Blogger küçük bir parça.Bu konuda bir yazı hazırlayacağım boş olursam.Google'ın radarında çalışmak çok zordur.Diğer yandan blogger işi sadece blogspotu kapsamaz.
1)Blogger işi wordpressle başlayıp hosted bloggerlarla devam eder.Tek blog işi blogspotta yapılmaz.
2)Blogspot bu işin en sıkı olan bölümü.
3)Blogspotta ciddi konular hazırlayarak iyi bir hit alınabilir.
4)Blog ve adsense bir çok platformda çalışılabilir.
![]()
5)Diğer platformlarda ciddi kazanımlar elde edenler asıl sitelerine ciddi hit çekenler var.Özellikle tumblr ve weebly çok popüler sayılır.Bu sitelerin birçoğundan adsense başvurusu yapılabilir.
Özellikle weebly çok meşhur bu aralar.Türkiye'de çok bilinmese de asya da tutuluyor.Adsense başvuru da kolay.
Diğer yandan Türkiye adsense ofisinde çalışan zatlar Amerikalı patronlarından daha işgüzar.Bizim en büyük sorunlarımızdan biri bu.Diğer ülkelere baktığımızda ciddi anlamda rahatlar , para kazanıyorlar.Hindistanlıların temel geçim kaynağı adsense oldu.Biz kazanamadığımız için spama kaçıyoruz.Bunda en büyük suçlu da İstanbul adsense ofisinin sorumlusu olan kişilerdir.
---------- Spam Engelliyici 15:39 ---------- Önceki Mesaj 15:37 ----------
Weebly'de blog aç 3/5 konu açıp yayınla , rahat onay alırsın.
Hocam ben başvuru yapıyorum ama google yakalıyor beni. Baska adsensen olduğu icin onaylanmadi diyor. Icerige güveniyorum. Bu sorunu nasil asacam?