Blogger Slider Kodu Hakkında

• Kullanıcı FatihYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )

FatihYT

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ücretsiz bir blogger teması buldum hoşuma gitti indirip yükledim şu haber sitelerindeki manşet gibi slider özelliği var ama ne yazıkki çalışmıyor . Biraz araştırdım bu temayı başka bir sitede kullanmışlar orada slider çalışır durumda acaba kodlarını alabilir miyim sliderın ?

Sitene eklediğin kodu konu içine yaz bakalım.

Genelde bu tarz kodlar çok eskiden yazılmıştır.

Kod içinde sitehost.com/dosya.js şeklinde url vardır.Aslında başka sitede host edilir ve ordan kod silindiğinde kod senin sitende çalışmaz.Muhtemelen böyle bir durumdur.

Kod içinde sitehost.com/dosya.js şeklinde url vardır.Aslında başka sitede host edilir ve ordan kod silindiğinde kod senin sitende çalışmaz.Muhtemelen böyle bir durumdur.

hocam şablon düzenleme kısmında kodu nasıl bulabilirim . yerleşim sayfasında slider bölümü var ama kod kısmı boş

Eklenti tema içine gömülmüş olabilir, site feed adresini yazmadan çalışmıyor bazıları.Tabi böyle yazdıklarımız tahmini oluyor o nedenle kodları görmeden net bişey diyemem.

Eklenti tema içine gömülmüş olabilir, site feed adresini yazmadan çalışmıyor bazıları.Tabi böyle yazdıklarımız tahmini oluyor o nedenle kodları görmeden net bişey diyemem.

hocam peki bu kodlar normalde şablonun html kodlarında nasıl bulabiliriz acaba

hocam peki bu kodlar normalde şablonun html kodlarında nasıl bulabiliriz acaba

Şablonun en üstünde css bölümü var orda slider ile ilgili bölüm

/*slider*/

slider kodları

/*slider*/

şu şekilde ya da benzer şekilde yer alır.

Onun dışında bir de widget kodu vardır ama o kısma dokunman gerekmeyebilir.

Şablon içinde arat bulursun.

/*slider*/

slider kodları

/*slider*/

peki hocam bi bakiyim

Genelde slider için dosyanın içinde bir txt de kodlar yazıyor var mı öyle bir şey ?

/*slider*/

slider kodları

/*slider*/

hocam öyle bir kod bulamadım adamlar galiba slider kodlarını import etmeyi unutmuşlar :) sağdan soldan başka slider kodlarına bakayım dedim temaya uygun bişey bulamadım . teşekkür ederim yinede

---------- Spam Engelliyici 21:32 ---------- Önceki Mesaj 21:28 ----------

Genelde slider için dosyanın içinde bir txt de kodlar yazıyor var mı öyle bir şey ?

Hocam widget kodları falan diye bir dosya var dosya içinde resimde göründüğü gibi 3 tane text dosyası var o dosyalarda açınca boş adsense reklamları gibi bişey anlamadım gitti ya
a2nl9R.png

hocam öyle bir kod bulamadım adamlar galiba slider kodlarını import etmeyi unutmuşlar :) sağdan soldan başka slider kodlarına bakayım dedim temaya uygun bişey bulamadım . teşekkür ederim yinede

---------- Spam Engelliyici 21:32 ---------- Önceki Mesaj 21:28 ----------

Hocam widget kodları falan diye bir dosya var dosya içinde resimde göründüğü gibi 3 tane text dosyası var o dosyalarda açınca boş adsense reklamları gibi bişey anlamadım gitti ya
a2nl9R.png

Dostum bloger panelinden şablonu düzenle dediğinde kodların olduğu sayfa açılır ordaki kodlar arasında arayacaksın onu.

Dostum bloger panelinden şablonu düzenle dediğinde kodların olduğu sayfa açılır ordaki kodlar arasında arayacaksın onu.

hocam oradan aradım zaten birşey bulamayınca kurulum dosyasına bakayım dedim ordan da bişey çıkmadı . sağlık olsun eski bir tema galiba

bloggerda slider çok zor iş kodlar var ancak slider boyuna göre resim fln ayarlaman lazım kendi otomatik yapmıyor

Sorunu çözdüm hocam yerleşim sekmesinden slider bölümü vardı zaten oraya html kodları yerine

[konuetiketi][gostereceği resim] şu şekilde kod ekledim çalıştı teşekkürler tekrar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri