Blogger - Youtube (HİT)

Android Türkiyem

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Bloggere Gelen kişileri Arka tarafta video oynatıp hit getirme imkanım varmı ? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Arka Tarafta Video Otomatik Açaçak
Sesi Kapalı Olacak :)
Günlük 1k 2k 1 Ayda 30 40 K hit demek +Hit +Hit getirecek Otomatik Oynatma Kodu Aranıyor :)

Özgün Kanalıma Ciddi Anlamda HİT DESTEK Gelmiş olur

Edit 3 :HALA ARANIYOR Otomatik Oynatmadan Hit Gelmiyor Manuel Oynatmadan Geliyor , Otomatik Oynatmadan Hit getiren Kod Varmı ?

Edit : Bloggere Youtube video ekleme " Elle Oynatma" HİT GETİRİYOR" DENENDİ

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/KODUBURAYA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

2. Kod) Youtube Video Otomatik Oynatma "HİT GETİRMİYOR" DENENDİ

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KODUBURAYA&autoplay=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/KODUBURAYA&autoplay=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

yapmanız gereken tek şey Kodda 2 Değiştirelecek yer var "http://www.youtube.com/v/4QBy9N9t0vo&autoplay=1" Linklerine Videonuzun watch?v=4QBy9N9t0vo "4QBy9N9t0vo" Bu kısmını Alıp Kodlar Arasında KODUBURAYA yazan yere yapıştırıp BLOGGER GADGET TEN HTML JAVAYI SEÇİP Yerleştirmek

Dikkat Bloga Hileli Kod Eklerken Dikkat edin Yani Arka taraftta görünmez "gizli" video açılması adsense ban sebeblerinden deniliyor

Son düzenleme:
öyle yapacağına javascript kod yapıştır bloga kullanıcı herhangi bir yere tıkladıgında yeni sekmede youtube videon açılsın

mümkün ama nasıl yapılacağını bilmiyorum

adsense bunu her türlü yakalar kaçamazsınızz boşa ugraşmayın :)

ulan türk değil miyiz işte şu zekaya bayılıyorum arkadaş, takipteyim ben de yararlanabilirim özgün kanalda. her ne kadar nasıl yapacağımı bilmesem de mantık iyi anlatırsınız artık :d

bende takipdeyim javascript kodları olan varsa paylaşabilirmi ... arkadaşa +Hit +Hit getirecek :D

bende kendime bir sistem yaptim:D hangi sayfaya girerlerse girsinler bu videoyu izlemeden gecmiyorlar kendim yaptım böle
BD8LjQ.jpg

bende kendime bir sistem yaptim:D hangi sayfaya girerlerse girsinler bu videoyu izlemeden gecmiyorlar kendim yaptım böle
BD8LjQ.jpg
yaptığın şey ban sebebi haberin olsun kullanıcıya zorla yönlendiriyosun
bu tarz bişey yapıldığında para kazanma amacı güdülmemeli hit için yapılabilir

yaptığın şey ban sebebi haberin olsun kullanıcıya zorla yönlendiriyosun
bu tarz bişey yapıldığında para kazanma amacı güdülmemeli hit için yapılabilir

zorlama deil 30 saniyelik bir reklam 30 saniye kapanıyor kendilinde sayfa aciliyor. bide para kazanma gitmez öle olsaydi baskasi gider baskasinin videosunu ekler öle gider

Yararım dokunsun:

tubular, a YouTube Background Player jQuery Plugin | Sean McCambridge Design

Sitenin arka planında videonuzu oynatabilirsiniz..
Js, css bilgisi lazım videonun görünmemesi .div e css yada js de hidden verirsiniz.
Pm atmayın lütfen zaten css yada js bilginiz yoksa yapamazsınız.

valla bilgim yok hocam hazırlayıp siz ekleseniz bizde alsak linkten neresi değiştirelecekse değiştirsek olmazmı ?

Gizli oynatsın Ses Kapalı Olsun hazır url sunsanız hocam ?

zorlama deil 30 saniyelik bir reklam 30 saniye kapanıyor kendilinde sayfa aciliyor. bide para kazanma gitmez öle olsaydi baskasi gider baskasinin videosunu ekler öle gider
sitende ads. ekliyse o ban yer yt videona bişey olmaz zaten

arkadaşlar bir bilgilendirme yapıyım zamanında site işiyle baya ugraştım iframe ile felan adsense reklamları felan ekliyordu bütün film siteleri adsense bunu görüyor ve iceliyor sonu hüsran deneyin göreceksiniz banlandıgınızı benden söylemedi. Beni yanlış anlamasın kimse deneyin göreceksiniz zaten 1 ay içinde adsensenin web sistemi bir başka yotubeden 100 kat zordur hile imkansızdır bana göre

Son düzenleme:
azerbaycanlı canım kardeşim hoş geldin foruma ilk mesajın bu konuya kısmetmiş şükranlarımı sunarım

Adsenseye zarar verirmi bilgim yok ekleme yapan arkadaşlar zararlımı diye araştırıp ekleme yapsınlar

r10 üyeligi olan biri r10 da bu konuyu açarsa %100 ban yiyeceginizi belirtecektir zaten adsense uzmanları orda

r10 üyeligi olan biri r10 da bu konuyu açarsa %100 ban yiyeceginizi belirtecektir zaten adsense uzmanları orda

Paylaşımda Belirttim Dikkatli olun diye

video gizlemek ban ses kapatmak ban

videoyu normal paylaşmak banmı ? mesela bloga video yerleştiriyorum sağ köşeye otomatik açma yok herşey ortada adsense için tehlikelimi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri