Blogger Sitemi Kaybettim

• Kullanıcı Honos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )

Honos

Kayıtlı Üye
Evet saçma ama anlatacaklarımı okursanız sevinirim :D

Bu blog sevdasıyla hem kendi bilgisayarımdan hemde vdsden blog oluşturuyordum neyse yine vdsden oluşturdum bi beklentim yok sadece deneme yanılma ile yapıyorum neyse topladım 2-3 db yükledim sonra getir olayınıda yapıp vdsden çıkış yaptım öyle duruyordu sonra forumda dolanırken Actionscriptin açtığı bir konuda BU MESAJI gördüm ordaki Walleyud isimli site benimdi o an işe yaradığını anladım ve tekrar vdse giriş yaptım blog adresime girdim ve kodlar arasında bulunan arkadaşın adsense hesabının reklam kodlarını silmeye başladım ve kaydettim siteyi kontrol ettim silinmişti reklamlar artık yoktu sonra yine vdsden çıkış yaptım ve bu son olmuştu vds paketim bitmişti giremedim tekrar sonra bende kendi bilgisiyarımdan gireyim dedim gmail hesabına girdim bloglara baktım walleyud adlı blog yoktu sonra dedim acaba gmail adresimimi yanlış girdim neyse sonra vds aldığım arkadaşa durumu anlattım vds 1-2dklığına girdim ve baktım hala HTML şablon kısmı açıktı bıraktığım gibi bende olayı anlamak için maile baktım ama aynı mail sonra blogları görüntüle dedim walleud adlı blog burdada yoktu vdsden çıktım kendi pcmden siteye girdim baktım ki sitede reklamlar var ama ben sildiğime eminim hem vdsden hem kendi pcmden kontrol etmiştim ama şuan reklamlar var hatta daha bi düzenli halde yapılmış sağda solda falan çıkıyor :D

Olayda adı geçen blog Hala şaşkınım arkadaşlar blog ilk gün ssde gördüğünüz gibi 11 lira gibi geliri vardı bu gün en son baktığımdada hızlı hit alıyordu ama işte kayboldu :D :D

VDS aldığınzı firma acaba blogu almış olabilir mi?

hocam konuyla alakasız ama :D

reklamları nasıl çıkarmayı başardınız bende boş reklam çıkıyor :(

Yok sanmıyorum vds aldığım arkadaşa güvenim tam dediğim gibi vds nasıl kapattıysam o şekilde duruyordu çok garip bir olay anlatmak istedim blogda reklamların çıkması daha bi garip :D
Acaba dedim kodlardan falan blog sahibini bulabilecek biri çıkarmı diye paylaştım belki olayı biri aydınlatır :D

bu arada reklamlar html kodunda çıkmıyor gadget olarak çıkıyor. yani siz silmişsiniz html kodundan muhtemelen ama temanın widgetlerinde reklam gözüküyor

Ama ben html kodlarından sildikten sonra her 2 bilgisiyardanda denedim hatta adblock falan herşeyi kontrol etmiştim şimdi böyle yandan falan çıkınca çok şaşırdım olayı hala anlayamadım

Ama ben html kodlarından sildikten sonra her 2 bilgisiyardanda denedim hatta adblock falan herşeyi kontrol etmiştim şimdi böyle yandan falan çıkınca çok şaşırdım olayı hala anlayamadım

sizin ca-pub numaranız 691680******2400 bumudur?

verdiğiniz blogdaki reklamlar bu pub numarasına ait.

o zaman bu pub numarası kime aitse blog ondadır. çünkü html/javascriptten gadget olarak eklenmiş reklamlar. yani temayla falan alakası yok. temanın içindekiler sadece konu başında ve sonunda reklam vermeye ayarlı

Ben eminim hocam sitedeki reklamları kaldırdığıma yoktu reklam falan kaldıki bloga yerleştirilmiş hiçbir gadget yoktu. Peki bulma imkanımız varmı kişiyi?

Ben eminim hocam sitedeki reklamları kaldırdığıma yoktu reklam falan kaldıki bloga yerleştirilmiş hiçbir gadget yoktu. Peki bulma imkanımız varmı kişiyi?

bildiğim kadarıyla bulamazsın hocam sadece adsense pub numarası var elimizde. daha iyi bilen arkadaşlar cevap verecektir bu konuda.

Sorma ya sitenin her tarafından reklam çıkıyo hitide güzeldi biz hazırladık başkası yiyor ne diyeyim :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri