Blogger PURE SPAM

Pure spam blackhat yöntemleri radikal biçimde kullanıyorsunuz demek.
Google Rahat bırakmıyor

bu nedir necidir bilgisi olan varmı ?
lvda3p.jpg

Ne bekliyodunuz?
Youtube spam algoritması 1 ise web algoritması 1000
Boşuna uğraşmayın bloggerla falan youtube gibi at geç değil

hocam yapma etme böyle pat diye söylenir mi yüreğine inecek insanlar var bu lafından sonra kaç kişi efkar sigarası içmiştir kara kara düşünerek haberin var mı

Arkadaşlar defalarca söylendi. Henüz bilmeyenler için yine açıklayım. Bu blogspot işinden sürekli uzun dönemli az yada çok para kazanmak istiyorsanız kesinlikle hazır xml ile içerikleri tek seferde girmeyin. Böyle yapınca zaten bu işe yenilmiş olarak başlarsınız. Bu sadece blogspot için geçerli değil tüm web sektöründe böyledir. İçerikleri tek tek konu açarak kendiniz oluşturmalısınız.
Her girdiğiniz konunun tarihi saati hatta saniyesi blogspot tarafından kayıt altına alınır. Mantıken zaten bir kişi 1 saniye içerisinde 50, 100 konu açamaz blogspot bunu her türlü anlıyor. Ve er yada geç cezayı keser.

yani diyorsunuz ki bloggerbotu ile atılan xml leri kullanmayın
öylemi?:confused:

kendiniz xml hazırlayın en temizi atıyorum otomobil konusu var otomobili kendi dallarında ayırın etiketlere göre resimler hazırlayın 30-40 tane içerik yapıp bi blog yapsanız tertemiz garanti gelir. böyle xml yükle paylaş olmaz o işler.

yani diyorsunuz ki bloggerbotu ile atılan xml leri kullanmayın
öylemi?:confused:

herkez kendi tecrübe vede fikriniz söylüyor hocam

xml atmanız zarar olacağını sanmıyorum çünkü attıktan sonra elle özgünleştirme yapıyorsun

Şimdi siz bir blogdan xml indirdiğiniz zaman o bloga ait tüm bilgiler, o xml içerisinde yer alıyor. Geçen hafta bunu bir arkadaş konu açarak açıklamıştı. Yani xml içerisindeki o bloğa ait bilgiler yükleyeni ele veriyor. Ayrıca xml'yi kendi blogunuza yüklediğinizde konu içeriğini ve başlığını istediğiniz kadar değiştirin. Değiştirdiğiniz konunun URL yapısı hiçbir zaman değişmiyor. Buda ayrı bir sorun.
Xml yüklenen blog kesinlikle kapanır veya kazandırmaz demiyorum. Ama sürekli bir risk taşıyor. Amacım xml yüklenmesini engellemek değil isteyen yükler. Kazananlarda vardır mutlaka. Benim demek istediğim içeriğinizi olabildiğince sağlam oluşturmaya çalışın kazancınızın sürekliliği olsun.

Son düzenleme:

İş yoğunluğum sebebiyle bu blog işine yeni girdim daha 24 saatini doldurmadan gösterim böyle oldu bende şaşırdım bu normal mi acaba?
Birde popads'e başvuru yaptım nedense reddedildi birdaha başvurdum fakat yine kabul edilmeme riski var bu blogtan kazanç nasıl elde edebilirim?
Konu açmak istemedim burdan sorayım dedim yanlış yerde sorduysam affola..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri