarda bir reklam sayfası açılır 5 sanie boyunca bir reklam çıkar onun gibi dileyen zaten link kısaltma sekilindede linkbucks kullanıyor)

Aşama aşama bu kodu nasıl alacağınız anlatıyorum;

1 => Linkbucks Kayıt Ol ( Refli ) - (Refsiz Kayıt)

2 => Siteye Kayıt olduktan sonra menülerden Create Links tıklayın.

lv120Q.png

Unutmadan Adult içerkli sitelere kazanç normal sitelere göre biraz daha düşük.

Linkbucks çoğul gösterimleri sayıyor yani kullanıcı bu reklamla kaç defa karşlasırsa karşılasın reklam geçe her basdıında para kazanırsınız.

nLrV5N.png

Her siteniz için bunu uygulayınız. Yeni linkbucks hesapına gerek yok aynı hesapdan yapılabilir.

===============

Bu benim bir sitemden örnek adult içerikli olduğu için kazanç normal sitelere göre biraz düşüktür.

bJbA5j.png

===============

Ödeme
vn4d8m.png

Çok eski ve kaliteli bir firmadır ödeme konusunda bir sıkıntı yaşamasınız kesinlikle.

Paylaşım için teşekkürler hocam. Total 5k mı 10k mı onu anlayamadım yanlız ? Birde kaç gösterime aldınız bu kazancı ?

Paylaşım için teşekkürler hocam. Total 5k mı 10k mı onu anlayamadım yanlız ? Birde kaç gösterime aldınız bu kazancı ?

Total çekdiğim tutar 10$ ben tek sitede kullanıyorum bundan dolayı bu işe girmek isteynler için iyi bir reklam firması bundan tanıttım.

1000 Reklama Geç Tıklamaya Verdiği oran değişiyor (ülkelere verdiği değerden, çıkan reklamın değerinden) ortalama eğer siteniz yabancı ve adult içerikli değilse 1000 reklama geç tıklamasına 1.97$ kazanabiliyorsunuz adult içerikli ise 1.42$ kadar kazanabilirsiniz.

Güzel yanı ise sitenize googledan vs biri tıkladığında bu reklamı goruyor ve mecburi reklama gece tıklaması lazım yani sitenize gelen her kişiden para kazanırsınız.

Edit:

Unutmusum benim sitemde 1982 hite 1.12$ kazanmışım bunun sebebi ise hem siteye gelen kullanıcıların TR olmasından vede adult içerik olmasından kaynaklı.

Son düzenleme:
Total çekdiğim tutar 10$ ben tek sitede kullanıyorum bundan dolayı bu işe girmek isteynler için iyi bir reklam firması bundan tanıttım.

1000 Reklama Geç Tıklamaya Verdiği oran değişiyor (ülkelere verdiği değerden, çıkan reklamın değerinden) ortalama eğer siteniz yabancı ve adult içerikli değilse 1000 reklama geç tıklamasına 1.97$ kazanabiliyorsunuz adult içerikli ise 1.42$ kadar kazanabilirsiniz.

Güzel yanı ise sitenize googledan vs biri tıkladığında bu reklamı goruyor ve mecburi reklama gece tıklaması lazım yani sitenize gelen her kişiden para kazanırsınız.

Şimdi oldu hocam teşekkürler :)

Şuna dikkat etmişimdir hep;

BU tip reklam firmaları Adsense'den fazla bile verse gözümde hiç bir değeri yok. Nedeni ise Google Adsense'nin içeriğe göre ve cerezlere göre reklam çıkartıp okuyucuyu reklama yöneltmesidir. Ama diğer tip reklam firmaları bu şekilde değil kafaları neye eserse reklamda o çıkar ve çok alternatifi yoktur.

Bu yüzden boşa zaman kaybı yaşamanızı istemem, büyük ve bilindik firmalarla çalışmanızı tavsiye ederim..

BU tip reklam firmaları Adsense'den fazla bile verse gözümde hiç bir değeri yok. Nedeni ise Google Adsense'nin içeriğe göre ve cerezlere göre reklam çıkartıp okuyucuyu reklama yöneltmesidir. Ama diğer tip reklam firmaları bu şekilde değil kafaları neye eserse reklamda o çıkar ve çok alternatifi yoktur.

Bu yüzden boşa zaman kaybı yaşamanızı istemem, büyük ve bilindik firmalarla çalışmanızı tavsiye ederim..

Firmalarla derken adsenseden başka firmamı var hocam :D Herkes bilincinde zaten, alternatif işte :D

Demek istediğiniz anladım fakat bunu linkbucksdan ayarlanabiliyor eğer sitenizde adult dökümanları vs yoksa kod bölümünden clean ayarlarsanız asla reklamlarda *****grafik içerikli olmaz.

şuan adsense tekelinde zaten reklam olayları falan internette. Başka varsa adsense gibi ben de duymak isterim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri