Bloggerda yazıların & fotoların üstüne reklam koymak???

VeniVidiVici

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bu nasıl yapılıyor? yazıların veya koyduğu fotoğrafları paylaşıyor ve millet onları görebilmek için reklamlara tıklamak zorunda kalıyor, bilen varsa anlatabilir mi bende böyle bir şey yapmak istiyorum karlı bir şeye benziyor..

admaın blog linki: Oğuz GÖKALP: ŞEREFSİZLER!

kötü reklam yerleşimi. karlı olmasından ziyade ciddi derecede ban sebebidir googlede bu.

ayrıca giren ziyaretci direk kacar.

daha güzel temalar var ayrıca böyle temaların ziyaretcizi pek olmaz dizi film ciler için tema tasarlıyorum yakında yayınlıcam:D

Yüksek ihtimal kısa süreli böyle bir yerleşim yaparsa kaçabilir bandan ama sürekli bu şekilde durursa banlanır

Sitede içerik yok nasıl kazanıyor ?

daha güzel temalar var ayrıca böyle temaların ziyaretcizi pek olmaz dizi film ciler için tema tasarlıyorum yakında yayınlıcam:D

blogger temaları bölümü olursa kesinlikle devreye girerim. :)

üstte dursun bu başlık bilen biri varsa yardımcı olabilir mi? deneme amaçlı bir test etmem lazım

Adam resmi kaldırmış fakat bahsettiğin blogdaki yerleşimi biliyorum. Bugün kazanır,yarın kazanır ertesi gün adsense hesabım banlandı illegal bir şey yapmadım neden oldu dersin.
Sonuç: sevindiğin paraları alamadan oturursun yerine :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri