Bloggeri Masaya Yatırıyoruz! Blogger Araştırma Analiz Konusu

yanlış hatırlamıyosam actionscript arkaşamız bir mesjaında 10k kadar blogunun kapandığını ama adsense bişey olmadığını söylemişti

adsense politikalarına aykırı her site de adsense banlanabilir. Sitenin neden kapandığı burda önem taşır. Adsense Domain banlandıysa adsensede banlanabilme ihtimali var. Adsense farklı bir siteye ait ise google amca adsense reklamlarını farketmemiş olabilir. Google siteye bakar aşırı spamsa kapatır. Sitede adsense reklamı var mı pek bakmaz. Ancak o spam siteden adsenseye tık olursa işte o zaman olaylar değişebilir :D Google adsense incelemeleri esnasında tıklanma kaynağına bakar. Yoğun olarak spam sitelerden tıklanma almışsa banlanma ihtimali her zman vardır.

Googlenin kesin olarak sevmediği ve normal sevmediği şeyler vardır. Kesin olarak sevmediği şeyler yapılırsa babasının oğlunun hesabıda olsa acımaz banlar. Normal sevmediği şeylerde ise o ayki gelir gider durumuna göre denge kurar. Örnek: Adwordse gelir 1.000.000$ Adsense gider 10.000.000$ olursa o zaman gideri 1.000.000$ indirene kadar temizlik yapar. Temizliğe spamcılardan başlar. Spamcıları temizleyip gideri tutturamazsa normal insanlarn hesabınıda bi bahane bulur banlar.

Yani google kesin olarak çizdiği çizgileri ihlal edenleri ne pahasına olursa olsun banlar. Spamcıları ise ihtiyacı kadarını kullanır. İhtiyacından fazlasını en kötüden en iyiye kadar banlar.

Yani sonuç: blogspotu kapatır kapatır ama adsense reklamı var diye kapatmaz. spam (çöp) site diye kapatır. Adsense reklamı varmı yok mu bakmaz. Ancak adsense ödeme zamanında incelemelerde spam site olarak kapanan sitelerden tıklama olmuşsa risk demektir her zaman.

Dünden beri bir türlü cevap bulamadım , flash oyunların olduğu blogda adsense verilir mi ?

Web adsense onayından geçemeye bilirsiniz içerik yetersizliğinden. İçeriği dolu dolu olan başka bir siteden web adsense alıp flash oyun sitenizde reklam yayınlayabilirsiniz. Program politikalarına aykırı değildir.

Türkçe yaziyi ing çevirdim resim koydum 5 hit :-)

hocam gittikçe durumdan haberdar edebilir misiniz? ona göre bir yol belirleyelim beraberce neyden daha çok hit alınırsa o yönteme yönelelim.

Hocam ben biraz forumdaki ücretsiz botu kullanarak html leri manuel yükledim. Şuan biraz izlenmeye başladı. Bakalım daha fazla hitlenecek mi?
Yani xml değil de html olarak attım. Xml attıklarımda pek tık yok.

---------- Spam Engelliyici 19:08 ---------- Önceki Mesaj 19:07 ----------

Google örümcekleridir onlar. Dün baya özgün attım. Attığım gibi 15 oluyordu.

hocam gidişattan haber verirsen sevinirim yol çizme açısından.

Hocam özgün db hazırlamak yanlış bir olay olur. Özgün olarak içeriğinizi Blogger panelinden sitenizde yayınlarsınız. Daha neden XML yedeği alıp tekrardan yükleyesiniz ki?

yanlış ifade etmişim hocam haklısın, özgün içerik girenlerin durumunu soracaktım kafam kalabalıktı yanlış yazmışım

aynen arkadaşlar çalışma şeklinizi burdan yazarak birbirimize yardımcı olalım

Ben bir adet web adsense satın aldım, çalışacağım kategoride 56 tane de blog buldum birazdan kopyalıcam, baklaım neler olucak

arkadaşlar neden herkesin hedefi aynı şekilde adsense?? herkes yüksek meblağlar kazanmaya bakıyor.madem yapamıyorsunuz popads çalışın.ben öyle yaptım popadste hesap açtım site ekledim 4 saatte kabul edildi.sizde yapın adsensede 5 kazancağıma popadste 3 kazanırım daha iyi banlanma yok tıklanma yüzde yüz veya başka bi firmaya yönelin.adamın anlattığı sistem çok mantıklı hiç hit gelmese bile konu başı 0,03TL kazanmanın mümkün olduğunu gördüm ve elimden geldiğince konu açıp hitlenmesini bekliyorum

Kısacası:Bakış açınızı değiştirin.

arkadaslar blogger da sadece video ekleyerek herhangi bir icerik girmeden kazanmak mumkunmu ? fragman, komik video yada guncel haber tarzı videolar yuklesek yada yt den videoları alıp atsak sorun olur mu ? kurallara aykırımıdır bu durum ? spamdan kapanırmı ?

Popmyads'de hesap açıp dün öğleden sonra 4 civarlarında 2 adet blogspot site ekledim fakat hala onay almadı sebebi hakkında bilgisi bulunan var mı ?

Dün deneme amaçlı bir tane blog açtım web adsenseye bağladım 700-800 arası hit gelmiş ancak bu hitlerin tamamı bot mu değil mi bilmiyorum kazanç ilginç bir şekilde 0. Gerçe içinde sadece 6 konu var.

Dün deneme amaçlı bir tane blog açtım web adsenseye bağladım 700-800 arası hit gelmiş ancak bu hitlerin tamamı bot mu değil mi bilmiyorum kazanç ilginç bir şekilde 0. Gerçe içinde sadece 6 konu var.

6 konudan o kadar bot gelmez hocam , reklamlar çıkıyor mu ? Tıklanma gelmemesi ilginç

6 konudan o kadar bot gelmez hocam , reklamlar çıkıyor mu ? Tıklanma gelmemesi ilginç

Her konuda reklam çıkıyor ama nedense kazanç henüz yok. Bilmiyorum bot mu değil mi ama görüntülenme 700-800 arası bişeydi tam hatırlamıyorum.

hocam blogger reklam sorunu uzerıne yazılmıs bir dunya yontem makale bulabılırsınız. 2 2 ay oncesınde 1 2 blog acmıs ve yt adsense ıle reklamları yerlestırmıstım. daha bu konular acılıncıya kadar adseme blog onayı yapmamıstım ama reklamlar gorunuyordu. hem blog sitemde hemde word tabanlı sıtemde gorunuyordu reklam. eger google adsense de blog için 2016 yılı guncellemsı yapmamıssa bir sıkıntı yok cozulebılecek yontemı vardır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri