Blogger spamdan silindi

• Kullanıcı vatancafe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

vatancafe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.vatanticaret.net
1362610497ba49bb86d5b20538a26972.jpg

Hareket Halinde zor bela telden gönderildi

Arkadaşlar blog bi kaç günlüktü zaten mevcut forumdaki temaydı.içerik ise tam hatırlamıyorum ya arkadaşın verdiği db yi kullandım yada kendim başka blogtan aldım.çünkü bi maile 3 tane açmıştım hangisi hatırlayamadım.diğer iki tanesi duruyor şimdilik :) Kaç konu vardı onu bilemiyorum ama bence google botları göreve gönderdi.
acaba böyle blog kapandı diye konu açarlarmı dedim kendim açtım.Hadi hayırlısı ama google biz türkleri iyi tanır spamdan soğutamaz bizi.

Son düzenleme:
ne bekliyodunuz ?
seo,sem kavramları bilmeyen adamlar hazır xml import ederek nereye varıcak ?
Binlerce tl alan seo firmaları ve danışmanları kazıkçı mı para verenler aptal mı ? Yoksa siz mi çok zekisiniz ?

Youtube algoritması 6ay-12 ayda bir değişirken, google web algoritması anlık değişiyo doğal görünmek herşey önemli..
Kısacası bu şekilde website açmaya devam ederseniz googleda sizi tokatlamaya devam edicek aynen devam edin

Bu arada bilmeyen arkadaşlar çok yakında google web e yapay zeka algoritması gelicek o zaman da blogger spam yapın youtube çöp ettiğiniz gibi blogger ı da çöp edin
Beni nasılsı ilgilendirmiyo kaliteli sitelerim var

bu arada blog ve web için kullanılan adsenseler de spama düşüyo haberiniz olsun
Ödeme gününden 1 gün önce ban yiyince ağlamayında
;)

Son düzenleme:
aynı db yi yükleyip günlük 30 k hiti buldum. ama 10 tane blogum silindi :D

Kazanclar gozukuyor ama odeme alabilcekmisiniz merak ediyodum... bu durumda alinmicak gibi... yine spamla kazanan vardir ama yt de hala acigi bulup spam yapanlar kadar azdir.. makale seosu cok ince bi is senelerin google ini kandirmak bu kadar kolay olsaydi keske... kotu oldu bende baslarim diyodum :(

2 tanede benim uctu fakat gmail e zarar gelmiyor. Sadace blog gitti yani devam edilir hala.Bizim acil adam akıllı çalışan özgünleştirme prog bulmamiz lazim

Arkadaşlar napıyorsunuz da kapanıyor bu bloglar anlamıyorum? 1 Bloğa 1000 konu mu aktarıyorsunuz? Tüm xml leri tek 1 blogda mı topluyorsunuz?

Arkadaşlar napıyorsunuz da kapanıyor bu bloglar anlamıyorum? 1 Bloğa 1000 konu mu aktarıyorsunuz? Tüm xml leri tek 1 blogda mı topluyorsunuz?

Blog cektim 150 konu zaten.Kapandi.action arkadasinki de kapandi.En iyisi özgün care yok.

Sizinkiler kendi resimleriniz mi hocam? 50 60 tane konu var 1 blogta

---------- Spam Engelliyici 23:01 ---------- Önceki Mesaj 23:00 ----------

Blog cektim 150 konu zaten.Kapandi.action arkadasinki de kapandi.En iyisi özgün care yok.

Hocam spam olayı olsa idi youtube da devam ederdik haziran ayından beri herşey iyice zorlaştıkça zorlaştı zaten :(

Özgünle alakası yok benim 2 tane kendim özenle seçtiğim içindeki ufak tefek yazıyı bile spinlediğim bloğum kapandı. Yani bu pekte önemli değil sonuçta bu blog olayı vur kaçla oluyor 3 gün dayanırsa kral ondan sonrası yok.

Özgünle alakası yok benim 2 tane kendim özenle seçtiğim içindeki ufak tefek yazıyı bile spinlediğim bloğum kapandı. Yani bu pekte önemli değil sonuçta bu blog olayı vur kaçla oluyor 3 gün dayanırsa kral ondan sonrası yok.

Peki hocam adsense ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri